17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu primiţi aceeaşi amabilitate din partea celor cu care intraţi în contact, deşi dumneavoastră aveţi un ton plăcut şi politicos cu oricine. Daţi numai peste persoane, care nu reuşesc să înţeleagă ceea ce spuneţi şi vă taie orice chef de discuţie cu refuzuri categorice, dar fără argumente. Comunicaţi greu azi, mai ales cu persoanele în vârstă: părinţi, profesori, şefi, autorităţi.

Taur

Azi trebuie să fiţi foarte atent ce decideţi, pentru că alegerea pe care o veţi face poate fi definitivă, nu vă mai puteţi răzgândi mâine. Analizaţi la rece, fără să vă lăsaţi influenţat de nimeni, şi fiţi cât se poate de realist în privinţa obstacolelor şi a aspectelor care nu sună tocmai bine. Dacă nu le rezolvaţi acum, mai încolo va fi prea târziu şi acest lucru ar putea să vă strice toate planurile.

Gemeni

Interveniţi într-un mod salvator într-o discuţie a unor amici care nu reuşesc să se pună deloc de acord în privinţa unei soluţii comune. Fiecare va susţine punctul de vedere şi consensul este departe, de aceea vor apela la dumneavoastră cu încrederea că veţi juca rolul de negociator, de arbitru. Analizaţi situaţia la rece şi vă expuneţi părerea ce va fi acceptată de toată lumea.

Rac

O situaţie din trecut, pe care doreaţi să o daţi uitării, revine ca un bumerang. Vă simţiţi ciudat, deloc în apele dumneavoastră, pentru că acel aspect de odinioară vă afectează şi acum şi îl căraţi după dumneavoastră ca pe o povară, ca pe o pată pe care tot speraţi să o ştergeţi într-o zi. Iese la iveală o eroare din trecut sau daţi, încă o dată, piept cu urmările propriilor dumneavoastră incorectitudini.

Leu

Sunteţi eroul zilei pentru un grup de persoane dragi, care vă vor primi cu braţele deschise. Apăreţi ca un soare în calea lor, rezolvându-le o problemă importantă sau aducându-le o veste care le bucură enorm. Sunteţi fericit şi dumneavoastră de efectul pozitiv pe care îl aveţi asupra unora. Vedeţi în ochii familiei, ai partenerului de viaţă şi ai copiilor o reală eliberare şi încântare atunci când apăreţi în mijlocul lor.

Fecioară

Trebuie să plecaţi la drum, dar aveţi mari dubii cu privire la oportunitatea călătoriei. Să plecaţi, să amânaţi? Nici dumneavoastră nu ştiţi, dar ceva în interior vă spune că ar fi mai bine să rămâneţi acasă, pentru că nu va fi o deplasare uşoară. Dacă sunteţi obligat să porniţi la drum, veţi avea parte de mici incidente: întârzieri, ambuteiaje, aglomeraţie etc.

Balanţă

Cineva analizează activitatea dumneavoastră cu scopul de a vă estima valoarea. Depuneţi toate eforturile ca să lăsaţi o impresie bună, sunteţi conştiincios, sârguincios, vă implicaţi în toate sarcinile cu calm şi răbdare, convins că de nota primită acum depind viitoarele reuşite profesionale. Poate daţi un examen sau participaţi la o probă prin care vi se pun la încercare cunoştinţele.

Scorpion

Nu aveţi parte de un anturaj prea plăcut, ci nimeriţi în miezul unor furtuni în care dumneavoastră, efectiv, nu aveţi nici un rol, dar cei care vă primesc vă copleşesc cu problemelor lor. Vor să îi ascultaţi sau să le spuneţi o părere. Nu prea vă place atmosfera aceasta tensionată şi fugiţi de oamenii care se plâng numai de greutăţi şi lipsuri. Altfel, vă pot afecta mai mult decât e cazul.

Săgetător

Colaboraţi excelent cu un colectiv de persoane şi aveţi acelaşi scop. Vă aduceţi cu toţii contribuţia şi vă stimulaţi reciproc să înaintaţi mai repede spre ce v-aţi propus împreună. Datorită lor, puteţi ajunge la un apogeu al planurilor dumneavoastră, dar, dacă aţi atins succesul, nu uitaţi să le mulţumiţi, pentru că a fost o reuşită comună, nu doar a dumneavoastră! Fiţi un om de echipă, împărţiţi greul, dar şi victoria la final!

Capricorn

Când e vorba de cel drag, sunteţi capabil de eforturi supraomeneşti doar pentru a-i sări în ajutor. Serviciile concrete pe care le puneţi în slujba lui îl vor susţine în ceea ce vrea să atingă, iar sprijinul necondiţionat pe care i-l acordaţi îi dă putere şi încredere în reuşită. Gesturile dumneavoastră de afecţiune îi sunt de folos, deoarece astfel ştie că, orice ar fi, dumneavoastră îi staţi aproape!

Vărsător

Sufletul dumneavoastră este complet bulversat de o situaţie neprevăzută. Eraţi calm şi nu credeaţi că mai poate da ceva peste cap siguranţa instalată, dar iată că probele nu s-au terminat. Mai aveţi un hop de depăşit, dar e posibil să se modifice din rădăcini starea iniţială. Nu spuneţi că a trecut furtuna până la proba contrarie!

Peşti

Nu vă place cum se poartă cu dumneavoastră persoana pe care o iubiţi cel mai mult. Profită de puterea pe care o are asupra dumneavoastră şi încearcă să vă manipuleze, pentru a renunţa la ceva în favoarea ei. Are un şarm irezistibil şi cedaţi la insistenţele sale dulcege, dar veţi regreta mai apoi că aţi fost atât de slab. Din dragoste, treceţi cu vederea şi îi acceptaţi mofturile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS