19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Faceţi calcule peste calcule, problema banilor se pune mult mai acerb, pentru că a sosit vremea unei investiţii masive în confortul dumneavoastră sau în afaceri. Cumpăraţi ceva scump, pentru care aţi făcut eforturi serioase până acum, iar satisfacţia pe care o resimţiţi este fantastică. Banii vă inspiră acest sentiment de stabilitate şi încredere în forţele proprii, deci bucuraţi-vă de ei!

Taur

Priviţi în jur cu invidie, senzaţie declanşată de comparaţia pe care o faceţi cu ce se petrece în jur. Aveţi impresia că altul are mai mult decât dumneavoastră sau că deţine ceva ce vi se cuvine, iar ciuda sau maliţiozitatea se infiltrează în suflet, chiar dacă nu vă place. Sunteţi rece când vine vorba să acordaţi un sfat sau un sprijin, spunând că nici alţii nu au făcut asta pentru dumneavoastră.

Gemeni

Nu vă lăsaţi influenţat de tentaţii negative, pentru că dumneavoastră veţi fi cel care va plăti eventualele oale sparte. Un coleg se bagă în afacerile dumneavoastră şi strică tot, din dorinţa de a vă face rău. Dar intuiţia vă atrage atenţia la timp asupra pericolului, ca să nu cădeţi în plasa inamicului.

Rac

Sunteţi implicat într-o activitate de care depinde reputaţia dumneavoastră, de aceea vă vedeţi serios de treabă la locul de muncă. Faceţi faţă cu brio confruntărilor profesionale, şefii sunt mulţumiţi de dumneavoastră, deoarece impuneţi prestanţă şi respect. Se vede cât de serios priviţi lucrurile şi cât de bine documentat sunteţi.

Leu

Trebuie să luaţi o decizie, dar nu vă grăbiţi să spuneţi imediat ce vreţi, pentru că e bine să analizaţi situaţia. Sunteţi la mijloc şi cântăriţi cu mare atenţie tot ce aflaţi, iar din atâtea puncte de vedere diferite veţi găsi varianta optimă pentru ce vă preocupă.

Fecioară

Banalul acestei zile vă este pe plac, pentru că aveţi timp să vă gândiţi şi la alte probleme, nu doar la cele stringente, care vă ocupă timpul de obicei. Apar tot felul de sarcini mărunte, pe care le-aţi tot amânat, dar acum aveţi dispoziţia necesară pentru a vă concentra asupra lor.

Balanţă

Plin de ambiţie şi dorinţa de a vă impune, vă implicaţi în orice acţiune ce vă poate pune în valoare spiritul de lider, curajul şi adaptabilitatea. Puteţi prelua frâiele unei acţiuni la care nimeni nu se înghesuie, pentru că este foarte solicitantă, o provocare foarte grea. De data aceasta, dumneavoastră ieşiţi în faţă, iar curajul vă va fi recompensat cu un succes de toată frumuseţea.

Scorpion

Nu vă atrage treaba, nu sunteţi preocupat de nimic în mod deosebit, ci doriţi să vă detaşaţi de toate pentru o zi. Dacă la serviciu ritmul de lucru este trepidant şi toată lumea se agită, dumneavoastră aţi putea avea de suferit din cauza acestei distanţări, fiind greşit înţeles de colegi.

Săgetător

Discutaţi, comunicaţi, cunoaşteţi lume nouă şi sunteţi mereu atent la tot ce aflaţi. Vă atrag conversaţiile, luaţi legătura cu multă lume, cu şansa de a vă mări cercul de cunoştinţe. Din discuţiile pe care le purtaţi astăzi, puteţi intra în posesia unor informaţii foarte interesante, pe care le veţi folosi cândva în avantajul dumneavoastră.

Capricorn

Viaţa de familie este animată, faceţi planuri alături de cei dragi, pe care urmează să le puneţi în practică împreună cu ei. Se anunţă musafiri sau noutăţi în mediul dumneavoastră casnic. Sunteţi preocupat de cum arată casa – de mobilă, de perdele – şi vă apucaţi de curăţenie sau vorbiţi cu partenerul de viaţă despre o posibilă schimbare de decor.

Vărsător

Aveţi ocazia să vă creaţi o imagine foarte bună pe oriunde treceţi, atrageţi atenţia prin grija pe care o acordaţi aspectului fizic, prin cunoştinţele pe care le demonstraţi în orice situaţie. Ceilalţi vă apreciază sincer, iar dumneavoastră veţi fi foarte încântat.

Peşti

Este momentul dumneavoastră de glorie, ieşiţi în faţă şi arătaţi ce ştiţi.
Vă evidenţiaţi într-o competiţie şi, dintr-o mulţime de oameni mediocri, dumneavoastră vă veţi detaşa şi vă veţi clasa pe podium. Când este vorba de o astfel de concurenţă, este şi normal să apară invidiile sau răutăţile, dar nu vă pasă de ele, ci vă puneţi încrederea în valoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS