18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă retrageţi mai mult în amintiri, spre acele vremuri în care sufletul dumneavoastră se simţea fericit, ocrotit, în siguranţă. Duceţi dorul anilor de atunci şi al persoanelor de care aţi fost legat şi căutaţi o cale de a readuce la lumină senzaţii de demult, care vă faceau să vă simţiţi excelent. Întoarcerea în trecut poate fi sub diverse forme: reluarea unei relaţii întrerupte cândva, regăsirea unui obiect pierdut sau şansa de a repara o eroare de demult.

Taur

Pe cât de amabil încercaţi dumneavoastră să discutaţi cu persoanele pe care le întâlniţi, pe atât de nervoase sunt ele. Daţi numai peste oameni agitaţi, care nu reuşesc să-şi păstreze cumpătul în situaţii critice, ci răbufnesc în cele mai nepotrivite momente. Noroc că sunteţi de un calm imperturbabil şi arătaţi o imensă toleranţă faţă de astfel de persoane, fără să puneţi la suflet reacţiile lor nepotrivite.

Gemeni

Treceţi peste piedici extrem de uşor datorită atitudinii dumneavoastră pozitive. Atât de sigur pe dumneavoastră şi optimist, e şi normal să vă iasă toate ca la carte, deoarece nu vă cramponaţi de obstacolele inerente. Ştiţi că există şi vă adunaţi forţele ca să le depăşiţi cu brio. Ambiţios şi dornic de victorie, veţi ajunge mult mai uşor la reuşită. Trebuie doar să vă păstraţi calmul şi, mai ales, să credeţi cu tărie că, la finalul acestor eforturi, se află succesul visat.

Rac

Lumea vă invidiază pentru succesul dumneavoastră, pentru banii de care dispuneţi, pentru siguranţa pe care o afişaţi în situaţii critice. Unii nu sunt la fel de norocoşi şi li se citeşte pe chip nemulţumirea ori de câte ori se compară cu dumneavoastră. Această diferenţă ar trebui să vă facă să vă simţiţi excelent în pielea dumneavoastră, dar şi dumneavoastră vă comparaţi, la rându-vă, cu alţii, şi descoperiţi că sunteţi încă departe de ceea ce visaţi să atingeţi.

Leu

Superficialitatea colaboratorilor vă ţine pe loc şi, pentru că nu aveţi pe cine vă baza în situaţii dificile, ori staţi, aşteptând momente favorabile, ori vă descurcaţi şi singur. Ajutorul din afară mai mult vă încurcă, întrucât ceilalalţi fac totul în glumă, fără concentrare, pe fugă, şi nu puteţi pune bază pe promisiunile lor. Unii colegi sunt deja cu gândul la vacanţă, când dumneavoastră trebuie încă să vă luptaţi cu problemele cotidiene. Dar mai bine singur decât cu asemenea coechipieri neatenţi!

Fecioară

La solicitările zilei vi se răspunde brutal, cu refuzuri şi replici acide, ceea ce vă dezarmează total. Nu consideraţi că, la modul dumneavoastră amabil de comunicare, trebuie să vi se răspundă aşa, de aceea veţi suferi pentru felul cum se comportă unii. La uşile la care bateţi azi nu răspunde nimeni sau sunteţi trimis la plimbare într-o formă nu tocmai politicoasă. Tolerant din fire, veţi accepta, pe moment, eşecul, gândind să încercaţi altădată.

Balanţă

Banii sunt preocuparea numărul unu a zilei pentru că trebuie să faceţi puţină ordine prin bugetul personal. Faceţi calcule peste calcule, vă organizaţi eficient resursele şi extrageţi concluzii utile pentru viitoarele investiţii. Nu puteţi decide azi ce trebuie să faceţi cu banii de care dispuneţi, ci mai bine mai staţi câteva zile, pentru a vă lămuri mai bine pe ce nivel vă aflaţi. Munciţi mult, motivat de recompense financiare consistente.

Scorpion

Conflictele acestei zile pot degenera în adevărate scandaluri, descoperind, cu această ocazie, cine vă este inamic. La nervi, lucrurile ies la iveală mult mai rapid şi trebuie doar să provocaţi puţină furtună că apar imediat la suprafaţă caracterele dubioase. În momente de criză îşi dă omul arama pe faţă, iar azi aveţi o satisfacţie sadică să-i zgândăriţi pe cei pe care îi bănuiţi că nu ar fi oameni buni.

Săgetător

Inima dumneavoastră este plină de emoţii înaintea unui eveniment ce are un impact deosebit la nivel psihic. Generează trac, la fel ca unui actor înainte de a intra în scenă, teamă pentru ceea ce urmează, pentru că nu cunoaşteţi clar direcţia în care mergeţi. Vi se citeşte pe chip această furtună de trăiri, de parcă aţi fi un butoi de pulbere gata să explodeze la primul stimul afectiv.

Capricorn

Treceţi printr-un moment dificil, în care aveţi mare nevoie de cineva aproape să vă înţeleagă, să vă asculte, să vă susţină. Cine altul e mai potrivit în acest rol dacă nu omul care vă iubeşte, care are acum ocazia de a vă demonstra concret cât de înţelegător este cu dumneavoastră în situaţii critice. Bazaţi-vă pe cel drag pentru că suferă pentru dumneavoastră, ca şi cum ar fi problema sa, şi face tot posibilul să vâslească alături de dumneavoastră în aceeaşi barcă.

Vărsător

Este o zi plină de noutăţi şi lucruri pe placul dumneavoastră, care vă stimulează la mişcare, la acţiune, la schimbare. Găsiţi oamenii potriviţi cu care să faceţi echipă excelentă în aventuri noi şi, când vă simţiţi susţinut şi încurajat să porniţi spre ceva atât de îndrăzneţ şi de interesant, veţi prelua imediat rolul de lider de grup ca să impuneţi direcţia şi ritmul de evoluţie. Pentru că e ideea dumneavoastră, trebuie să dictaţi regulile jocului.

Peşti

Prietenii nu răspund solicitărilor dumneavoastră aşa cum aţi dori şi sunteţi tentat să-i judecaţi aspru pentru că nu vă sunt alături, dar uitaţi că şi ei, ca şi dumneavoastră, au viaţa lor şi nu pot sta întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră. Fiţi mai înţelegător cu amicii dacă nu pot să vă însoţească la o plimbare sau nu vă răspund la telefon atunci când vreţi dumneavoastră. În cazul în care v-aţi certat cu un coleg zilele trecute, acum staţi de vorbă faţă în faţă ca să lămuriţi neînţelegerea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS