16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi foarte vesel, entuziasmat de perspectivele unor evenimente care se apropie vertiginos de dumneavoastră. Sunt mai multe persoane interesate de ceea ce urmează să se întâmple şi participaţi cu toţii trup şi suflet la pregătirea acelor momente. Se anunţă o petrecere în familie, o nuntă în grupul de prieteni sau altă mare realizare colectivă, în care şi dumneavoastră jucaţi un rol principal.

Taur

Avântul vă este tăiat de un obstacol pe care nu l-aţi luat în calcul atunci când aţi pornit acţiunea. Acum vă cam dezumflaţi, pus în faţa unei decizii de modificare a direcţiei. Regretaţi că v-aţi aprins atât de tare la început, pentru că rezultatul imediat este sub aşteptări. Nu renunţaţi la ardoarea iniţială, este o piedică trecătoare, care are scopul de a pune la încercare ambiţia dumneavoastră de a ajunge la ce v-aţi propus.

Gemeni

Ritmul foarte lent în care evoluează unele proiecte vă cam dezarmează, pentru că sunteţi genul de om care vrea rezultate imediate. Nu prea aveţi răbdare să înaintaţi încet-încet, încât sunteţi pe cale să renunţaţi la acele planuri care cer efort pe termen lung. Există unele direcţii care, oricât le-aţi grăbi, nu duc repede la rezultatele dorite, deci, trebuie să faceţi paşi mărunţi până la final.

Rac

Oricât v-aţi strădui să detensionaţi conflictele din jurul dumneavoastră, vă este foarte greu să comunicaţi cu persoanele nervoase, puse pe scandal. Chiar dacă apelaţi la diplomaţie şi amabilitate, nu la fel vă răspund cei cu care intraţi azi în contact, care îşi eliberează nervii şi frustrările asupra dumneavoastră fără motiv. Ar fi bine să închideţi orice discuţie dacă replicile primite sunt dure şi lipsite de maniere.

Leu

Îndoiala vă otrăveşte judecata şi nu puteţi analiza lucid o anumită situaţie ce vă inspiră teamă şi nesiguranţă. Intuiţia vă avertizează că în spatele aparenţelor se ascund minciuni, informaţii incomplete şi intenţii nesincere. Ar fi bine să nu luaţi azi decizii definitive, pentru că nu cunoaşteţi toate datele problemei şi sunteţi puternic influenţat de starea psihică.

Fecioară

Aveţi mult de lucru şi azi, programul este foarte încărcat, încât se poate prelungi şi după orele normale, dar randamentul dumneavoastră este foarte scăzut. Sunteţi obosit, prea puţin motivat de rezultatele pentru care depuneţi atâtea eforturi. E greu de crezut că veţi duce la capăt ce aţi început. Nu exageraţi cu munca dacă starea fizică este slăbită.

 

Balanţă

Propunerile care vi se fac, invitaţiile care vă sunt adresate sau veştile care vă ajung azi la urechi nu vă inspiră încredere. Ceva vă spune să nu vă entuziasmaţi la ceea ce auziţi, pentru că nu sunt veşti chiar atât de bune pe cât par. Mai bine mai aşteptaţi, lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine, pentru că adevărata valoare a datelor care vă parvin acum din diverse surse se va arăta mai târziu.

Scorpion

Aveţi de câştigat ceva, dar preţul care se cere plătit este cam mare, în sensul că, dacă dumneavoastră sunteţi propulsat în faţă, altcineva are de pierdut şi este dat la o parte. Un Scorpion nu suferă chiar atât de mult când se ridică pe umerii altuia, dar, de data aceasta, vă doare faptul că fericirea dumneavoastră se clădeşte pe eşecul celuilalt.

Săgetător

Primiţi o veste oficială ce are rolul de a vă potoli zbuciumul, de a vă aduce linişte în suflet după o perioadă de stres şi aşteptare. Dacă aţi dat un examen şi aşteptaţi nota sau aţi depus o cerere şi speraţi să fie aprobată, a sosit momentul ca lucrurile să intre pe făgaşul normal, aşa cum aţi dorit.

Capricorn

Dialogurile cu cei din jur, deşi par un pic agitate, vă sunt pe plac, pentru că vă pun mai mult în valoare simţul umorului, isteţimea, calităţile oratorice, spontaneitatea. Glumele curg, ironiile vă incită şi daţi imediat replici strălucite la încercările unora de a vă domina intelectual. Ei nu ştiu că nu le merge cu unul ca dumneavoastră.

Vărsător

Apare o pauză în acţiunile la care vă aduceţi contribuţia şi tot ce puteţi face este să staţi pe loc. Nu depinde de dumneavoastră, ci doar de timp, el e singurul care poate decide când e din nou momentul ca lucrurile să înainteze, dar nu a sosit acel moment deocamdată.

Peşti

Este o zi cam tristă, singuratică, în care aveţi senzaţia că lumea v-a uitat, v-a abandonat sau vă priveşte cu ostilitate. Nu exageraţi, este o impresie greşită puternic influenţată de pesimism şi de lipsa de încredere în propria persoană. Eşecurile apar mai ales la serviciu, pentru că la primele critici ce vin de la şef clacaţi şi nu găsiţi forţa de a depăşi dezamăgirea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS