23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Primiţi o veste care are efect de balsam pentru sufletul dumneavoastră îngrijorat şi vă eliberaţi de un stres major. Probabil eraţi în aşteptarea unui răspuns sau o rudă care pornise spre dumneavoastră nu mai ajungea la destinaţie şi stăteaţi ca pe ghimpi. Astăzi, totul revine la normal şi vă regăsiţi liniştea. În casa dumneavoastră se repară o defecţiune sau se rezolvă o situaţie tensionată.

Taur

Prietenii sunt alături de dumneavoastră fără să le cereţi neapărat ajutorul. Aveţi aproape doi amici adevăraţi, un cuplu care este în stare de orice pentru dumneavoastră. Comunicarea cu aceştia merge excelent, vă completaţi unii pe alţii, deoarece sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Nu se iveşte nici un motiv de contradicţie între voi pentru că vă respectaţi reciproc opiniile.

Gemeni

Nu prea aveţi chef de muncă astăzi, dar programul este prea încărcat ca să vă permiteţi o pauză. Dacă sunteţi împins de la spate, veţi reuşi să vă concentraţi la treburile urgente. Apare un coleg care ştie cum să vă atragă sau vă obligă să vă apucaţi de treabă şi veţi reuşi să duceţi ceva la bun sfârşit.

Rac

Relaţia cu reprezentanţii unor instituţii, de la care aşteptaţi soluţii legale, răspunsuri oficiale, decizii profesionale, merge defectuos. Birocraţia strică tot şi nimic nu merge conform speranţelor, pentru că în treburile dumneavoastră intervine o persoană cu funcţie care vă pune piedici. Din cauza ei nu aveţi voie să faceţi o mulţime de lucruri şi se prelungeşte totul.

Leu

Nu e genul dumneavoastră să fiţi emoţionat înaintea unui eveniment pe care îl gestionaţi perfect. Ştiţi ce aveţi de făcut, sunteţi bine pregătit, dar vă copleşesc emoţiile. Nu pentru că nu vă veţi descurca, fiindcă aveţi toate calităţile să reuşiţi, ci pentru că există alte persoane în anturaj care au un efect negativ asupra dumneavoastră: vă intimidează sau vă fac să scoateţi la iveală slăbiciuni de care nu sunteţi mândru.

Fecioară

Uneori vă temeţi de succes şi, dacă astăzi vi se oferă o şansă de a vă atinge un scop important, daţi înapoi şi rataţi ocazia. Luptaţi cu propriile temeri şi inhibiţii, treceţi dincolo de acel permanent „nu pot“ care vă însoţeste şi impuneţi-vă să mergeţi mai departe. Piedicile sunt în dumneavoastră, nimeni altcineva nu v-ar opri, deci, dacă aveţi un ţel în minte, ambiţia dumneavoastră îl poate materializa, prin forţe proprii.

Balanţă

Gândiţi pozitiv, ceea ce atrage asupra dumneavoastră atenţia altor persoane. Vă adunaţi forţele într-un sens comun şi, pedalând cu toţii înainte, încrezători în reuşită, lucrurile vor evolua foarte uşor. Primiţi veşti care anunţă schimbări favorabile pentru perioada următoare, deci aveţi motive să priviţi spre ziua de mâine zâmbind.

Scorpion

Simţiţi că, orice aţi face, nimic nu merge bine. Toate încercările dumneavoastră de a vorbi, de a acţiona, de a face un pas în faţă se soldează cu eşec. La prima uşă trântită în nas clacaţi şi nu mai găsiţi forţa de a continua. Lucrurile ar reveni la normal dacă aţi lupta cu emoţiile negative care vă macină.

Săgetător

Vă este pusă la încercare corectitudinea în amor, fiindcă, prin calea dumneavoastră, trece ispita sub forma unei ocazii excelente de a vedea cum e gustul infidelităţii. Atenţie, pentru că este o cursă periculoasă, în cazul în care acasă vă aşteaptă cineva care vă iubeşte şi are încredere în dumneavoastră. Oricât veţi încerca să ascundeţi escapada, va fi mirosită de partener, care vă cunoaşte foarte bine sau vă veţi simţi atât de vinovat, încât vă veţi da singur de gol.

Capricorn

Suspiciunea şi tristeţea merg mână în mână şi, dacă priviţi totul atât de negativ, e normal să aveţi impresia că toate merg prost. Acum vreţi una, peste o clipă vă răzgândiţi. Daţi dovadă de oscilaţii pe parcursul zilei, dar toate tind spre pesimism şi îndoială. Parcă nu aveţi încredere în nimeni şi nimic şi vi se citeşte pe chip o permanentă nemulţumire.

Vărsător

Puneţi mult preţ pe sprijin, pe întrajutorare, pe schimbul reciproc, pentru că sunteţi de părere că numai dintr-o sinceră şi permanentă confruntare de idei se nasc proiecte importante. Astăzi aveţi alături oameni cu care vă înţelegeţi foarte bine, lucraţi în echipă eficient şi ajungeţi la acel consens mult dorit în orice activitate colectivă.

Peşti

Puneţi în balanţă mai multe argumente, cu obligaţia de a extrage o concluzie la rece. Nu ştiţi prea clar care variantă este cea mai bună, pentru că găsiţi părţi bune şi avantaje în toate, dar sunteţi nevoit să alegeţi. Cu atât mai greu vă este să vă decideţi dacă în joc sunt lucruri la care ţineţi sau persoane dragi dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS