26.7 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aveţi grijă ce spuneţi, pentru că aveţi predispoziţie spre vorbe dure, critici acide, ce pot tensiona relaţia cu ceilalţi şi aţi putea destrăma o amiciţie de mulţi ani. Spuneţi totul la primul impuls, fără să vă daţi seama că replicile dumneavoastră pot fi tăioase şi jignitoare la adresa altora. La asemenea abordare, şi ceilalţi vă vor trata la fel!

Taur

Unde sunteţi dumneavoastră, se face lumină, deoarece aveţi o viziune mai bună asupra lucrurilor şi trageţi concluziile potrivite în situaţii aparent încurcate. Chiar dacă e vorba de chestiuni minore, care nu ar merita atâta atenţie, dumneavoastră vă aplecaţi cu maximă concentrare asupra fiecărui lucru şi nu vă lăsaţi până nu puneţi totul în ordine. Vă place organizarea. Pentru că aveţi timp suficient, veţi soluţiona multe aspecte mărunte.

Gemeni

Aţi ajuns într-un moment critic, în care singura soluţie de a depăşi impasul ar fi abandonul. Nu trebuie să vă mai uitaţi înapoi, pentru că e mai bună o despărţire, în care puneţi punct, iar de mâine vă prefaceţi că nici nu a existat. Nu vă simţiţi bine în această postură, pentru că nu sunteţi genul de om care renunţă la greu, dar se pare că nu mai există rezolvare. Cu inima strânsă, spuneţi stop şi treceţi mai departe.

Rac

Vă aflaţi în preajma unei persoane care are o anumită influenţă asupra dumneavoastră şi nu găsiţi puterea să o înfruntaţi. Faceţi doar ce vi se spune, acceptaţi soluţiile şi deciziile sale şi, dacă aţi gândi puţin la rece toată această aparentă supunere, v-aţi da seama că îndrumările sale sunt în avantajul dumneavoastră. Ascultaţi-l pe cel care vă ghidează azi cu autoritate pentru că vă duce spre rezultate de care veţi fi mulţumit.

Leu

Nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut azi. Sunteţi cu gândul în altă parte, nu vă interesează subiectele puse în discuţie. Aveţi nişte probleme personale, banale, dar esenţiale pentru dumneavoastră, de care vreţi să vă ocupaţi prioritar, lăsând la o parte orice altceva. Nu aveţi prea mult spor, dar măcar sunteţi mulţumit că nu consumaţi energie pe chestiuni care nu vă privesc.

Fecioară

Ceva în sufletul dumneavoastră s-a schimbat, parcă aţi renunţat la ceva ce vă făcea plăcere, iar acum vă simţiţi părăsit. Tocmai aţi spus „la revedere“ unei persoane dragi şi deja îi duceţi dorul sau vă lipseşte un mic detaliu pe care îl consideraţi esenţial pentru bucuria dumneavoastră. Vreţi un stimulent afectiv, de care să vă legaţi pentru a merge mai departe, dar, deocamdată, nu apare.

Balanţă

Călătoriile nu vă atrag astăzi, pentru că aţi aşteptat altceva înainte de a pleca la drum. Dacă aţi putea amâna deplasările, aţi fi mult mai câştigat. Dacă e obligatoriu să plecaţi, veţi avea parte de dezamăgiri pe parcurs: nu ajungeţi la destinaţia propusă, sunteţi deturnat din planurile iniţiale sau la destinaţie nu vă aşteaptă cine speraţi. Nu vă veţi întoarce acasă bucuros.

Scorpion

Vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră, mândru de realizări, mai ales când şefii vă laudă în mod public. Sunteţi cu un pas înaintea colegilor dumneavoastră, mult mai aproape de victorie decât concurenţii, şi sunteţi foarte sigur de reuşita finală. Cu o susţinere bună din partea unor colaboratori cu experienţă şi cu încrederea fantastică în forţele proprii, de care daţi dovadă mereu, e şi normal să fiţi printre marii învingători ai zilei!

Săgetător

Când vine vorba de iubire, vă emoţionaţi şi deveniţi un mieluşel cuminte, dispus să asculte tot ce-i spune persoana iubită. Nu mai sunteţi atât de puternic şi autoritar şi vă supuneţi orbeşte deciziilor celuilalt. De dragul lui, faceţi orice, pentru că sunteţi îndrăgostit lulea. Momentele romantice pot fi frumoase astăzi, deci dedicaţi-i celui drag ceva din timpul dumneavoastră liber.

Capricorn

Confruntarea cu rivali la fel de bine pregătiţi vă ambiţionează şi scoate ce-i mai bun din dumneavoastră. Nu vă pierdeţi curajul atunci când vedeţi cât de bine pregătiţi sunt rivalii, ci, dimpotrivă, vă folosiţi de toate atuurile şi vă evidenţiaţi. Vă cunoaşteţi valoarea, deci implicaţi-vă în competiţie cu încredere maximă, pentru că veţi fi cel mai bine apreciat şi, în final, câştigător!

Vărsător

Prezenţa dumneavoastră are un efect deosebit asupra persoanei care vă iubeşte şi o vedeţi mai emotivă, mai sensibilă. Aţi putea face noi cuceriri dacă v-aţi pune în plan. Dacă sunteţi singur şi nu aţi găsit încă omul potrivit pentru o relaţie, azi ajunge doar să zâmbiţi cuiva şi l-aţi şi cucerit. Oamenii din jur au o slăbiciune pentru dumneavoastră.

Peşti

Munciţi mult, aveţi un program încărcat şi vă apucaţi de treabă cu sârg, conştient că de energia pe care o investiţi depind şi rezultatele bune ale zilei. Cel mai deranjant este felul în care profită unii, pentru că la o listă de treburi vă treziţi cu tot felul de colaboratori incompetenţi care tot pe dumneavoastră vă solicită să le faceţi treaba. Aveţi grijă dacă merită să vă consumaţi timpul cu sarcinile altora!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS