9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Toate merg strună în echipa de lucru din care faceţi parte, dar trebuie să acceptaţi îndrumările altora cu mai multă experienţă sau cu un spirit practic mai dezvoltat decât dumneavoastră. Ei ştiu exact ce trebuie făcut ca să vă atingeţi scopul comun, deci ascultaţi-i şi urmaţi-le sfaturile. Nu aveţi decât de câştigat din colaborarea cu ei!

Taur

Norocul apare, azi, de unde nici nu vă aşteptaţi. Ca atare nu subestimaţi aparenţele, pentru că exact cele mai banale situaţii, locuri, persoane vă pot oferi surprize deosebite. Nu daţi cu piciorul unei şanse pe care, iniţial, nu daţi două parale, pentru că ea poate fi de fapt startul spre ceva mult mai bun. Fiţi atent la detalii neînsemnate, pentru că fericirea nu apare cu surle şi trâmbiţe!

Gemeni

Aveţi o atitudine superficială în faţa deciziilor. Pus mai mult pe glumă, spuneţi lucruri fără să gândiţi la ceea ce vă poate crea probleme de comunicare în anturaj. Unii nu vă iau în serios pentru că văd că glumiţi, pe când alţii consideră că sunteţi pe altă lume, fără să vedeţi nimic în jurul dumneavoastră. Nu vă hazardaţi azi în planuri noi, pentru că sunt lipsite de o analiză atentă.

Rac

Cineva se opune planurilor dumneavoastră şi încearcă să vă taie aripile, ori din invidie că aveţi vise frumoase şi măreţe, ori din răutate, ca să nu-i lase pe alţii să înainteze. Nu vă luaţi după astfel de maliţioşi, care nu sunt în stare de altceva decât de piedici şi critici. Dumneavoastră urmaţi-vă drumul, pentru că nu vă poate opri nimeni din avânt. Numai de ambiţia dumneavoastră depinde să depăşiţi impasul.

Leu

Iubiţi fără prejudecăţi şi vă atrage flirtul, de parcă aţi dori să vă mai puneţi un pic la încercare talentele de seducător. Încă le aveţi, dar aveţi grijă până unde duceţi un joc sentimental, ca nu cumva să răniţi pe cineva. Aţi putea face pe cineva să-şi piardă minţile după dumneavoastră, fără să vreţi ceva serios după aceea.

Fecioară

Emoţiile extrem de intense care vă încearcă vă încetinesc ritmul de lucru şi nu vă ajută deloc să daţi randamentul dorit. În loc să vă concentraţi la muncă, vă tot puneţi întrebări şi vă măcinaţi profund. Teama, grijile, nesiguranţa pot bloca accesul la rezultatele finale, în ciuda eforturilor depuse, bătând pasul pe loc într-o continuă furtună de gânduri.

Balanţă

Aţi ajuns într-un punct mort în care tot ce puteţi să faceţi este să aşteptaţi. Azi nu se deblochează drumul spre ceea ce doreaţi să atingeţi, deci luaţi o pauză şi nu insistaţi dacă vedeţi că nimic nu se mai urneşte. Înseamnă că nu sunt întrunite azi condiţiile necesare pentru a vă încheia treburile, ci e bine să le lăsaţi pe altădată, după ce se vor ridica obstacolele actuale.

Scorpion

Aveţi un feeling ciudat că în viaţa dumneavoastră urmează să aibă loc ceva deosebit. Aşteptaţi cu interes şi cu bucurie evenimentele, mai ales că mai sunt şi alte persoane care vă sunt alături în acest demers. Familia se bucură în acelaşi mod de ceea ce urmează să se petreacă. Tocmai de aceea acordaţi o însemnătate aparte momentului.

Săgetător

Ca să vă împliniţi visele, e nevoie să luptaţi cu cei care vi se opun şi care nu au încredere că sunteţi capabil să ajungeţi la ceea ce v-aţi propus. Când sunteţi motivat, căpătaţi un curaj fantastic de a vă zbate pentru ceea ce vreţi să fie al dumneavoastră, deci veţi putea să depăşiţi piedicile puse de ceilalţi. Le veţi demonstra că visele prind contur, dar trebuie să vă puneţi ambiţia la lucru pentru aceasta.

Capricorn

Cel mai bun prieten se dovedeşte partenerul de viaţă, pentru că el vă înţelege cel mai bine şi sare în ajutorul dumneavoastră. Vă aflaţi într-un impas în care aveţi nevoie, mai mult ca oricând, de sfaturile sale, de îmbărbătările sau doar de alinarea pe care v-o oferă prezenţa sa.

Vărsător

Se apropie un eveniment care vă dă o stare de nelinişte. Parcă vă este teamă de ceea ce vine şi aţi dori să evitaţi acel moment, pe cât posibil, considerându-l un sacrificiu, un eşec, un vis destrămat. Nu vă puteţi eschiva. Deci, mai devreme sau mai târziu, tot va trebui să daţi piept cu realitatea.

Peşti

Timpul trece lent, vă pune din greu răbdarea la încercare. Norocul dumneavoastră e că nu sunteţi presat de nici un termen-limită, ci aveţi tot timpul la dispoziţie, dar parcă lucrurile nu mai înaintează. Trebuie să vă supuneţi acestui ritm în care ora pare o zi şi săptămâna – o lună, deoarece veţi descoperi mai târziu că această lentoare a fost în avantajul dumneavoastră, ca să învăţaţi lecţia răbdării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS