14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDefiniţi-vă talia cu cremă remodelantă

Definiţi-vă talia cu cremă remodelantă

Utilizarea unei creme remodelante este eficientă, cu condiţia ca această „loţiune-minune“ să fie aplicată aşa cum trebuie.

 

Dacă vă hotărâţi să folosiţi o cremă remodelantă cu efect de subţiere a taliei, primul lucru pe care trebuie să-l ştiţi este faptul că masajul este elementul esenţial pentru a obţine rezultatele dorite. Această acţiune stimulează circulaţia sângelui şi contribuie în mod semnificativ la eliminarea celulitei şi la estomparea aspectului de coajă de portocală al pielii. Prin masaj, substanţele toxice se elimină mai uşor şi mai rapid. În plus, în timp ce vă masaţi pielea, consumaţi o anumită cantitate de energie, care ajută la refacerea fibrelor de colagen şi elastină. Trebuie să mai ştiţi că şi simpla aplicare a unei creme remodelante în timpul masajului poate avea un efect psihologic pozitiv.

Cum se foloseşte o astfel de cremă?

Pe instrucţiunile de folosire a oricărei creme scrie că pielea trebuie masată cu mişcări circulare, de jos în sus. Trebuie să ştiţi că, după un masaj eficient, pielea se înroşeşte foarte mult. Intensitatea masajului depinde de zonele pe care vreţi să le trataţi. Nu ezitaţi însă să extindeţi zona de tratament până la piept, aceasta fiind o metodă foarte bună de a armoniza şi îmbunătăţi efectele masajului. Aplicaţi crema pentru remodelare corporală imediat după ce ieşiţi de la duş pentru că temperatura ridicată şi hidratarea pielii sunt două elemente importante, ce favorizează penetrarea transcutanată a substanţei active.

Pentru rezultate şi mai bune, înainte de aplicarea cremei de remodelare, puteţi efectua o exfoliere a pielii, ceea ce va „pregăti“ corpul să primească loţiunea sau crema remodelantă. În plus, pentru ca efectele pozitive să se menţină, este recomandat ca tratamentul cu o astfel de cremă să fie completat cu o activitate sportivă care să favorizeze arderea grăsimilor şi să evite refacerea depunerilor de ţesut adipos. Mai mult decât atât, nu neglijaţi alimentaţia. Adoptaţi un regim alimentar sănătos şi echilibrat, evitând excesele.

Ce trebuie să mai ştiţi este faptul că diferitele tipuri de cremă de remodelare (crema de subţiere a taliei, crema anticelulită, crema de fermitate) nu au aceleaşi efecte. Prin urmare, înainte de a cumpăra un astfel de produs, gândiţi-vă bine ce aşteptaţi de la o cremă remodelantă. Luaţi o decizie doar în cunoştinţă de cauză şi, odată ce v-aţi hotărât, aplicaţi cu perseverenţă tratamentul, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS