12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎn pas cu moda primăverii

În pas cu moda primăverii

O jachetă, un bolero, tricotajele, în general, dar şi câteva accesorii de sezon nu ar trebui să lipsească din garderoba unei doamne sau domnişoare care vrea să fie în pas cu moda.

Jacheta este o piesă de vestimentaţie esenţială pentru garderoba de primăvară. Specialiştii în domeniul modei recomandă totuşi ca reprezentantele sexului frumos care vor să-şi achiziţioneze un astfel de produs vestimentar să nu scape din vedere un aspect important: propria siluetă. Doamnele mai scunde pot alege modelele care să nu depăşească linia şoldului. Preţul unei astfel de jachete poate ajunge până la 145 de lei. Pentru a completa ţinuta, în coşul de cumpărături se pot strecura o pereche de pantaloni cu talie mai înaltă, la preţul de 149 de lei, o geantă la 29, 9 lei, dar şi un top cu dantelă, la 45 lei. Doamnele cu un bust proeminent pot opta pentru un pulover simplu cu decolteu rotund sau în V, la 89, 9 lei, care poate fi purtat cu o bluză cu aceleaşi tăieturi la baza gâtului, la 37, 5 lei, şi o fustă simplă, cu imprimeuri florale, la modă în acest sezon, la preţul de 99 de lei. Dacă vă e greu să vă despărţiţi de cizmele din piele, vă puteţi completa ţinuta cu ele, fără a ieşi din tiparele modei. Nu trebuie să uitaţi nici de poşeta din piele, asortată, bineînţeles, cu încălţămintea. E drept că pentru achiziţionarea ei, trebuie să scoatem din buzunar o sumă cam mare, 309 lei. Efortul financiar va fi răsplătit, căci un astfel de accesoriu va suporta cu uşurinţă trecerea timpului, fără urmări vizibile, dar şi greutatea sarcinii cu care este încărcat zi de zi de către frumoasa lui posesoare.

Un cardigan (pulover lung, n.r.) la 189 de lei este perfect pentru doamnele cu picioare lungi. O bluză din mătase la 54 de lei, dar şi o pereche de blugi, la 114 lei, şi o pereche de balerini din lac, la 157 de lei, vă pot completa în mod plăcut ţinuta. Reprezentantele sexului frumos cu forme rotunjoare pot combina cu încredere un cardigan drept (54 de lei), cu decolteu rotund sau în V, cu o fustă lalea, la preţul de 57 de lei. Întreaga ţinută poate fi accesorizată cu o curea din piele din lac (9, 99 lei), de aceeaşi nuanţă cu balerinii din piele lăcuită, la 98 de lei, dar şi cu o geantă din piele, la 237 de lei. Pentru un aer şic, alegeţi şi o eşarfă imprimată, la 29, 9 lei.

 

Pentru un plus de strălucire

 

Dacă vreţi să ieşiţi puţin din tipare şi să străluciţi în ţinutele primăverii, puteţi alege din rafturile magazinelor o jachetă din satin, cu butoni, la 142 de lei, dar şi o fustă din acelaşi material la 94 de lei, într-o nuanţă tare. Pentru o ocazie specială, puteţi opta pentru o rochiţă în stilul anilor ’50, cu buline mari, la 123 de lei. Pentru că serile sunt încă răcoroase, puteţi alege un sacou din bumbac uni, la 115 lei. Nu uitaţi să strecuraţi în coşul de cumpărături şi o curea din piele care vă subliniază talia. Preţul său este de 50 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU