34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Un vis vi s-a împlinit şi aveţi motive de sărbătoare. Aţi muncit mult ca să ajungeţi aici, dar aţi fost şi susţinut, nu a fost vorba doar de noroc. Dacă visul dumneavoastră cel mare este să vă afirmaţi, să preluaţi o funcţie de conducere, să vă faceţi cunoscut, acum sunteţi mai aproape de acesta!

Taur

Se anunţă o zi plictisitoare, cu aceleaşi preocupări arhicunoscute, de care sunteţi sătul! De dumneavoastră depinde să ieşiţi din această stare şi să aduceţi ceva nou în program. Dacă staţi puţin să vă gândiţi, veţi găsi o idee salvatoare, care va transforma o zi ca oricare alta într-un motiv de satisfacţie.

Gemeni

Nu vă puteţi deschide faţă de unii colaboratori care nu vă inspiră încredere, ceva vă împiedică să vă exprimaţi părerile la serviciu sau în faţa unui public mai numeros. Ori vă e teamă ca nu cumva ideile dumneavoastră să fie furate şi folosite de alţii, ori sunteţi prea timid. Nu vă găsiţi cuvintele, astfel încât unii ar putea fi miraţi că un om atât de sociabil şi comunicativ ca dumneavoastră nu reuşeşte să se facă înţeles.

Rac

Viitorul vă inspiră teamă pentru că urmează să luaţi o decizie pentru care nu vă simţiţi pregătit. Ar fi trebuit să amânaţi momentul, să vă mai informaţi, să mai aflaţi şi din alte surse încotro este mai bine să porniţi, de aceea sunteţi atât de derutat şi suspicios.

Leu

Atenţie mare cu cine faceţi afaceri azi, pentru că aveţi predispoziţie spre ghinioane financiare. Unii simt de la o poştă că sunteţi într-un moment sensibil, în care puteţi fi manipulat şi influenţat negativ, deci inamicii stau la pândă. Nu semnaţi acte şi nu bateţi palma cu persoane ale căror intenţii nu le cunoaşteţi suficient de bine.

Fecioară

Când vine vorba de ceea ce vi se cuvine, sunteţi pregătit de luptă. Ar trebui să-i înfruntaţi pe cei care tot evită să vă plătească sau să faceţi un pas în faţă şi să-i cereţi şefului o mărire de salariu. Aţi aşteptat mult, el ce mai aşteaptă?

Balanţă

Aveţi impresia că nu aveţi voie să mişcaţi un deget fără autorizaţie legală. Intraţi în contact cu reprezentanţi ai legilor, puşi pe critici şi sancţiuni. Dacă nu vă simţiţi cu musca pe căciulă, nu aveţi de ce să fugiţi de confruntare. Aşteptarea unei aprobări sau unei veşti importante în carieră este o povară din ce în ce mai grea.

Scorpion

Se apropie un eveniment pe care-l consideraţi o cumpănă şi nu ştiţi ce vă aşteaptă. Aveţi emoţii, ca în faţa oricărei provocări, dar pentru că sunteţi genul de om care nu fuge de risc, priviţi în faţă situaţia. Dacă plecaţi la drum, veţi rezolva o mulţime de sarcini pe parcursul călătoriei, iar veştile ce vin de departe sunt bune! Priviţi cu optimism spre ziua de mâine!

Săgetător

Sunteţi judecătorul unei situaţii în care nu aveţi voie să vă lăsaţi influenţat de nimeni. Sunteţi la mijloc şi trebuie să analizaţi totul la rece, fără a vă lăsa „mituit“ de nici una dintre tabere. Aveţi un rol decisiv, ca atare, lumea aşteaptă verdictul dumneavoastră cu multă emoţie, dar resimţiţi decizia ca pe o mare povară, pentru că ştiţi că nu aveţi voie să greşiţi. Abordaţi o atitudine indiferentă la opiniile celor din jur.

Capricorn

Este o zi grea la serviciu. Dacă aveţi de trecut prin confruntări profesionale, de susţinut lucrări sau interviuri de angajare, de solicitat vreo aprobare pe la o instituţie, riscul eşecului este cam mare. Vinovată e atitudinea dumneavoastră, pentru că, în loc să vă duceţi peste tot cu capul sus, demn şi sigur pe situaţie, intraţi cu capul plecat, temător şi nesigur, şi vi se citeşte pe faţă frica.

Vărsător

Este o zi plină de eforturi, de greutăţi, de blocaje şi aveţi impresia că toate căile vă sunt închise. Nu e chiar aşa, numai o atitudine pozitivă şi deschisă vă poate debloca drumul, totul e să aveţi dumneavoastră încredere în ceea ce vreţi să atingeţi. Dacă nici dumneavoastră nu credeţi în reuşită, şansele de a ajunge vreodată la capăt scad vertiginos.

Peşti

Este o zi atât de fluctuantă, încât nici o oră nu va semăna cu cealaltă. Treceţi de la plus la minus şi invers atât de uşor, încât lumea va spune că sunteţi capricios, că aveţi toane pe care nimeni nu le înţelege. De fapt, nici dumneavoastră nu vă înţelegeţi prea bine. Aflaţi informaţii foarte contradictorii şi este normal să aveţi aceste oscilaţii pe parcursul zilei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS