29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Privind spre viitor, începi să te îndoieşti de evoluţia planurilor pe care le-ai demarat. Te gândeşti că ai ales o cale incertă, că drumul până la rezultate este prea lung şi că poate ar fi existat şi altă direcţie de mers încă de la început. Ai timp să schimbi direcţia chiar acum, deci nu pare să fie o evoluţie bătută în cuie, care nu lasă loc de modificări. Mai analizează o dată şi decide încotro să mergi!

Taur

Dorul te duce spre părinţi sau bunici, spre persoanele mai în vârstă care au avut un rol în formarea ta ca om. Poate ai ocazia să te întâlneşti cu învăţătoarea ta şi să resimţi o emoţie specială la revederea acesteia. Trebuie să întorci puţin privirea înapoi ori pentru a-ţi aminti ceva uitat, care are un rol în prezent, ori pentru a rezolva o problemă neterminată cândva.

Gemeni

A venit vremea să pui punct unei etape din viaţa ta, etapă ce părea că nu se mai termină. Ai obosit aşteptând, răbdarea ta a fost din greu pusă la încercare, pentru că se ştie că nu prea ai aşa ceva. Dar aşteptarea a avut un efect pozitiv pentru că finalul aduce roade de care eşti mândru. Dacă tot ai închis capitolul, ai nevoie de o pauză.

Rac

Stai cu ochii pe tranzacţiile financiare ale zilei pentru că sunt vizate de risc. Ori cineva stă la pândă şi vrea să te atragă într-o capcană periculoasă pentru banii tăi, ori eşti predispus spre gesturi incorecte, pentru a obţine beneficii în defavoarea altora. Încearcă să faci numai afaceri corecte, legale, însoţite de acte, pentru că eventualele tentaţii negative te vor costa mult. Nu bate palma cu oricine!

Leu

Eşti foarte afectat de problema unei persoane dragi. Boala unei rude, suferinţa unui prieten apropiat, necazurile unui frate, toate au efecte profunde asupra ta. Vei lăsa orice probleme personale deoparte pentru a încerca să-l ajuţi pe cel care trece prin momente grele. Ajunge doar să ştie că cineva îl ascultă şi-l susţine, şi-i va fi mult mai uşor.

Fecioară

Îţi cunoşti valoarea şi te doare că unii te atacă pe nedrept şi te critică pentru erori pe care poate nici nu le-ai făcut. Dacă ai arunca o privire înapoi cu detaşare, ai descoperi că tot ceea ce spun ei astăzi, cu oarecare agresivitate, este de fapt o întoarcere a armelor împotriva ta, deoarece ei îţi spun exact aceleaşi lucruri pe care şi tu le-ai zis lor cândva. Se întoarce roata, iar acum cel criticat eşti tu!

Balanţă

Nervii dau în clocot la cel mai mic stimul, deci să nu te mire că, oriunde ajungi, cineva ţipă, iar altcineva trânteşte uşa. Parcă toţi irascibilii s-au adunat azi în calea ta, dar ai şi tu un rol aici, pentru că ai un mod mai dur de a-i aborda, ceea ce naşte stări tensionate. Dacă ai fi mai amabil şi mai calm, şi replicile lor ar fi altele.

Scorpion

Ai ajuns la un nivel care te satisface pe deplin şi te poţi bucura de această stare de bine pentru o perioadă mai lungă. Poţi sărbători succesul, sentimentul de stabilitate pe care l-ai atins, dar ar fi bine să te gândeşti cum să menţii acest nivel cât mai mult timp. Gândirea pozitivă face minuni, deci ajunge doar să te încarci de senzaţia de confort de acum şi să o readuci în actualitate cu fiecare ocazie.

Săgetător

Uneori e nevoie să abordezi o problemă cu mai mult tupeu, cu autoritate, altfel lucrurile nu vor reveni la normal. Azi te simţi sigur pe tine, stăpân pe situaţie şi ştii exact cum să intervii pentru a restabili echilibrul firesc al problemelor. O mână de fier este binevenită, fără a fi considerată agresivitate.

Capricorn

Iubeşti şi eşti iubit, zâmbeşti şi declanşezi bucurie, deci poate fi o zi veselă, plăcută, luminoasă pe toate planurile. Actor principal de data aceasta este Cupidon, care te face să te simţi atât de fericit, de destins, de optimist, încât ţi se citeşte pe chip relaxarea şi totul numai pentru că viaţa ta sentimentală trece printr-un punct de apogeu. Trăieşti o clipă de maximă intensitate alături de cel drag!

Vărsător

Relaţia cu prietenii este destinsă, fiind o reală plăcere să te vezi cu ei după orele de serviciu. Primeşti musafiri neaşteptaţi, dar atmosfera este plăcută. Au un rol benefic, pentru că alungă grijile şi invadează mediul cu altă viziune asupra vieţii. Nu mai contează nimic altceva decât comunicarea tonică şi distracţia în compania acestor oameni tineri şi simpatici.

Peşti

Ai agenda plină de activităţi, dar nu sunt sarcini majore, ci fleacuri de zi cu zi, de care trebuie totuşi să te ocupi. Având programul atât de fragmentat, vei avea impresia că nu înaintezi deloc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS