9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Colaboraţi foarte bine cu persoanele mature, care au o viziune mai clară asupra proiectelor începute. Vă puteţi baza în totalitate pe sfaturile lor, deoarece au mai trecut prin astfel de momente şi ştiu perfect ce este de făcut. Nu înseamnă că, dacă sunteţi mai tânăr, intervenţia dumneavoastră nu este luată în considerare. Şi dumneavoastră aveţi idei practice foarte bine argumentate, pe care superiorii le vor aprecia şi le vor susţine.

Taur

Competiţia nu vă prieşte. Aveţi în faţă o persoană mai puternică, mai valoroasă, mai bine pregătită sau doar cu ceva mai mult tupeu decât dumneavoastră şi de aceea vă simţiţi neputincios. Psihicul dumneavoastră este fragil, iar ceilalţi vă pot domina foarte uşor cu ton ridicat sau cu o atitudine de stăpân pe sine. Aveţi un as în mânecă, iar acesta vă poate propulsa. Important e să aveţi şi forţa, şi ambiţia de a depăşi această pasă.

Gemeni

Gândul vă poartă către trecut, spre persoane care au jucat un rol important în formarea dumneavoastră cu mulţi ani în urmă. Ceva vă cheamă înapoi ori pentru că retrăiţi evenimente care v-au marcat profund altădată, ori pentru că faceţi eforturi de a vă aminti ceva din acele timpuri. Răspunsul la întrebările de acum, despre viaţa dumneavoastră actuală, se află undeva în bagajul de cunoştinţe şi informaţii de odinioară. Totul e să deschideţi sipetul cu amintiri şi să răscoliţi.

Rac

Banii sunt preocuparea numărul unu a zilei, pentru că a sosit vremea unor plăţi mai mari decât de obicei. Facturile îşi aşteaptă rândul, datoriile pot fi aduse la zi şi, dacă situaţia financiară este la cote maxime, a sosit şi vremea unei investiţii de zile mari, pentru care faceţi eforturi de multă vreme. Aţi acumulat o sumă frumuşică în cont şi vreţi să-i daţi plusvaloare, de aceea vă gândiţi ori la o afacere, ori la cumpărături pentru confortul familiei.

Leu

Călătoriile sunt enervante, un motiv de stres. Cei care vă însoţesc vă bat la cap cu tot felul de aspecte supărătoare, iar traficul este îngrozitor. Încercaţi să conduceţi calm, fără să vă descărcaţi nervii pe ceilalţi participanţi la trafic, pentru că se poate solda cu vorbe dure sau chiar cu incidente nedorite.

Fecioară

Relaţia cu persoanele care au o anume autoritate în faţa dumneavoastră – şeful, profesorul, părinţii – este neplăcută, pentru că recurg la critici, la predici legate de respect, bună purtare, responsabilitate. Dumneavoastră nu vă simţiţi vinovat, de aceea nu înţelegeţi de ce sunteţi criticat, dar, pentru că îl respectaţi pe cel din faţa dumneavoastră, indiferent ce ar face, veţi evita să-i daţi replica acum. Aproape că vă asumaţi vina pe care vi-o reproşează. Astăzi va trebui să învăţaţi să aveţi răbdare şi să acceptaţi faptul că nu întotdeauna puteţi grăbi lucrurile.

 

Balanţă

Mintea vă merge brici astăzi şi găsiţi soluţii inteligente şi practice la orice problemă. Aţi putea da randament maxim dacă aveţi de susţinut lucrări în faţa unui profesor, de dat examene sau dacă trebuie să vă măsuraţi forţele într-o competiţie alături de concurenţi la fel de bine pregătiţi. Ştiţi să vă exprimaţi coerent şi spontan şi vă bazaţi pe un bagaj de cunoştinţe solid, acumulat prin studiu aprofundat.

Scorpion

Sunteţi preocupat de rezervele financiare până la obsesie, iar unii pot spune că exageraţi cu economia, alunecând spre zgârcenie. Nu sunteţi mulţumit de felul în care aţi fost plătit şi aveţi impresia că altul a primit mai mult decât dumneavoastră sau că vi s-ar fi cuvenit mai mulţi bani pentru munca prestată. Trăiţi un puternic sentiment de frustrare când analizaţi situaţia materială prezentă, combinat cu teama de a nu cheltui prea mult şi de a nu rămâne fără bani în momentele critice.

Săgetător

Luaţi legătura cu prietenii şi puneţi ţara la cale pentru perioada următoare. Vă simţiţi mult mai bine în anturajul de amici decât acasă, de aceea veţi prefera să vă petreceţi timpul liber cu ei la o plimbare, la o cafea, la un film. Aveţi ocazia de a vă mări cercul de cunoştinţe cu o nouă apariţie, o persoană faţă de care resimţiţi o atracţie instantanee, pentru că vi se pare că aveţi aceleaşi preocupări, gusturi şi o bună compatibilitate intelectuală.

Capricorn

Neatenţia costă pentru că încercaţi să faceţi mai multe lucruri în acelaşi timp, dar randamentul este scăzut. Nu reuşiţi să le faceţi pe toate bine dacă lucraţi pe două fronturi, ca atare, ar trebui să renunţaţi la una din sarcini şi să acordaţi atenţie unei singure probleme. Nici şeful nu va fi mulţumit de felul în care vă achitaţi de sarcini, dar nici dumneavoastră, chiar dacă încercaţi, în acest fel, să-i arătaţi că sunteţi eficient pe mai multe direcţii.

Vărsător

Piedicile care vă ţin pe loc astăzi sunt frustrante, pentru că vă impun reguli cu care nu puteţi fi de acord. Libertatea dumneavoastră este redusă la minimum şi, pentru un om care ţine atât de mult la spaţiul şi la independenţa proprii, acest mediu atât de rigid va fi de-a dreptul supărător. Va trebui să luaţi legătura cu persoanele care deţin informaţiile de care aveţi nevoie şi care vă pot lămuri în această privinţă.

Peşti

Aveţi un program încărcat, dar conţine sarcini mărunte, pe care le puteţi duce repede la îndeplinire. Veţi fi mulţumit, la finalul zilei, că aţi reuşit să încheiaţi atât de multe treburi aparent banale. Pentru că sunt într-un număr mare, aveţi acel sentiment al muncii împlinite, întrucât aţi eliminat din lista de sarcini mai multe puncte dintr-un foc. Ajunge doar să vă concentraţi puţin la ce aveţi de făcut, că aţi şi terminat, ca să vă puteţi apuca imediat de altceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS