14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Se apropie un moment ce declanşează în interiorul dumneavoastră ori o imensă nerăbdare, ori o stare de stres greu de controlat. Poate fi un eveniment care vă va solicita la maximum şi numai când vă gândiţi ce vă aşteaptă vă enervaţi. Totodată, consideraţi acel moment foarte important şi abia aşteptaţi să se producă.

Taur

Vă pregătiţi fizic şi sufleteşte pentru o confruntare care va cere totul de la dumneavoastră. Poate fi vorba de un examen, de o călătorie dificilă, o încercare majoră căreia îi acordaţi multă importanţă, de parcă ar fi în joc însăşi cariera dumneavoastră. Nu vă puteţi juca nici cu reputaţia, nici cu părerile şefilor, de aceea vreţi să vă prezentaţi ireproşabil.

Gemeni

Sunteţi într-o mare cumpănă, având de ales între două direcţii diferite. Cântăriţi totul foarte bine, pentru că nu aţi vrea să dezavantajaţi nici una dintre alternative, dar se pare că amândouă sunt la fel de bune. Pe care s-o alegeţi? Vă este greu să vă decideţi, de aceea ar fi bine să mai amânaţi concluzia, să nu vă pripiţi.

Rac

Nimeriţi numai printre persoane nervoase, care au mereu ceva de criticat şi de comentat. Deşi aţi avea şi dumneavoastră ceva de spus, nu vă plac discuţiile în contradictoriu pentru că sunteţi un adept al înţelegerii amicale. Încercaţi să fugiţi de disputele aprinse sau de conflictele verbale cărora nu le găsiţi rostul, considerând că un dialog paşnic este întotdeauna calea cea mai bună de comunicare.

Leu

Viaţa de familie este cea mai mare bucurie a zilei. Când sunteţi înconjurat de cei dragi, vă simţiţi plin de energie, gata să faceţi orice pentru ei. Sunteţi un factor activ în mediul familial, de dumneavoastră depind toate iniţiativele zilei. Aveţi idei bune, opinii bine fondate, îi mobilizaţi şi pe ceilalţi la activităţile pe care le începeţi, vă jucaţi rolul de lider cu succes.

Fecioară

Timpul vă este cel mai mare duşman şi începeţi să scoateţi la iveală o latură a personalităţii dumneavoastră de care nu sunteţi tocmai mândru numai din cauza orelor care trec nemiloase. Nu mai ştiţi cum să vă administraţi timpul pentru a duce totul la capăt cu succes. Dacă vedeţi că se apropie termenul-limită de care vă e frică, începeţi să ascundeţi tot felul de detalii sau să faceţi greşeli, pe care nu le veţi recunoaşte.

Balanţă

Aveţi câştig de cauză în orice situaţie conflictuală, pentru că dumneavoastră nu cădeţi în patima răzbunărilor sau a războaielor fără rost, ci căutaţi o soluţie de aplanare a conflictelor cu amabilitate şi diplomaţie. Veţi vedea cât de uşor vă dezarmaţi rivalii cu un ton paşnic, în timp ce ei se dau cu capul de pereţi stresaţi, nervoşi, cu capsa pusă. Lăsaţi-i pe ei să ţipe cât vor şi dumneavoastră păstraţi-vă calmul şi sângele rece până la capat, cât mai departe de ei.

Scorpion

Aveţi un vis măreţ de atins şi în fiecare zi adăugaţi un detaliu la castelul pe care-l ridicaţi în mintea dumneavoastră. Va veni şi ziua în care toate aceste vise vor deveni realitate şi vă veţi mândri la toată lumea cu ceea ce aţi realizat, dar deocamdată pregătiţi punct cu punct ceea ce într-o zi va fi o construcţie bine definită şi clară.

Săgetător

Este nevoie de dumneavoastră în altă parte decât locul unde vă aflaţi de obicei: în altă localitate, în alt departament, la locul desfăşurării unui eveniment, aşa că trebuie să vă abandonaţi propriile activităţi şi să plecaţi. Nu prea aţi fi avut chef azi de schimbări de decor, dar este o obligaţie pe care trebuie să v-o asumaţi. Poate este în avantajul cuiva drag sau e o sarcină de serviciu şi nu vă puteţi eschiva.

Capricorn

Sunteţi cam strâmtorat cu banii şi resimţiţi unele constrângeri financiare ca pe o mare povară. Sunteţi obişnuit cu ele, nu e prima oară când le înfruntaţi, dar tare aţi fi dorit să vă eliberaţi odată şi-odată, ca să cumpăraţi ceva mult dorit. Şi azi trebuie să amânaţi unele plăţi pe altădată, limitându-vă numai la strictul necesar. Dacă vă mai treziţi şi cu vreo factură în plus, stresul creşte proporţional cu mărimea sumei de plătit.

Vărsător

Ceea ce zilele trecute începea cu mult avânt, astfel încât credeaţi că veţi ajunge foarte repede la scopurile propuse, azi ajunge într-un impas ce amână finalul pentru altă dată. Nu v-aţi aşteptat la acest hop, lucrurile păreau să evolueze foarte bine, dar dacă tot sunteţi nevoit să luaţi o pauză, n-ar strica să mai aruncaţi o privire asupra paşilor parcurşi, deoarece acest răgaz are şi el un rol!

Peşti

Numai iubirea contează azi, sufletul vă este plin de sentimente noi, puternice, care cresc în intensitate cu fiecare clipă petrecută alături de cel drag. O declaraţie de dragoste vă va face ziua mai frumoasă, iar o întâlnire pe înserat cu partenerul va încheia luna martie apoteotic, plutind în doi în al nouălea cer. Dacă eraţi în căutarea iubirii, aţi putea s-o întâlniţi după colţ. Fiţi deschis să cunoaşteţi lume şi să vă îndrăgostiţi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS