9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Eşti implicat într-un proiect de lungă durată la serviciu, la care trebuie să munceşti mult. Concentrează-te asupra acestei acţiuni, pentru că e cale lungă până la rezultatele scontate. Eşti suficient de bine motivat pentru a nu-ţi pierde cheful, energia şi interesul până la final. Durează cam mult, dar este un plan prea important pentru imaginea ta profesională ca să nu tragi tare, cu tot elanul!

Taur

Eşti motorul principal al tuturor acţiunilor astăzi, pentru că ai încredere în ceea ce urmează să începi şi este pe placul tău. Munceşti cu o satisfacţie aparte, deoarece ai ocazia să-ţi pui mai mult în evidenţă talentele artistice, gustul pentru frumos, apropierea de oameni. Ai putea avea succes în domenii legate de relaţii cu publicul, pentru că ai un mod de a vorbi amabil şi convingător. Accepţi din prima tot ce ţi se propune.

Gemeni

Eşti cu capul în nori, pur şi simplu, complet neatent la ce se petrece în jur, dar atitudinea aceasta superficială şi uşuratică se resimte mai ales dacă eşti la volan. Faci tot felul de gafe în trafic, îi enervezi pe ceilalţi şoferi, care ar putea să-ţi adreseze tot felul de vorbe „dulci“, dar puţin îţi pasă. Nu te concentrezi prea bine la ceea ce ai de făcut, în acţiuni legate de deplasare, comunicare, transport: greşeşti adresele, ajungi la altă destinaţie, te întorci din drum…

Rac

Eşti pus la treabă de persoane cu autoritate, dar nu ai chef să stai la cheremul lor, nici în cazul în care eşti un simplu subaltern care trebuie să se supună ordinelor. De data aceasta nu eşti de acord cu ceea ce ţi se cere să faci şi te opui cu agresivitate. Dacă ai argumente, spune ce nu-ţi place, dar nu te certa cu şefii şi colegii doar pentru că aşa vrei. Asta nu e o scuză, când nu eşti de acord cu ei, trebuie să dai şi o explicaţie raţională!

Leu

Eşti mult mai timid astăzi, deşi nu eşti genul care să stea în umbră, dar de data aceasta ceva îţi spune că nu e locul sau momentul potrivit să ieşi mai mult în faţă. Preferi o poziţie umilă, în banca ta, de parcă tatonezi, deocamdată, terenul. După ce vei şti clar pe ce nivel te afli, vei începe să demonstrezi de ce eşti în stare. Acum nu vrei să atragi prea mult atenţia, pentru că nu te simţi chiar în apele tale, ci-ţi găseşti numai defecte…

Fecioară

Ideile tale sunt salvatoare pentru oricine are nevoie de ele, oferi sfaturi ori de câte ori eşti solicitat. Te bazezi pe maturitate în gândire, spirit practic dezvoltat, logică şi inteligenţă. Ca atare, tot ceea ce iese azi din mintea ta este bine documentat. Ştii foarte bine ce spui, ai studiat serios, te-ai informat, ai căutat soluţii, deci cine te are azi în echipa de lucru sau ca subaltern ori consilier nu are decât de câştigat.

Balanţă

Eşti eroul zilei, care se bucură de atenţie, de glorie, de admiraţie pentru ceea ce a realizat. Te poţi afirma cu uşurinţă prin succesele personale, despre care lumea are acum ocazia să afle din diverse surse. Nu e nevoie să te lauzi singur, căci, oriunde intri, cineva te felicită sincer, pentru că veştile bune au ajuns deja la urechile lor. Fii pregătit pentru vorbe bune, pentru elogii şi recompense.

Scorpion

Eşti preocupat de soarta celor dragi ţie, pentru că un părinte sau un copil trece printr-un moment dificil şi vrei să-i fii alături. Chiar dacă nu stă în puterea ta să-i alungi tristeţea, prezenţa ta, sprijinul moral şi afecţiunea pe care eşti dispus să i le arăţi îi vor da energie. Ştiindu-te alături la greu, va găsi resurse să depăşească impasul. Vei prelua pe umerii tăi ceea ce poţi face în locul lui, dar nu-i poţi rezolva necazurile.

Săgetător

Ai scăpat de un stres, noroc că a fost ceva de scurtă durată. Ai stat ca pe ghimpi câteva zile, în aşteptarea unui răspuns, a unei soluţii, a unei anumite persoane, detalii de care depindeau unele proiecte începute. Pentru că totul a revenit la normal, prin sosirea veştii mult aşteptate, te poti şi tu relaxa, în sfârşit. Ce a fost mai greu a trecut, deci nu te mai gândi la zilele anterioare, pentru că nu are rost să te mai cramponezi de ceva ce nu mai există.

Capricorn

Grijile nu te mai lasă în pace, dar nu cumva exagerezi gravitatea problemelor? Nu e totul chiar aşa de negru cum ţi se pare acum, deci ar fi bine să te rupi un pic de miezul evenimentelor şi să te gândeşti şi la altceva. Tot analizând problema pe toate părţile, vei deveni sclavul unei stări de spirit care nu-ţi prieşte. Uită, iartă, eliberează-te, rupe-te de tot, deoarece este un moment bun să iei o astfel de decizie!

Vărsător

Discuţi cu o persoană dragă, dar ţi-e foarte greu să-ţi exprimi sentimentele deschis, sincer, ca de la egal la egal. Poate prezenţa celuilalt are o influenţă aparte asupra ta: te intimidează, te sperie, te supune cu personalitatea sa mai puternică, şi nu ştii cum să comunici ca să fii bine înţeles. Poate nutreşti şi sentimente de dragoste faţă de interlocutorul tău, dar nu ai vrea să-şi dea seama, pentru că nu e tocmai o iubire posibilă.

Peşti

Joci un rol central în acţiunile familiei, eşti salvatorul tuturor, capul răutăţilor, şeful deplin, şi toţi te urmează orbeşte, cu maximă încredere în tot ce le propui. Se vede că eşti sigur pe tine, stăpân pe situaţie şi, cu o atitudine ca aceea de acum, eşti convingător şi preiei uşor rolul de lider. Nu contează ce vârstă ai, eşti cu un cap deasupra lor şi ştii cel mai bine ce este de făcut. Ai în mâinile tale deciziile cele mai importante!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU