HOROSCOP

Autori


Berbec

Este o zi cu oscilaţii de comportament. Treceţi de la pasivitate la acţiune şi de la nervozitate la calm într-o clipă. Când vă avântaţi într-o activitate nouă, apare deja un obstacol ce vă taie tot elanul. Ar fi bine să păstraţi controlul asupra energiilor pe care le investiţi în ceea ce faceţi deoarece există riscul să vă aruncaţi prea repede în miezul unui proiect, fără a analiza detaliile.

Taur

Emoţia creşte cu fiecare clipă ce vă apropie mai mult de un anumit eveniment. Treceţi de la o extremă la alta foarte uşor. Va fi greu să vă menţineţi starea psihică pe tot parcursul perioadei de aşteptare, pentru că fiecare noutate declanşează alte senzaţii.

Gemeni

Daţi dovadă de prudenţă înaintea unui eveniment de care depinde cariera dumneavoastră. Nu mai sunteţi superficial, aşa cum mai aveţi uneori tendinţa, ci îmbrăcaţi haina omului matur şi responsabil, ca să lăsaţi o impresie ireproşabilă. Dacă şefii, profesorii sau părinţii sunt cu ochii pe dumneavoastră, nu aţi vrea să vă atragă atenţia că luaţi uşor lucrurile serioase ale vieţii.

Rac

Este multă veselie în jurul dumneavoastră, se resimte intens suflul nou de primăvară, ce vă face pe toţi mai optimişti, mai luminoşi, mai plini de viaţă. Se poate ivi, pe nepregătite, prilejul unei petreceri, al unei aniversări, o distracţie colectivă unde jucaţi un loc central. Atmosfera generală depinde mult de dispoziţia dumneavoastră, pentru că reuşiţi să-i molipsiţi şi pe ceilalţi.

Leu

Atmosfera este foarte relaxată pentru că petreceţi mai mult timp în compania persoanelor pe care le iubiţi. O plimbare sau o vizită sunt perfecte pentru o zi atât de liniştită şi de luminoasă, ca atare, nu vă împovăraţi cu activităţi obositoare. Puteţi alege din agendă doar ce vă place!

Fecioară

Trebuie să lăsaţi la o parte tot ce aveaţi în plan pentru astăzi, doarece sunteţi obligat să vă ocupaţi de alte sarcini urgente. Nu vă place că trebuie să vă sacrificaţi pentru altcineva, dar pare să fie o obligaţie pe care nu o puteţi amâna.

Balanţă

Sunteţi ca un motor la turaţie maximă, cuprins de un chef nebun de acţiune! Este o zi excelentă pentru a vă vedea un vis împlinit, deoarece aveţi şi energia necesară, şi condiţiile favorabile unei avansări rapide. Sunteţi sprijinit de oameni care au încredere în dumneavoastră şi vă iubesc, iar dragostea lor vă dă aripi.


Scorpion

Vă simţiţi bine în compania unui prieten tânăr şi simpatic. Comunicarea merge de la sine, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, ba chiar vă leagă şi sentimente mai profunde, pentru că vă este drag şi apropiat sufletului. Dacă vă petreceţi ziua în compania sa, aveţi numai de câştigat, pentru că prezenţa sa vă relaxează.

Săgetător

Luaţi o pauză, pentru că planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi nu pot fi duse la îndeplinire. Trebuie să le lăsaţi pe altă dată, nu merită să insistaţi să le urniţi când vedeţi că nimic nu se mişcă. Profitaţi de răgazul astfel creat pentru a vă odihni sau a vă detaşa un pic de miezul acţiunii.

Capricorn

Un plan a eşuat şi nu vă puteţi detaşa de eşec. Cu cât vă gândiţi mai profund la el, chiar dacă pare o cauză pierdută, cu atât începeţi să descoperiţi mai multe soluţii. Trebuie doar să vă detaşati de gravitatea problemei, să ieşiţi de sub imperiul şocului iniţial şi veţi vedea încotro e bine să mergeţi ca să reconstruiţi totul.

Vărsător

Întrevederile cu superiorii sau cu persoanele care ţin în mâini frâiele carierei dumneavoastră nu sunt prea fericite. Unii vă cheamă la raport, vă critică, vă sancţionează sau ajunge doar să daţi ochii cu ei că vă simţiţi cu musca pe căciula. Dacă sunteţi vinovat de vreo greşeală comisă la serviciu, este momentul să recunoaşteţi şi să încercaţi să reparaţi situaţia.

Peşti

Este ziua dumneavoastră de glorie, de succes, cu mari şanse de afirmare. Vă atingeţi uşor scopurile sau aveţi ocazia de a vă evidenţia în cadrul unei competiţii în care sunteţi cel mai bun! Aprecierile la adresa dumneavoastră sunt sincere, pozitive, ceea ce vă stimulează să tindeţi şi mai sus.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 28 februarie 2008

Actualitate

» ACSA, cu 27 de milioane de euro mai scumpă

Local

» Locuinţe ANL, doar până la 38 de ani
» Acces liber la documentele PCR
» Scurte ştiri
» PSD îşi trimite adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean
» Amenzi usturătoare de la Garda de Mediu
» Prostituate sancţionate
» Bărbatul mort pe stradă, identificat
» Hoţ de biciclete, depistat de jandarmi
» Poliţia Comunitară, mai scumpă
» Liberalii nu fac alianţe cu pedeliştii
» Averile ilicite ale demnitarilor se confiscă
» Senatorii au decis majorarea alocaţiilor familiale complementare
» Incendiu la Primacons Grup
» Bacalaureatul, obligatoriu pentru primari
» Prins în timp ce încerca să mituiască un poliţist
» Angajaţii Esox stau cu frica în sân
» Dacă nu modernizăm sistemul de învăţământ, sacrificăm România
» Primării ţepuite de firme de consultanţă
» Uninominal la pachet cu privatizarea Daewoo
» A introdus mercur în ţară
» Navă eşuată pe Dunăre
» ROVIGO a intrat în pâine la ICM
» Grevă de două ore în administraţie
» Şefii minerilor, penalizaţi pentru indisciplină

Dolj

» „Diversiune manipulativă“ contra „răpiri KGB-iste“
» Concursuri la IPJ Dolj

Gorj

» O nouă rută de transport în comun în Târgu Jiu
» Spectacol de teatru gratuit pentru femei
» Jurnaliştii gorjeni, prieteni ai Protecţiei Civile
» Incendiu la Bâlteni
» Un hoţ a întrerupt legăturile telefonice între două staţii CFR
» Program de împăduriri în Gorj
» Au obţinut credite bancare cu acte false
» Poliţiştii comunitari, cu ATV-urile după cai

Sport

» Scurte ştiri
» SCM-U organizează turneul semifinal
» Sorin Toacsen şi-a aniversat ziua prin muncă
» Mergem să câştigăm
» Fotbal feminin la Craiova
» Oltenia îşi ştie adversarii
» Obiectiv în Zăvoi – promovarea
» Pandurii vor în careul de aşi
» Dănănae stă două etape

Magazin

» HOROSCOP
» Definiţi-vă talia cu cremă remodelantă
» Tunsorile primăverii 2008
» Scurte ştiri

Opinii

» Florinel se mărită!
» Scandaluri noi la practicile vechi

Top