11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Începeţi săptămâna cu zâmbetul pe buze, cu perspective optimiste şi cu o dispoziţie psihică excelentă. Dacă reuşiţi să vă păstraţi această bucurie interioară cât mai mult timp, toate vor merge strună.

Taur

Vă aflaţi într-un loc în care lumea nu se poartă cu dumneavoastră aşa cum aţi merita. Vă jignesc, vă dau sarcini sub pregătirea dumneavoastră sau vă critică fără să meritaţi, de aceea vă simţiţi foarte ciudat în compania lor. Momentan suportaţi situaţia, pentru că nu aveţi încotro, dar vă veţi lua revanşa.

Gemeni

Vi se citeşte fericirea pe chip atunci când vă apare în cale persoana pe care o îndrăgiţi şi vă pierdeţi cu totul la primul său cuvânt. Simţiţi fiorii iubirii, dar cu atât mai mare este emoţia când descoperiţi că atracţia este reciprocă. Dacă azi vă întâlniţi cu cel pe care-l plăceţi, puteţi trăi momente tandre şi frumoase.

Rac

Discuţiile cu prietenii sunt destinse, generatoare de informaţii utile şi veşti bune. Puteţi face azi o nouă cunoştinţă, faţă de care simţiţi o afinitate aparte, pentru că e simpatică, glumeaţă şi cu o atitudine tinerească.

Leu

Toate vă merg ca unse azi, vă remarcaţi uşor în colectivităţi dominate de competiţie şi concurenţă. Puteţi ieşi învingător din orice confruntare de forţe, pentru că ştiţi să abordaţi multă siguranţă de sine, să fiţi stăpân pe situaţie.

Fecioară

Scăpaţi de o grijă, odată cu o veste salvatoare, şi simţiţi şi dumneavoastră, în sfârşit, că v-aţi eliberat de stres. Tot ce a fost mai greu a trecut, iar acum, când totul s-a terminat cu bine, vă daţi seama în ce tensiune aţi stat o perioadă. Trebuie doar să trageţi o concluzie din cele întâmplate.

Balanţă

Toate trec pe lângă dumneavoastră fără să lase urme, de parcă nu v-ar interesa nimic.
Nu vă implicaţi în activităţi cu factor mare de risc, dar nici nu vă asumaţi responsabilităţi, pentru că nu aveţi chef de nimic anume. Dacă aţi trage puţin chiulul, aţi fi foarte mulţumit, dar, dacă nu vă puteţi permite o zi de pauză, veţi lăsa o impresie nu tocmai bună în faţa celor care vă solicită azi.

Scorpion

Sunteţi mândru de dumneavoastră, de realizări, de ceea ce faceţi şi arătaţi tuturor o personalitate puternică. Nimeni nu vă poate întrece azi în acţiuni ce implică luptă pentru supremaţie.

Săgetător

Intervenţia unei persoane incompetente în treburile dumneavoastră va avea efecte negative, deci ar fi bine să vă descurcaţi singur. Decât să faceţi echipă cu un om care nu se pricepe la ceea ce aveţi de făcut şi să strice tot, mai bine apelaţi la specialişti în domeniu.

Capricorn

Visele dumneavoastră cresc în intensitate, motivat de reuşitele anterioare. Pentru că ştiţi că sunteţi capabil să ajungeţi la scopurile propuse, aveţi curaj să înaintaţi mai repede, pas cu pas, conturând din ce în ce mai clar ţinta finală. Sunteţi plin de entuziasm, de speranţe, de încredere în reuşită.

Vărsător

Aveţi o săptămână grea, fiecare zi se anunţă plină de sarcini, de aceea trebuie să vă adunaţi forţele şi să vă apucaţi serios de treabă. Nici una dintre obligaţiile asumate nu suportă amânare, de aceea veţi lăsa la o parte orice alte preocupări, care nu sunt urgente, pentru a vă concentra la fiecare obiectiv.

Peşti

Spuneţi cu fermitate „până aici“, pentru că nu mai puteţi suporta nişte condiţii pe care le consideraţi dezavantajoase pentru dumneavoastră. Aţi tolerat cât aţi putut, dar vine şi vremea când vi se umple paharul şi sunteţi gata să alungaţi din calea dumneavoastră ceea ce vă blochează evoluţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS