20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Puneţi accent pe comunicare astăzi. Pentru tot ceea ce aveţi de făcut, trebuie să luaţi legătura cu multe persoane. Sunaţi cunoscuţii, dar nu reuşiţi să discutaţi eficient cu toţi. Uneori veţi avea impresia că dialogul este ca o luptă cu morile de vânt, ca şi cum ceilalţi nici nu v-au auzit. Mai insistaţi!

Taur

Semnele de afecţiune venite de la cei dragi vă ung pe inimă, ca un balsam de bucurie şi linişte. Primiţi un mesaj mult aşteptat, ce are un efect calmant asupra dumneavoastră, ca şi cum v-aţi pune toate speranţele în ceea ce urmează să aflaţi. Un sfat prietenesc, o mână de ajutor oferită cu bunătate şi sinceritate de cel drag sunt binevenite şi vă alungă temerile şi nesiguranţa.

Gemeni

Sunteţi la mijloc între două direcţii, dar nu ştiţi deocamdată care variantă vi se potriveşte cel mai bine. Aveţi dubii asupra ambelor alternative, le analizaţi la rece, cu un simţ critic supra-dezvoltat. Găsiţi numai defecte şi nici o soluţie nu vă convine în final. Va trebui să alegeţi, dar ar fi bine să nu o faceţi acum, când sunteţi influenţat negativ de păreri diferite.

Rac

Intraţi în contact cu persoane influente, şefi, directori, autorităţi, pe care le priviţi cu oarecare teamă, deoarece ştiţi că vă pot sancţiona, în cazul în care nu vă comportaţi aşa cum doresc. Puteţi fi uşor condus de alţii, nu neapărat pentru că sunteţi docil şi cuminte, ci fiindcă, pentru a vă atinge scopurile cele mai înalte, trebuie să acceptaţi şefia şi directivele altuia.

Leu

Sunteţi pus pe harţă şi, la fiecare mic impuls, faceţi din ţânţar armăsar. Nervii dumneavoastră dau în clocot, mai ales dacă sunteţi tânăr şi aţi vrea să vă impuneţi punctele de vedere în faţa tuturor. Consideraţi că numai dumneavoastră aveţi dreptate într-o situaţie conflictuală şi o ţineţi aşa până la capăt, deşi îi scoateţi pe toţi din sărite. Disputele izbucnesc din orice motiv, dar vă plac provocarea şi atmosfera tensionată!

Fecioară

Priviţi spre viitor cu mult entuziasm, convins că vă îndreptaţi într-o direcţie foarte bună. Aveţi un plan bine pus la punct, ştiţi pe ce resurse vă bazaţi, aveţi idei, de aceea nu aveţi nici o teamă cu privire la rezultatul final. Gândirea pozitivă şi încrederea în reuşită vă vor fi de folos, deci orientaţi-vă într-o anumită direcţie, pentru a vă atinge scopurile!

Balanţă

Vă bucuraţi de susţinere, de un schimb de energii şi opinii cu colegii dumneavoastră şi mergeţi împreună în aceeaşi direcţie, pentru a duce la capăt un plan comun. Colaboraţi excelent cu aceştia şi fiecare contribuie cu ce ştie mai bine, pentru a vă vedea cât mai repede visele atinse. Trebuie să aveţi un lider, iar în cazul în care nu există cineva deja numit, cel mai potrivit ar fi un coleg născut într-o zodie de pământ!

Scorpion

Sunteţi atât de concentrat la un proiect de serviciu, încât vă dedicaţi întru totul, fără să mai vedeţi nimic în jur. Probabil la finalul acestei acţiuni vă aşteaptă o recompensă ce vă motivează suficient de bine şi nu vă lăsaţi uneltele jos până nu vedeţi lucrurile la un nivel care să vă inspire stabilitate. Sunteţi obosit la sfârşitul zilei, dar cu paşi mari făcuţi înainte, spre scopul propus.

Săgetător

Nu vă mai cramponaţi de lucrurile care nu evoluează în sensul dorit, lăsaţi-le să se aşeze cum vor ele şi veţi găsi soluţii de a le repune pe făgaşul cel bun. Fiţi mai detaşat, pentru că stresul, care vă macină, şi tensiunea de a termina totul repede scot din dumneavoastră numai greşeli. Priviţi de pe margine, cu un zâmbet relaxat pe buze şi veţi găsi imediat răspunsul!

Capricorn

Încet, toate se vor rezolva de la sine, deci ce rost are să vă agitaţi şi să vă grăbiţi? Dumneavoastră aveţi o relaţie mai specială cu timpul şi ştiţi să-l folosiţi într-un mod eficient. Aveţi răbdarea, toleranţa şi înţelepciunea de a aştepta ca totul să se întâmple în ritmul propriu şi nu trebuie să grăbiţi lucrurile.

Vărsător

Trebuie să puneţi punct unei situaţii care nu-şi mai are rostul de acum înainte. Este un final de etapă, un rămas bun obligatoriu, o renunţare, dar, după ce veţi lăsa în spate acest capitol, veţi fi mult mai detaşat şi pregătit să o luaţi de la capăt, în altă direcţie. Acum ocupaţi-vă de ultimele retuşuri ale acestei acţiuni şi nu vă gândiţi la ce urmează!

Peşti

Lucrurile nu merg aşa cum aţi dori, iar unele evenimente nu se întâmplă atunci când vă doriţi dumneavoastră. Apar amânări, obstacole, teste care vă încearcă răbdarea şi, pentru că staţi destul de bine la acest capitol, sunteţi dispus să mai aşteptaţi până când veţi primi ceea ce vă doriţi. Mai aveţi puţin, dar aveţi şi garanţia că veţi ajunge acolo într-o zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS