14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Ceea ce aţi învăţat vă va fi de ajutor. A sosit momentul să săpaţi un pic prin amintiri, prin bagajul de cunoştinţe strâns în timp, ca să puneţi în practică experienţa acumulată. Vă veţi remarca în faţa concurenţilor, dacă puneţi în aplicare lecţiile trecutului. Ei nu ştiu ce au de făcut, dar dumneavoastră da, pentru că aţi mai trecut prin situaţii similare!

Taur

Sunteţi atât de indiferent la ce se petrece în jurul dumneavoastră, încât colegii vă vor spune că trăiţi pe altă lume. Această detaşare pe care o abordaţi are un singur scop: acela de a vă aşeza pe dumneavoastră, pentru o zi, în prim-plan, ca să vă ocupaţi numai de propria persoană. Lăsaţi la o parte problemele altora, refuzaţi sarcinile solicitante, pentru că este momentul dumneavoastră de linişte şi retragere.

Gemeni

Aveţi motive de bucurie, de distracţie, lăsând la o parte grijile şi treburile stresante. Dacă simţiţi nevoia să fugiţi, nu vă cramponaţi de obligaţii şi reguli. Aveţi libertatea deplină să faceţi ceea ce vreţi, să ajungeţi unde vreţi, să visaţi mai mult, deci lumea dumneavoastră pare fără limite. Problema e că uneori sunteţi atât de aerian, încât rataţi singur marile şanse!

Rac

Vă completaţi cu persoana iubită şi formaţi o pereche, în care unul vine cu ideea, celălalt cu acţiunea, unul propune, celălalt susţine. Sunteţi un cuplu fericit, dacă reuşiţi să cooperaţi atât de uşor. Preferaţi să rămâneţi cumva în umbră, ca să îl lăsaţi numai pe partener să se afirme, să preia conducerea, să facă primul pas şi să atragă atenţia asupra sa.

Leu

Aveţi impresia că spaţiul dumneavoastră devine foarte strâmt, că nu aveţi voie să faceţi lucrurile într-un anume fel, aşa cum eraţi obişnuit. Apar pe capul dumneavoastră numai interdicţii, regulamente şi ordine clare, pe care sunteţi obligat să le respectaţi întocmai. Nimic nu este mai frustrant decât să vi se spună „trebuie“ sau „nu poţi“, de aceea vă simţiţi ciudat în astfel de medii limitative.

Fecioară

Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră din cauza apropierii unor evenimente care vă inspiră nesiguranţă. Credeţi că nu vă veţi descurca aşa cum se cuvine şi, pentru că aveţi pretenţii mari de la dumneavoastră, începeţi să tremuraţi la gândul că nu veţi lăsa o impresie bună.Trebuie să lăsaţi temerile deoparte şi să luptaţi cu cel mai mare duşman al dumneavoastră.

Balanţă

Apariţia dumneavoastră are un efect benefic în mediile marcate de conflict, luptă, adversităţi, scandal. Talentul dumneavoastră în diplomaţie şi negociere este proverbial, de aceea sunteţi aşteptat cu braţele deschise în acele locuri în care lumea nu poate ajunge la un consens. Reuşiţi să aşezaţi taberele faţă în faţă la discuţii, ca să găsiţi o soluţie de mijloc, de restabilire a păcii. Arbitrul din dumneavoastră face ordine şi propune armistiţii.

Scorpion

Vi se pare că numai dumneavoastră sunteţi întotdeauna sacrificat şi sunteţi obligat să renunţaţi la drepturile dumneavoastră pentru alţii. Când vreţi ceva, obţineţi pe orice cale, dar de data aceasta nu vă convine situaţia în care vă aflaţi. În timp ce vă simţiţi defavorizat, ceea ce vă macină orgoliul, altcineva are numai de câştigat de pe urma dumneavoastră.

Săgetător

Contactul cu autorităţile – indiferent de cine ar fi acestea reprezentate acum în treburile dumneavoastră: instituţii de stat, părinţii, superiorii, oamenii de ordine – nu este tocmai plăcut, ci vă simţiţi ca şi cum v-ar lua la rost pentru ceea ce faceţi. Dacă nu vă simţiţi vinovat, veţi avea o atitudine foarte ciudată la criticile lor, alunecând spre depresie, crize emoţionale greu de controlat.

Capricorn

Sunteţi toată ziua pe drumuri, sunt deplasări scurte, dar suficient de solicitante. Pentru că trebuie să ajungeţi în mai multe locuri pe parcursul zilei, va fi nevoiei să staţi cu ochii pe ceas, ca să fiţi sigur că ajungeţi peste tot la timp. Aceste deplasări au şi o parte bună, aceea de a revedea vechi cunoştinţe şi de a vă mări cercul de relaţii.

Vărsător

Aveţi tendinţa de a vă purta nerespectuos cu bătrânii, pentru că nu sunteţi de acord cu viziunea lor învechită asupra lumii. V-aţi săturat de predicile lor, de lecţiile de viaţă pe care le ţin cu orice ocazie, dar din cauza acestei revolte de la nivelul vârstei dumneavoastră, aţi putea atrage o notă proastă la purtare, dacă veţi supăra pe cineva bătrân.

Peşti

Ca să vă atingeţi ţelul, aveţi de muncă. Când priviţi în perspectivă şi vedeţi ce vă aşteaptă până la împlinirea acestui vis, vă ia ameţeala, dar, de data aceasta, aveţi şi o ambiţie fantastică, motivându-vă să trageţi tare, în ciuda piedicilor de pe parcurs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS