12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Din respect pentru o persoană mai în vârstă, în faţa căreia nu vă permiteţi să faceţi nazuri, veţi accepta nişte condiţii cu care nu sunteţi de acord. În alte împrejurări, alături de alte persoane, aţi fi avut multe de comentat, dar acum nu puteţi. Ori simţiţi că persoana s-ar putea supăra dacă o refuzaţi, ori este un superior care are puterea în mână şi poate interpreta greşit eventualele dumneavoastră comentarii. Deci, tăceţi şi suportaţi.

Taur

Vi se cere ajutorul într-o problemă care nu suportă amânare. Ca să fiţi acolo unde sunteţi chemat exact în momentul potrivit, ar trebui să lăsaţi la o parte propriile treburi, ceea ce va aglomera programul de mâine. Da, dacă e o urgenţă, şi mai ales una obligatorie, nu puteţi sta pe gânduri, ci trebuie să acţionaţi imediat. E nevoie de dumneavoastră chiar acum!

Gemeni

Aveţi reţineri mari cu privire la şansele de reuşită ale unei activităţi la care participaţi. Aţi ajuns într-un punct mort, în care simţiţi că nimic nu mai merge şi singura soluţie de a restabili echilibrul ar fi să-i puneţi punct aici. Aveţi îndoieli încotro e mai bine să mergeţi: să continuaţi, indiferent de urmări, sau să vă luaţi rămas-bun acum? Ambele variante sunt la fel de incerte, deci mai bine vă mai gândiţi o zi.

Rac

Toată liniştea care se instalase peste planurile dumneavoastră este dată peste cap de un impas. Descoperiţi că nu aţi atins un echilibru stabil, ci doar o stare de linişte aparentă, care, iată, a putut fi răsturnată imediat de cel mai mic hop. Schimbaţi direcţia, alegeţi altă cale şi nu vă mai bucuraţi înainte de a ajunge la ce v-aţi propus. Chiar dacă acum toate par a fi la locul lor, vă puteţi trezi în faţa unor surprize.

Leu

Susţinerea prietenilor vă dă curaj să vă implicaţi mai mult într-o acţiune ce necesită energie şi îndrăzneală. Dacă vedeţi că alţii cred în dumneavoastră şi vă spun că e bine să continuaţi, parcă nu mai aveţi atâtea dubii ca atunci când ar fi trebuit să decideţi totul singur. Familia, amicii, persoana iubită – toţi vă împing de la spate. Energia provine, de fapt, din încrederea pe care o citiţi în ochii lor.

Fecioară

E mult de lucru, dar nu prea aveţi dispoziţia necesară. Aveţi chef de distracţie, de plimbare, de orice altceva, numai de muncă, nu! Dacă e musai, e musai, deci vă veţi apuca de sarcinile cele mai urgente, dar nu vă puteţi concentra eficient. Sunteţi mereu furat de altceva şi nu veţi da randamentul dorit. Faceţi gafe, erori din grabă şi neglijenţă, pe care veţi fi tentat să le trataţi cu indiferenţă, ca şi cum nu ar fi ale dumneavoastră. Glumiţi, dar nu cu orice!

Balanţă

Faceţi calcule cu privire la banii de care dispuneţi sau la veniturile ce urmează să apară, dar rezultatul nu este optimist. Ca atare, trebuie să începeţi să deveniţi mai econom, mai chibzuit, pentru a nu vă trezi în faţa unui dezechilibru financiar. Nu vă grăbiţi să cereţi împrumuturi, dar nici nu vă daţi ultimii bani din buzunar pentru cineva care trece prin momente mai dificile decât dumneavoastră. Lipsurile stau la pândă!

Scorpion

Sunteţi toată ziua pe drum, în interes de serviciu, umblaţi de la o instituţie la alta, de la un birou la altul, cu un teanc de dosare. Şeful v-a trimis cu probleme importante, semn că are încredere în capacitatea dumneavoastră de a face lucrurile cum trebuie. Veţi fi frânt de oboseală la sfârşitul zilei, dar mulţumit că aţi dus totul la îndeplinire, aşa cum vi s-a cerut. Fiţi pregătit să plecaţi în delegaţie sau să schimbaţi ceva în carieră.

Săgetător

Călătoriile au un efect bun asupra dumneavoastră, vă dau chef de muncă, dorinţa de a cunoaşte oameni noi, deci, dacă simţeaţi că lipseşte ceva în viaţa dumneavoastră, urcaţi în maşină şi plecaţi unde vedeţi cu ochii. De la distanţă puteţi primi azi cele mai bune veşti: ori sună telefonul şi aflaţi ceva interesant despre un amic de departe, ori plecaţi la drum, iar la destinaţie vă aşteaptă surprize plăcute. Simţiţi nevoia unei schimbări – de decor, de atmosferă – şi acum este momentul ideal să-i daţi curs.

Capricorn

Singurătatea nu vă prieşte, ca atare, nu staţi izolat de lume. Acceptaţi în preajma dumneavoastră pe oricine, chiar dacă nu sunt exact persoanele de care sufletul dumneavoastră are nevoie, căci izolarea vă face rău, lasă loc de gânduri negative, de procese de conştiinţă şi amintiri nedorite. Cel mai mult duceţi dorul unei persoane foarte dragi, dar care, momentan, nu vă este alături, ceea ce lasă un gol în sufletul dumneavoastră. Căutaţi o plăcere care să vă inspire confort emoţional.

Vărsător

Norocul apare de unde vă aşteptaţi mai puţin, deci nu subestimaţi împrejurările în care vă desfăşuraţi azi activitatea. Exact de la cel pe care nu-l luaţi în seamă sau din acel loc în care nu doreaţi să ajungeţi puteţi primi azi o soluţie sau o veste de zile mari. Dacă aveţi rezerve cu privire la o anumită cale, mai bine lăsaţi-vă atras de direcţia care pare acum cea mai nepotrivită. Poate ieşi mai bine decât aţi crede!

Peşti

Eraţi atât de liniştit, de mulţumit de nivelul la care aţi ajuns în proiectele dumneavoastră, dar vi se aduce aminte să nu fiţi niciodată sigur de succes! Mai pot apărea şocuri neaşteptate, ce vă obligă să luptaţi în continuare, chiar şi după ce lucrurile par bine aşezate la locul dorit. Nu aveţi voie să vă liniştiţi, deocamdată, pentru că orice perioadă de calm este urmată de una de zbucium.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS