25.5 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Dacă sunteţi motivat material, azi sunteţi capabil de multă muncă. Nu trebuie să vă grăbiţi să ajungeţi foarte repede la rezultate, deoarece sunt planuri de durată, ce necesită concentrare, lucru cu unelte, cu materie primă sau cu cifre, deci atenţia dumneavoastră trebuie să fie ascuţită la maximum. Chiar dacă intraţi în posesia recompensei ceva mai incert, veţi fi mulţumit de ceea ce a ieşit din mâinile dumneavoastră.

Taur

Contactul cu instituţiile statului este foarte anevoios şi veţi simţi pe pielea dumneavoastră rigiditatea birocraţiei. Oricât aţi încerca să aduceţi argumente logice că unele lucruri pot fi făcute şi mai simplu, fără a urma traseele înguste care vi se impun cu forţa, nu veţi face decât să vă enervaţi, pentru că funcţionarii nu se abat de la litera legii. Stresul se va acumula numai din cauza regulilor absurde ale celor din birourile la uşile cărora bateţi.

Gemeni

Aveţi motive de tristeţe, fiindcă nu sunteţi lăsat să vă manifestaţi în libertate deplină, asa cum sunteţi obişnuit. Ori de câte ori deschideţi gura să vă exprimaţi părerea, apare cineva care vă opreşte din avânt, vă critică şi vă dă replici dure, fără să meritaţi asemenea agresivitate. Când vedeţi cum sunteţi tratat, preferaţi să staţi pe margine, lăsându-i pe alţii mai îndrăzneţi să spună ce gândesc.

Rac

Cel mai bun prieten vă este partenerul, pentru că vă sare în ajutor chiar şi fără să-i spuneţi că aţi avea nevoie de prezenţa lui. Vă ascultă, vă înţelege, vă susţine şi vă completează, iar dacă dumneavoastră nu ştiţi să rezolvaţi o problemă, ştie partenerul. Formaţi un tandem perfect, comunicaţi uşor şi vă încurajaţi unul pe altul cu dragoste şi respect reciproc.

Leu

Prezenţa dumneavoastră face bine persoanei de alături. Îi ridicaţi moralul cu o vorbă bună, găsiţi replica potrivită pentru a vă bucura colegii sau prietenii. Cât despre partenerul de suflet, este de-a dreptul îndrăgostit şi i se citeşte în ochi iubirea. Unde apăreţi dumneavoastră, atmosfera se schimbă în bine, deoarece emanaţi o energie aparte ce le dă tuturor chef de viaţă.

Fecioară

Aveţi de celebrat un succes la locul de muncă. Aţi ajuns, împreună cu colegii dumneavoastră, la finalul unei acţiuni la care v-aţi adus cu toţii contribuţia, iar rezultatele care se prefigurează la orizont vă fac veseli şi optimişti. Atmosfera devine mult mai relaxată, după tot efortul de câteva zile, şi începeţi săptămâna cu un tonus ridicat şi motivat. Cu zâmbetul pe buze şi cu veşti excelente în program, e o plăcere să te apuci de treabă!

Balanţă

Atmosfera din familie este marcată de distanţă şi suspiciune. Îl bănuiţi pe cel drag de ceva ciudat, fie că e sau nu vinovat de ceea ce credeţi că face fără ştirea dumneavoastră. Trebuie să acceptaţi că, în orice cuplu, mai există şi aspecte necunoscute, care e mai bine să rămână nespuse. Nu puteţi rezista ispitei de a verifica, de a controla, de a sta la pândă, pentru a-l prinde cu mâţa-n sac.

Scorpion

Când realitatea nu vă place, începeţi să vă lăsaţi furat de iluzii, o lume virtuală unde vă simţiţi mult mai bine. Imaginaţia vă oferă tot ce vă doriţi: libertate, putere, curaj, dar acestea sunt doar planuri utopice. Deşi aveţi idei îndrăzneţe şi talent în a vă clădi palate înalte şi luxoase, nu aveţi mijlocele necesare de a vă duce aceste vise la împlinire.

Săgetător

Conflictele apar la tot pasul, dar nu sunt dispute majore care să vă îngrijoreze. Apar motive banale de ceartă, de la mărunţişuri cărora nici nu le acordaţi atenţie, pentru că nu sunteţi genul de om care se cramponează de fleacuri. De data aceasta, vă deranjează orice fleac: că nu e curată faţa de masă, că nu e un pahar la locul lui, că v-a privit vecinul strâmb etc.

Capricorn

Sus – jos, ba da – ba nu, cam aşa trece toată ziua aceasta. Sunteţi undeva la mijloc şi vă simţiţi în bătaia vântului, de parcă nu aveţi încă o poziţie fermă şi definitivă. Influenţabil şi capricios, sunteţi de acord cu tot ce auziţi. Acum spuneţi ceva, iar peste o oră vă răzgândiţi şi modificaţi tot ce aţi hotărât anterior. Unii vor zice că e dovadă de superficialitate, dar dumneavoastră consideraţi că mai aveţi de învăţat şi căutaţi calea potrivită.

Vărsător

Întâlniţi cunoştinţe cu care staţi de vorbă, dar discuţiile nu vă fac plăcere. Nu aflaţi decât veşti proaste, care vă vor influenţa, încât, la finalul zilei, când veţi deşerta coşul cu noutăţi la dumneavoastră acasă, veţi ajunge la concluzia că aţi avut o zi cu încărcătură negativă din cauza discuţiilor cu acei oameni. Dacă vedeţi că, de la prima conversaţie, deja v-aţi stricat ziua cu veşti triste, fugiţi când apare vreo persoană îngândurată care abia aşteaptă să vi se confeseze.

Peşti

Aveţi un şarm aparte astăzi, care atrage uşor atenţia asupra dumneavoastră. Să nu vă mire că, dintr-o dată, numărul admiratorilor creşte, iar invitaţiile la cafea nu vă mai încap în agendă! Degajaţi căldură, afecţiune, iar dacă nu aveţi cui le oferi, nu vă îngrijoraţi. Ajunge doar să zâmbiţi celui care vă place, că l-aţi şi zăpăcit. Primăvara a declanşat în dumneavoastră o dorinţă mai mare de a iubi şi sunteţi generos în gesturi de tandreţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII