12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Familia este alături de dumneavoastră cu adevărat şi vă susţine în tot ceea ce întreprindeţi. Partenerul de viaţă vă înţelege cel mai bine acum, şi va prelua pe umerii lui atât cât depinde de forţele sale. Există o bună cooperare acasă, relaţia se strânge mai mult, vă acordaţi unii altora mai multă atenţie, iar dragostea este ca un balsam binefăcător pentru toţi. Nu trebuie să vă faceţi griji, mâine va fi mai bine.

Taur

Aveţi nevoie de sfatul unui specialist pentru rezolvarea unei probleme importante. Bateţi la uşa unui om cu experienţă, care deţine cheia acestei situaţii şi îl veţi asculta orbeşte, pentru că ştie ce spune. Sunteţi în căutarea unui răspuns, a unui adevăr, a unui detaliu care vă scapă. De aceea este nevoie de concentrare serioasă asupra problemei. Puteţi cere şi ajutorul unui prieten.

Gemeni

Sunteţi cam recalcitrant şi nu se poate discuta uşor cu dumneavoastră. Nu sunteţi de acord cu părerile altora şi le întoarceţi spatele, fără să le ascultaţi argumentele. Consideraţi că trebuie să faceţi totul după cum credeţi de cuviinţă, pentru că ţineţi prea mult la ideile proprii şi, mai ales, la libertatea dumneavoastră. Dacă unii atentează la spaţiul şi timpul dumneavoastră, sunteţi capabil să rupeţi orice legătură! Nu fiţi atât de intransigent.

Rac

Este o perioadă capricioasă, în care treceţi de la tristeţe la bucurie aproape peste noapte. Aveţi parte de evenimente la ambii poli ai stărilor dumneavoastră psihice: şi agonie (există motive de dezamăgire, mai ales în amor), şi extaz (mari reuşite, mai ales la serviciu), ca atare, una o echilibrează pe cealaltă în mod natural. Încercaţi să luaţi lucrurile aşa cum sunt.

Leu

Nu sunteţi genul maliţios, dar aveţi o satisfacţie ascunsă atunci când vedeţi că inamicii dumneavoastră o păţesc. Vă bucuraţi când auziţi că planurile lor de a vă tăia avântul se destramă. Aveţi o atitudine de învingător, ca şi cum pe dumneavoastră nu vă poate atinge nimic, şi, cu asemenea optică sănătoasă, e clar că veţi trece peste toate victorios. Fiţi atent la detalii înainte a vă bucura.

Fecioară

Aveţi o direcţie nouă de abordat, care are efecte contradictorii asupra dumneavoastră. Pe de o parte, vă atrage fantastic, patima vă cuprinde numai când vă gândiţi încotro mergeţi, dar pe de altă parte, generează şi temeri: oare vă veţi descurca, oare e momentul potrivit, o fi calea corectă? Trebuie să vă hotărâţi într-o problemă legată de serviciu.

Balanţă

Aveţi mult de lucru, dar cheful de muncă este scăzut. Randamentul nu e la cotele de altădată, energia v-a părăsit, nu pentru că nu aţi avea motivaţii financiare să vă apucaţi de treabă, ci pentru că vă simţiţi defavorizat faţă de alţii. Veţi căuta scuze de a mai scăpa de sarcini şi nu vă mai implicaţi atât de serios în activităţile cotidiene. Mai lăsaţi şi pe mâine, mai pasaţi şi la alţii… Ar trebui să vă odihniţi înainte de a pleca la drum.

Scorpion

Sunteţi îngrijorat de soarta relaţiei sentimentale. Nu primiţi de la persoana iubită atenţia cuvenită, sentimentele aşteptate, promisiunile mult dorite. El/ea este alături de dumneavoastră, are intenţii pozitive, dar nu se pliază perfect pe şablonul aşteptărilor. Altceva doreaţi şi, pentru că nu oferă, suferiţi, vă chinuiţi singur şi alunecaţi spre depresie.

Săgetător

Unde-i lege, nu-i tocmeală. Nu aţi vrea să vă abateţi de la drumul drept şi să atrageţi vreo sancţiune, ba chiar a sosit timpul să reparaţi şi unele fisuri de altădată. Faceţi ordine în viaţa dumneavoastră şi reparaţi tot ce ştiţi că nu vă onorează, cu o judecată limpede şi practică. Nu încercaţi să vă abateţi de la drumul drept.

Capricorn

Călătoriile nu sunt motiv de bucurie. Apar tot felul de neplăceri la drum, ca şi cum nu ar fi momentele cele mai potrivite pentru o vacanţă. Traficul poate cauza incidente minore nedorite, maşina se strică, anulaţi bilete luate de multă vreme, deci fiţi pregătit pentru schimbări de ultimă oră în privinţa destinaţiilor alese. Trebuie să vă luptaţi pentru reuşita călătoriilor. Fiţi prudent în tot ceea ce faceţi.

Vărsător

Parcă toate stagnează acum, nu resimţiţi nici un progres major în acţiunile începute de multă vreme. Timpul trece mai lent, aşteptările par enervant de lungi, iar piedicile vă obligă să staţi pe loc mai mult decât e cazul. Este semn că trebuie să o lăsaţi mai moale şi să vă ocupaţi de alte aspecte ale vieţii. Lăsaţi în stand by vechile preocupări: e vară, deci relaxaţi-vă! Odihna e pe primul plan.

Peşti

Sunteţi foarte activ, nu staţi locului nici o clipă, ceea ce pe unii îi ia prin surprindere, pentru că nu se pot adapta la energia şi graba de care daţi dovadă. Dumneavoastră aţi vrea să terminaţi totul repede, pe când oamenii cu care intraţi în contact nu se grăbesc câtuşi de puţin, ci au tot timpul din lume să aştepte… E bine s-o lăsaţi şi dumneavoastră mai moale, pentru că nu vă împinge nimeni de la spate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS