14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRochia şi fusta midi, vedetele sezonului

Rochia şi fusta midi, vedetele sezonului

Rochiile şi fustele lungi din acest sezon le detronează pe cele mini.

 

Indiferent dacă vă place sau nu, rochia de lungime medie continuă să fie unul dintre principalele elemente vestimentare în primăvara-vara 2008. Chiar dacă o regăsim şi în colecţiile din sezoanele trecute, fusta sau rochia sub genunchi vine cu elementele sale de noutate: o croială uşor diferită, cu talie nici prea joasă, nici prea înaltă. Aşa că, dacă aţi fi tentată să vă expuneţi picioarele, fusta noului sezon nu vă va ajuta prea mult, căci ea urcă un pic pe talie şi coboară sub genunchi. Designerii care au creat-o au descoperit că, indiferent de măsura pe care o poartă o doamnă sau o domnişoară, rochia şi, implicit, fusta midi se potrivesc oricărei conformaţii datorită multitudinii de stiluri dintre care se poate alege.

Voluminoasă sau strâmtă, largă sau drapată pe trup, de zi sau strălucitoare, pentru seară, cu imprimeu floral sau în stil retro – dacă vreţi să fiţi în tendinţe şi să aveţi o garderobă în pas cu moda, aceste piese de vestimentaţie pot fi cea mai bună investiţie. În plus, rochia midi este cool, sexy şi feminină.

Potrivită în orice situaţie

Vedete precum Kate Moss, Paris Hilton sau Nicole Ritchie au adoptat deja acest stil pe care îl conferă piesele de vestimentaţie de genul fustei sau al rochiei midi, aşa că, dacă vreţi să fiţi în pas cu noua modă holywoodiană, puteţi opta pentru aceste creaţii. În funcţie de materialul din care este confecţionată, fusta midi poate completa o ţinută de zi, dar şi una de seară. Designerii o recomandă chiar şi pentru zilele călduroase pe plajă, la o plimbare prin parc sau la o petrecere nocturnă, înlocuind doar accesoriile. Atunci când sunteţi în pană de idei în ceea ce priveşte ţinuta de serviciu, puteţi apela la fusta midi. În combinaţie cu un tricou polo, balerini şi mărgele colorate, această piesă de vestimentaţie vă va scoate din anonimat, trezind admiraţia colegilor. Stilul feminin şi elegant pe care îl conferă fusta sau rochia midi le va avantaja şi pe doamnele care nu au picioare de manechin, posedând, în schimb, coapse grăsuţe şi şolduri late. Unul dintre avantajele pe care îl au aceste articole vestimentare este acela că pot fi purtate cu încălţări joase sau tocuri foarte înalte, dar şi cu şlapi, sandale, cu o geantă supradimensionată şi ochelari mari, pe post de accesorii.

Tot ca accesoriu poate fi purtată la fusta midi şi o eşarfă sau un bolero în culorile puternice ale primăverii: galben-narcisă, roşu-aprins, verde, portocaliu, violet sau albastru-cobalt, cu o singură condiţie – fusta să fie uni. La modă sunt imprimeurile florale, modelele geometrice şi culorile vii şi strălucitoare prezente şi pe piesele midi, care şi-au câştigat în acest sezon popularitatea prin confort, farmec şi uşurinţa de a fi purtate. Titlul de vedetă a sezonului a fost adjudecat, căci nimic nu ascunde mai bine defectele, conferind un stil feminin şi sofisticat, decât fusta sau rochia midi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS