10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Este o zi cu oscilaţii de comportament. Treceţi de la pasivitate la acţiune şi de la nervozitate la calm într-o clipă. Când vă avântaţi într-o activitate nouă, apare deja un obstacol ce vă taie tot elanul. Ar fi bine să păstraţi controlul asupra energiilor pe care le investiţi în ceea ce faceţi deoarece există riscul să vă aruncaţi prea repede în miezul unui proiect, fără a analiza detaliile.

Taur

Emoţia creşte cu fiecare clipă ce vă apropie mai mult de un anumit eveniment. Treceţi de la o extremă la alta foarte uşor. Va fi greu să vă menţineţi starea psihică pe tot parcursul perioadei de aşteptare, pentru că fiecare noutate declanşează alte senzaţii.

Gemeni

Daţi dovadă de prudenţă înaintea unui eveniment de care depinde cariera dumneavoastră. Nu mai sunteţi superficial, aşa cum mai aveţi uneori tendinţa, ci îmbrăcaţi haina omului matur şi responsabil, ca să lăsaţi o impresie ireproşabilă. Dacă şefii, profesorii sau părinţii sunt cu ochii pe dumneavoastră, nu aţi vrea să vă atragă atenţia că luaţi uşor lucrurile serioase ale vieţii.

Rac

Este multă veselie în jurul dumneavoastră, se resimte intens suflul nou de primăvară, ce vă face pe toţi mai optimişti, mai luminoşi, mai plini de viaţă. Se poate ivi, pe nepregătite, prilejul unei petreceri, al unei aniversări, o distracţie colectivă unde jucaţi un loc central. Atmosfera generală depinde mult de dispoziţia dumneavoastră, pentru că reuşiţi să-i molipsiţi şi pe ceilalţi.

Leu

Atmosfera este foarte relaxată pentru că petreceţi mai mult timp în compania persoanelor pe care le iubiţi. O plimbare sau o vizită sunt perfecte pentru o zi atât de liniştită şi de luminoasă, ca atare, nu vă împovăraţi cu activităţi obositoare. Puteţi alege din agendă doar ce vă place!

Fecioară

Trebuie să lăsaţi la o parte tot ce aveaţi în plan pentru astăzi, doarece sunteţi obligat să vă ocupaţi de alte sarcini urgente. Nu vă place că trebuie să vă sacrificaţi pentru altcineva, dar pare să fie o obligaţie pe care nu o puteţi amâna.

Balanţă

Sunteţi ca un motor la turaţie maximă, cuprins de un chef nebun de acţiune! Este o zi excelentă pentru a vă vedea un vis împlinit, deoarece aveţi şi energia necesară, şi condiţiile favorabile unei avansări rapide. Sunteţi sprijinit de oameni care au încredere în dumneavoastră şi vă iubesc, iar dragostea lor vă dă aripi.

Scorpion

Vă simţiţi bine în compania unui prieten tânăr şi simpatic. Comunicarea merge de la sine, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, ba chiar vă leagă şi sentimente mai profunde, pentru că vă este drag şi apropiat sufletului. Dacă vă petreceţi ziua în compania sa, aveţi numai de câştigat, pentru că prezenţa sa vă relaxează.

Săgetător

Luaţi o pauză, pentru că planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi nu pot fi duse la îndeplinire. Trebuie să le lăsaţi pe altă dată, nu merită să insistaţi să le urniţi când vedeţi că nimic nu se mişcă. Profitaţi de răgazul astfel creat pentru a vă odihni sau a vă detaşa un pic de miezul acţiunii.

Capricorn

Un plan a eşuat şi nu vă puteţi detaşa de eşec. Cu cât vă gândiţi mai profund la el, chiar dacă pare o cauză pierdută, cu atât începeţi să descoperiţi mai multe soluţii. Trebuie doar să vă detaşati de gravitatea problemei, să ieşiţi de sub imperiul şocului iniţial şi veţi vedea încotro e bine să mergeţi ca să reconstruiţi totul.

Vărsător

Întrevederile cu superiorii sau cu persoanele care ţin în mâini frâiele carierei dumneavoastră nu sunt prea fericite. Unii vă cheamă la raport, vă critică, vă sancţionează sau ajunge doar să daţi ochii cu ei că vă simţiţi cu musca pe căciula. Dacă sunteţi vinovat de vreo greşeală comisă la serviciu, este momentul să recunoaşteţi şi să încercaţi să reparaţi situaţia.

Peşti

Este ziua dumneavoastră de glorie, de succes, cu mari şanse de afirmare. Vă atingeţi uşor scopurile sau aveţi ocazia de a vă evidenţia în cadrul unei competiţii în care sunteţi cel mai bun! Aprecierile la adresa dumneavoastră sunt sincere, pozitive, ceea ce vă stimulează să tindeţi şi mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS