24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nimeriţi într-un mediu incert, în care nu puteţi fi sigur de nimic, mai ales de lucrurile prea bune ca să fie adevărate! Dacă cineva vă laudă şi vă linguşeşte, dacă vă copleşeşte cu atenţii şi vorbe mari, ar fi bine să nu cădeţi în plasa lui, chiar dacă vă place ce auziţi.

Taur

Simţiţi mai intens ca oricând amprenta destinului asupra relaţiei dumneavoastră de cuplu, ca şi cum ceva special urmează să se întâmple. Poate fi un moment de zile mari, cum ar fi întâlnirea omului sortit sau decizia de a vă căsători curând.

Gemeni

Atitudinea dumneavoastră veselă, uşuratică până la un punct, ridică semne de întrebare celor din jur, cărora nu le place că vă comportaţi aşa. Ei vor de la dumneavoastră mai multă seriozitate, implicare, maturitate, dar aveţi încă un suflet de copil, pe care-l lăsaţi să se manifeste liber.

Rac

Cu cei de la putere nu vă puneţi, deci vă puteţi aştepta azi ca o persoană cu funcţie înaltă şi de care vă temeţi să intervină brusc în treburile dumneavoastră, cu riscul de a pune punct la tot ce făceaţi. Poate fi un fel de verdict în defavoarea dumneavoastră, ca o demitere, o ruptură prin care nu mai aveţi voie să continuaţi drumul început.

Leu

Sunteţi iubit ca un zeu, vedeţi în ochii celui drag atâta admiraţie, încât tinde spre adoraţie, iar dragostea sa la cote maxime vă dă aripi, vă face să străluciţi şi vă dă energie. Aveţi acum parte de evenimente de vârf în plan sentimental!

Fecioară

Timpul vi se opune cu încăpăţânare şi trece cum vrea el. Nu vă lasă să vă manifestaţi aşa cum aţi dori. Dacă aţi avea nevoie de un răgaz pentru a vă ocupa pe îndelete de un proiect, nu aveţi parte de aşa ceva. Dacă însă sunteţi cuprins de nerăbdare pentru a ajunge mai repede la un anumit punct, orele trec exact pe dos: lent, ca să vă pierdeţi răbdarea.

Balanţă

Multe aspecte ce păreau dezechilibrate revin la normal în cămin. Disputele dintre parteneri sau dintre membrii familiei dispar şi se reinstalează liniştea. Discuţiile dintre părinţi-copii, soacră-noră sau dintre soţi au rolul de a aduce lumină în acele probleme ce erau, până mai ieri, incerte.

Scorpion

Un singur sfat este de reţinut astăzi: nu vă băgaţi unde nu vă fierbe oala! Este în avantajul dumneavoastră să nu intraţi în încurcături din cauza curiozităţii. Aţi putea fi interesat de o situaţie cu factor mare de risc şi, pentru că nu vă puteţi abţine să încercaţi marea cu degetul, v-aţi putea afla într-o situaţie periculoasă.

Săgetător

Amintirile revin în actualitate mai intens ca oricând, de parcă aţi avea acum ocazia să retrăiţi evenimentele frumoase de demult. Aţi putea trece printr-un loc de care sunteţi ataşat, unde aţi copilărit sau unde aţi iubit prima dată.

Capricorn

Ca să ajungeţi la un scop propus, uneori este nevoie şi de sacrificii, pe care sunteţi dispus să le acceptaţi, conştient că orice lucru bun, orice succes din viaţa dumneavoastră are şi un preţ care trebuie plătit. Nu vă aşteptaţi să le obţineţi pe toate uşor, pentru că e o utopie, de aceea sunteţi pregătit de orice vi s-ar cere, indiferent de gravitatea condiţiilor.

Vărsător

Dacă aveţi de partea dumneavoastră legea – un bun cunoscător al portiţelor legale, un expert în domenii juridice – sunteţi capabil de orice. Asociaţi-vă cu un astfel de specialist, pentru că dumneavoastră veţi fi motorul care deschide căile spre reuşită, pe când celălalt va fi cel care va asigura terenul legal pe care vă veţi manifesta împreună.

Peşti

Chiar dacă v-aţi planificat să ajungeţi azi la o anumită destinaţie, nu vă bazaţi pe un program bătut în cuie, pentru că pot apărea modificări în ultima clipă. Ori vă răzgândiţi şi schimbaţi direcţia spre alt punct final, ori apar tot felul de piedici, ce vă obligă să renunţaţi la scopurile iniţiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS