10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu vă supăraţi dacă lucrurile nu merg aşa cum aţi sperat. Motivele de decepţie pot apărea la tot pasul, pentru că persoane de la care nu v-aţi fi aşteptat se comportă cu dumneavoastră nepotrivit şi vă pot răni. Dacă dumneavoastră sunteţi cel care a cauzat cuiva o dezamăgire, este momentul să vă cereţi scuze şi să daţi explicaţii despre ce a generat situaţia nedorită.

Taur

Vă place compania celor tineri şi, indiferent de vârsta pe care o aveţi, simţiţi cum se manifestă în dumneavoastră copilul de odinioară. Sunteţi vesel, aerian, nu vă preocupă lucrurile serioase ale vieţii, ci regăsiţi bucuria jocului şi a timpului liber. Puteţi face o excursie prin împrejurimi cu familia şi copiii.

Gemeni

Agenda de lucru este încărcată, iar resursele dumneavoastră de energie nu sunt la un nivel bun, de aceea nu trebuie să exageraţi cu munca, dacă vedeţi că nu înaintaţi prea bine. Nu vă suprasolicitaţi la lucru. Banii la final vor fi aceiaşi, dar dumneavoastră veţi fi epuizat.

Rac

Priviţi către finalul unei acţiuni cu maximă încredere, pentru că succesul depinde de dumneavoastră şi veţi face totul pentru a-l atinge curând. Sunteţi mulţumit de mersul lucrurilor, de ritmul în care le clădiţi, chiar dacă mai e cale lungă până la reuşită. Aveţi o viziune de ansamblu clară a sensului în care mergeţi şi aveţi o idee despre ce vă aşteaptă la capăt, tocmai de aceea nu priviţi viitorul cu teamă!

Leu

Nu suportaţi conducerea şi îndrumarea nimănui, ci vă asumaţi toate sarcinile pe cont propriu. Nu sunteţi un om de echipă, nici măcar nu vreţi să fiţi liderul unui grup, ci vreţi să fiţi lăsat să lucraţi în ritmul dumneavoastră, după propriile idei. Nu veţi reuşi să vă descurcaţi singur de la un capăt la altul, pentru că va trebui să apelaţi la alte persoane într-un moment-cheie.

Fecioară

Iubirea vă face tandru, sensibil şi nu vedeţi nimic altceva în jurul dumneavoastră decât inimioare, porumbei şi floricele. Sunteţi îndrăgostit, iar dacă simţiţi şi din partea celuilalt aceeaşi atracţie, sunteţi entuziasmat! Fluturii din stomac nu vă dau pace şi vă fac să fiţi bun cu toată lumea. Ascultaţi muzică, scrieţi poezii!

Balanţă

Inima vă bate cu putere şi simţiţi că persoana iubită aşteaptă mai mult de la dumneavoastră: să faceţi primul pas, să spuneţi un anumit cuvânt, să luaţi o decizie. Sunteţi extrem de influenţabil şi de nesigur. Nu aţi vrea s-o răniţi, s-o supăraţi, să aştepte altceva decât ceea ce îi puteţi oferi. Se citeşte pe chipul dumneavoastră că iubiţi şi că sunteţi capabil de orice pentru cel drag! Emoţiile care vă copleşesc sunt din prea multă iubire!

Scorpion

Vă simţiţi invincibil, aveţi o influenţă aparte asupra tuturor şi vedeţi cum îi „îngenuncheaţi“ pe toţi cu o privire sau un cuvânt. Astăzi, fie veţi fi privit ca eroul zilei, fie abordaţi o atitudine superioară, care vă propulsează direct în frunte. Dacă nu ştiţi să o ţineţi sub control, puterea vă ia minţile!

Săgetător

Priviţi lucrurile din alt unghi decât majoritatea lumii şi de aceea prietenii vă caută pentru o îndrumare, o idee sau un răspuns pe care ei nu l-au găsit încă. Detaşat, matur, cu capul pe umeri, ascultaţi povestea amicilor care bat azi la uşa dumneavoastră şi încercaţi să le luminaţi mintea cu un sfat.

Capricorn

Vă simţiţi bine, eliberat de griji şi vă permiteţi o după-amiază amuzantă cu prietenii. Sunteţi înconjurat de distracţie, oarecum nepotrivită pentru un mijloc de săptămână, dar această ieşire din cotidian vă prieşte de minune. Vă încărcaţi bateriile în câteva ore în compania amicilor dumneavoastră. Dacă nimeni nu vă invită azi la o cafea, daţi dumneavoastră un telefon să faceţi mobilizarea!

Vărsător

În sufletul dumneavoastră se luptă o mulţime de sentimente şi vă este greu să le exprimaţi prin cuvinte. Ori vreţi să le păstraţi deocamdată pentru dumneavoastră, fiind trăiri pe care nu aţi vrea să le împărtăşiţi cu nimeni, ori sunt declanşate de o anumită persoană, dar vă este frică să recunoaşteţi influenţa pe care o are asupra dumneavoastră.

Peşti

Sunteţi toată ziua pe drumuri, încercând să rezolvaţi diverse probleme, dar nu reuşiţi să le soluţionaţi pe toate, pentru că nu daţi de persoanele potrivite să vă ajute. Multe se amână, deci fiţi pregătit să modificaţi destinaţia în orice moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS