29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Ceea ce altădată te-ar fi pus pe gânduri sau ar fi declanşat o stare depresivă de data aceasta te face să râzi. Se vede că ai învăţat multe din lecţiile vieţii şi nu mai renunţi atât de repede, când vezi că lucrurile nu ies bine din prima. Mai încerci o dată şi nu îţi pierzi optimismul, indiferent ce ar fi. Reuşeşti să depăşeşti impasul cu umor, cu capul sus, numai datorită gândirii pozitive. Zâmbeşte şi mergi mai departe!

Taur

O confruntare cu şefii sau profesorii, o competiţie intelectuală dificilă, alături de concurenţi redutabili, generează o stare psihică oscilantă. Se vede că ai emoţii, aproape că fugi de momentul decisiv, pentru că ai impresia că nu te vei descurca aşa cum ai dori sau cum s-ar aştepta ceilalţi de la tine. Ca să nu-i dezamăgeşti, încerci totuşi să-ţi ţii sub control starea emoţională extrem de sensibilă şi să te prezinţi într-o lumină bună.

Gemeni

Priveşti spre viitor cu multă încredere, sigur că lucrurile vor merge în direcţia visată. Depinde numai de tine cum vei ajunge la scopul propus, dar simţi că poţi realiza ce ai acum în minte. E un plan măreţ, îndrăzneţ, pe care îl construieşti cu maximă încredere atât în forţele proprii, cât şi în şansele de materializare. Primeşti cumva o garanţie că vei ajunge acolo într-o zi, deci ai toate motivele să pedalezi spre destinaţie.

Rac

Eşti în faţa unei răscruci de drumuri şi ar trebui să te decizi asupra unei singure direcţii, dar ţi-e teamă de alegeri definitive. Nu eşti în deplină cunoştinţă de cauză cu privire la alternativele ce ţi se oferă, de aceea eziţi dacă să alegi acum o cale sau să amâni pe altă dată. Ar fi bine să nu faci azi alegeri categorice, definitive, deoarece eşti influenţabil şi mâine s-ar putea să regreţi că nu te-ai informat mai bine înainte. Mai aşteaptă, mai adună detalii!

Leu

Nu-ţi place direcţia în care merge o acţiune în care ai pus mult suflet şi ai investit energie şi pasiune. Acum, când vezi că toate aceste investiţii nu au ajuns la rezultatele scontate, eşti dezamăgit şi decizi că este mai bine să-i pui punct aici, înainte de a te implica mai mult decât e cazul. Spune „stop“ şi ia o pauză! Nu mai analiza ce ai oferit şi ce ai primit, pentru că balanţa va fi dezechilibrată. Uită şi concentrează-te la altceva mai frumos!

Fecioară

Este o zi pentru sufletul tău, în care ai parte de bucurii şi de mici recompense pentru eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă. Adu-ţi aminte de ceea ce are nevoie inima ta şi acordă-ţi o clipă de relaxare. Dacă nu ai mai fost de mult la coafor sau la cumpărături, este timpul să redescoperi bucuria clipelor de răsfăţ. Dacă tocmai ai auzit de vreun spa deschis în oraş sau de un telefon ultimul răcnet, ar trebui să te răsfeţi cu ele acum. Meriţi.

Balanţă

Priveşti spre viitor cu un ochi realist şi critic, pentru că se anunţă evenimente importante pentru cariera ta. Nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării şi, dacă tot ştii ce te aşteaptă, pregăteşti terenul cu maximă seriozitate. Fie că este un curs de specializare sau un master, fie că este vorba de o diplomă la şcoli înalte, vine şi vremea să arăţi ce ştii, ce ai acumulat în aceşti ani. Profită de răgazul rămas ca să studiezi intens şi să te prezinţi ireproşabil.

Scorpion

Ai luat o decizie nu demult şi, când analizezi urmările care deja încep să apară, parcă nu mai eşti la fel de sigur cu privire la alegerea ta. Dai înapoi, regreţi că nu ai mai aşteptat sau nu ai întrebat şi pe alţii dacă e bine ce faci, dar dacă tot este o decizie definitivă, trebuie să-ţi asumi propriile fapte. Cel mai mult te doare că nu ai fost atent şi te-ai grăbit să alegi această cale doar din orgoliu, ca să demonstrezi cuiva că ştii ce faci.

Săgetător

Nu înaintezi deloc în ce ţi-ai propus pentru azi, parcă tot baţi pasul pe loc, ceea ce devine stresant în cazul în care eşti împins de la spate de sarcini urgente şi termene-limită. Nu dai randamentul dorit, deci ar fi bine să nu te agiţi dacă vezi că lucrurile stau pe loc. Meriţi şi tu o pauză, amână treburile pe altă dată, pentru că azi nimic nu se urneşte. Nici starea ta fizică sau psihică nu e tocmai bună şi, când nu ai energie, este firesc să resimţi blocaje.

Capricorn

Te încântă calmul acestei zile şi nu apare nimic care să te rupă de starea de relaxare care te cuprinde. Veştile care vin sunt bune, persoanele pe care le întâlneşti sunt simpatice, iar momentele de care ai parte îţi oferă acel confort interior de care ai nevoie. Ai motive să zâmbeşti, fericit de vremea frumoasă de afară sau de perspectivele bune ce se întrevăd la finalul acestei săptămâni. Te bucură chiar şi lucrurile mărunte, cărora nu le acorzi de obicei atenţie.

Vărsător

O zi aşa ciudată nu ai mai avut de mult, pentru că poţi trece de la plus la minus fără să-ţi dai seama. Ai parte ori de un eveniment de zile mari, de un noroc chior, de o şansă deosebită, ori de un ghinion fantastic! Poate le întâlneşti pe amândouă, astfel încât nu poţi spune că, dacă ai cunoscut acum dezastrul, aşa va rămâne până la finalul zilei, pentru că apare imediat ceva care să contrabalanseze totul. Eşti la voia hazardului!

Peşti

Ai un scop de atins şi, când vezi că lucrurile nu merg de la sine, uşor, ca altădată, începi să te gândeşti ce semnificaţie au toate aceste piedici. Ele sunt preţul pe care trebuie să-l plăteşti pe parcurs, până ce-ţi vei atinge ţelul, o probă de încercare pentru tine, pentru a demonstra că eşti capabil să oferi ce ţi se cere, că eşti gata să faci şi sacrificii la nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS