28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Îndrăzniţi să ţintiţi cât mai departe, pentru ca azi nu vă lipseşte nimic din ce aveţi nevoie ca să vă împliniţi marile vise. Profitaţi din plin de auspiciile foarte norocoase ale acestei zile, când orice lucru bun vă este adresat. Norocul vă apare în cale în forme neprevăzute şi în cele mai neaşteptate momente.

Taur

Astăzi nu vă stă gândul nici la distracţii, nici la vacanţă, ci sunteţi preocupat de un proiect important căruia îi acordaţi maximă atenţie. Consideraţi că este un moment decisiv pentru viitorul dumneavoastră profesional, de aceea vă aplecaţi cu seriozitate asupra scopului propus, pregătind totul la nivel teoretic.

Gemeni

Priviţi către ziua de mâine cu mult entuziasm, deoarece se apropie un moment deosebit, ce naşte un sentiment profund de bucurie. Vă lăsaţi furat de planuri îndrăzneţe şi pregătiţi terenul în cele mai mici detalii, fiind convins că totul va ieşi ca la carte. Abia aşteptaţi rezultatele.

Rac

Nu vă simţiţi în apele dumneavoastră şi, pentru că nu e nimeni aproape să vă susţină, sunteţi gata-gata să alunecaţi într-o zonă întunecată a psihicului. Abordaţi o atitudine negativistă şi luaţi pe „nu“ în braţe, spunând permanent că este imposibil ceea ce vreţi. Vă găsiţi numai defecte şi vă autopedepsiţi.

Leu

Telefoanele sună din toate părţile, ceea ce vă demonstrează că aveţi o mulţime de prieteni, care vă vor aproape în această zi. Va fi greu să onoraţi toate invitaţiile, dar măcar una dintre ele are o însemnătate specială şi nu o puteţi refuza. Oferiţi şi dumneavoastră aceleaşi gesturi de afecţiune şi simpatie, cu sufletul deschis.

Fecioară

În cel mai nepotrivit moment, ies la iveală aspecte negative, ce trădează intenţiile ascunse ale unui inamic. A umblat cu mâinile murdare şi a lăsat urme pe care dumneavoastră trebuie să le spălaţi. Cel care a greşit s-a făcut nevăzut şi a aruncat pe umerii dumneavoastră toată vina. Ar fi cazul să-l demascaţi şi să-l puneţi să plătească.

Balanţă

Planurile pe care vi le-aţi făcut acum câteva zile nu mai pot fi duse la îndeplinire din cauza unei schimbări în program. Ori sănătatea vă oferă o surpriză neplăcută şi vă obligă să staţi la pat, ori tovarăşii dumneavoastră de distracţie contramandează în ultima clipă tot ce aţi plănuit. Sunteţi dezamăgit şi vă lăsaţi copleşit de supărare.

Scorpion

Pregătiţi-vă maşina, fiindcă aveţi drum lung de parcurs. Poate compania pe care o aveţi alături nu este prea veselă pe parcurs, dar ceea ce vă aşteaptă la destinaţie merită tot efortul. Dacă sunteţi dumneavoastră la volan, fiţi atent la drum sau la starea automobilului, pentru că vă puteţi trezi cu vreo defecţiune.

Săgetător

Aveţi de ales între mai multe direcţii. Practic, nici una nu vă inspiră încredere, dar trebuie să vă hotărâţi. O judecată ad-hoc, în care puneţi în balanţă argumentele pro şi contra, şi vă ajută să găsiţi cea mai bună variantă, astfel încât să nu credeţi mai târziu că s-ar fi putut şi mai bine.

Capricorn

Priviţi în perspectivă spre locul cel mai îndepărtat al planurilor dumneavoastră, ca să vedeţi dacă sensul ales vă va aduce în final rezultatele scontate. Nimeni nu vă întrece când e vorba de planificare şi strategii pe termen lung, deci tot ceea ce stabiliţi acum atrage reuşita. Construiţi azi pentru mâine.

Vărsător

Aveţi în preajmă persoane tinere, cu viziuni la fel de liberale şi originale ca şi dumneavoastră, dar pentru că ţineţi prea mult la propriile opinii, veţi accepta cu greu propunerile lor. Găsiţi nod în papură în tot ceea ce spun şi aveţi o plăcere sadică să vă opuneţi, chiar dacă, pe undeva, ideile dumneavoastră nu sunt diferite de ale lor.

Peşti

Participaţi la evenimente mondene, comunicaţi uşor şi legaţi prietenii. Societatea este locul în care vă simţiţi cel mai bine şi vă integraţi rapid în orice colectiv, chiar şi printre persoane necunoscute. Acolo unde sunteţi dumneavoastră se leagă discuţii interesante, iar atmosfera e tonică şi optimistă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS