15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu vă înţelegeţi cu unele persoane din anturaj, iar la originea acestor animozităţi se află comportamente nedemne de încrederea dumneavoastră. Simţiţi de la o poştă făţărnicia şi linguşeala cu scopuri egoiste, de aceea, nu veţi permite nimănui să profite de bunăvoinţa dumneavoastră.

Taur

Sunteţi preocupat de viitor, de evoluţia anumitor evenimente, de ceea ce vă aşteaptă de acum încolo. Staţi cu ochii aţintiţi la orizont, aşteptând cu mult interes un anumit eveniment, care generează emoţii puternice, trac, incertitudine, dar şi o mare nerăbdare.

Gemeni

Umorul vă poate scoate din multe încurcături, deci, nu renunţaţi la zâmbetul de pe buze, orice ce ar fi! Atitudinea veselă, optimistă, chiar superficială un pic vă ajută să treceţi peste toate fără să puneţi nimic la suflet. Această detaşare va rezolva multe probleme care altora le dau numai bătai de cap, dar nu şi dumneavoastră, care ştiţi că toate vor fi aduse la normal dacă gândiţi pozitiv.

Rac

Iniţiativele dumneavoastră pot fi blocate de atitudinea rigidă, negativistă, temătoare a colaboratorilor dumneavoastră. Degeaba vreţi să răsturnaţi munţii dacă aveţi alături numai persoane care se opun permanent de teama eşecului. Aţi putea avea succes şi singur, dar sunteţi prea influenţabil la refuzurile celor din jur.

Leu

Rezultatele muncii apar foarte greu astăzi, pentru că aţi obosit să vă luptaţi cu morile de vânt. Nimeriţi numai printre colaboratori nervoşi, agitaţi, care vor ca roadele eforturilor să apară imediat, fără a înţelege că lucrurile bune şi trainice se construiesc în timp.

Fecioară

Fiţi atent la propunerile care vi se fac astăzi pentru că ascund interese nesincere sau minciuni care vă pot aduce prejudicii dacă nu le demascaţi la timp. Persoanele cu care intraţi azi în contact şi care vor să pară prietenoase şi bune nu merită încrederea dumneavoastră. Degajă o anumită energie negativă, ce vă poate cauza neplăceri.

Balanţă

La amabilitate vi se răspunde cu agresivitate, dar nu vă veţi lăsa învins de atitudini neprietenoase. Vă păstraţi calmul şi blândeţea în glas până veţi reuşi să-i dezarmaţi chiar şi pe cei mai înverşunaţi inamici. Dacă veţi vedea că interlocutorul insistă să vi se adreseze cu răutate, până la urmă, îi veţi întoarce spatele, pentru că nu are rost să vă stricaţi ziua din cauza lipsei sale de maniere.

Scorpion

Ajutorul vine de departe, de la colegi din altă localitate, poate chiar de peste hotare, care vor juca astfel un rol important în soluţionarea problemelor care vă macină. Şi dumneavoastră, la rându-vă, aţi putea interveni în activităţile unor persoane necunoscute, pentru că deţineţi soluţii la problemele lor.

Săgetător

Aţi trecut printr-o situaţie similară cu cea de acum şi altădată, când nu aţi fost lăsat să ajungeţi la un anumit scop. Mereu apare cineva care umblă la coarda dumneavoastră sensibilă cu rugăminţi şi lacrimi şi vă va impresiona în aşa fel, încât renunţaţi singur să mergeţi mai departe. Trebuie să cântăriţi foarte bine dacă scopul spre care tindeţi are sau nu importanţă pentru dumneavoastră.

Capricorn

Dragostea cere angajamente serioase, ca să depăşiţi faza sensibilă a vorbelor frumoase şi a iluziilor. Trebuie să treceţi la fapte amândoi, să construiţi ceva solid împreună. Aveţi o comunicare bună în cuplu, o compatibilitate excelentă la nivel emoţional, dar aveţi şi planuri foarte clar stabilite de atins împreună.

Vărsător

De dragul familiei, sunteţi capabil de mari sacrificii. Nu contează acum ce vreţi dumneavoastră, ci ceea ce este mai bine pentru cei dragi. Nici urmă de egoism sau de interese personale aici, pentru că puneţi în balanţă doar ceea ce aşteaptă familia de la dumneavoastră.

Peşti

Cel mai bun prieten se dovedeşte a un colaborator de serviciu pe care îl priviţi cu respect şi oarecare distanţă. Nu vă permiteţi să vă apropiaţi mai mult, dar, prin sfaturile pe care vi le oferă, vă daţi seama că vă vrea binele şi vă priveşte cu simpatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU