16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLenjerie potrivită pentru fiecare ocazie

Lenjerie potrivită pentru fiecare ocazie

Gama de modele de lenjerie intimă disponibilă pe piaţă este variată. Din dantelă, lycra, cu sau fără imprimeuri, cu sau fără cusături… Deşi alegerea este destul de dificilă, este bine să ţineţi seama de câteva criterii de selecţie.

Pentru ţinutele obişnuite, de zi, este bine să alegeţi o lenjerie comodă, în care să vă simţiţi bine, întrucât o veţi purta de dimineaţa până seara. Optaţi pentru obiecte de lenjerie confecţionate din materiale naturale, acestea fiind mai indicate decât cele sintetice. Tehnologia modernă oferă o multitudine de materii şi fibre adaptate nevoilor cotidiene ale femeilor: lenjerie cu proprietăţi de hidratare, pentru subţierea formelor, lenjerie tonifiantă sau care îmbunătăţeşte circulaţia sangvină. Indiferent de materialele folosite, este important ca lenjeria să combine confortul şi eleganţa şi să se potrivească stilului dumneavoastră vestimentar.

Când vine vorba de o ieşire în oraş sau de o ocazie specială, alegerea lenjeriei nu trebuie neglijată. Se ştie că o femeie se simte mai bine atunci când poartă haine care o avantajează, lucru care este valabil şi în cazul lenjeriei intime. Dacă aveţi o rochie elegantă, purtaţi lenjerie în acelaşi ton, fină şi elegantă, chiar dacă nu se vede. Amintiţi-vă că seducţia nu ţine întotdeauna de aspectele vizibile ale unei ţinute. Ocaziile speciale sau evenimentele deosebite la care participaţi sunt momente în care puteţi să purtaţi lenjerie de dantelă sau un sutien push-up, pe care probabil nu le îmbrăcaţi în mod obişnuit.

Lenjeria intimă pe care o purtaţi atunci când faceţi sport se încadrează într-o categorie specială. Pentru practicarea sportului sau a diverselor activităţi fizice, este nevoie ca bustul să fie bine susţinut. Cea mai indicată alegere este un maiou sau o bustieră. În plus, dacă la efort transpiraţi, căutaţi în magazinele specializate în ţinute sport bustiere din materiale care protejează pielea, lăsând-o să respire.

 

Sfaturi practice

 

Iată câteva sfaturi pentru a evita să faceţi vreo gafă vestimentară. În primul rând, nu purtaţi lenjerie închisă la culoare pe sub haine de culori deschise. Din fericire, producătorii s-au gândit la această problemă cu care se confruntă doamnele şi au creat obiecte de lenjerie în nuanţe de crem, bej, apropiate de culoarea pielii. Sugestia poate fi valabilă şi în situaţia inversă: există cazuri în care nu este indicat să purtaţi lenjerie albă sau crem pe sub haine în nuanţe închise.

În plus, nu ezitaţi să purtaţi obiecte de lenjerie aşa-numite „invizibile“, fără cusături, pe sub hainele foarte mulate. Astfel veţi scăpa de neplăcutele şi inesteticele dungi şi veţi câştiga un plus de eleganţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS