29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă remarcaţi în activităţi colective, alături de persoane la fel de bine pregătite. Aveţi idei geniale, personalitatea iese în evidenţă, deci poate fi momentul dumneavoastră de glorie. Şefii vă apreciază, colegii vă invidiază sau vor să fie ca dumneavoastră, pentru că sunteţi deasupra tuturor.

Taur

Un îndrumător, un profesor, o persoană cu influenţă asupra carierei dumneavoastră joacă un rol benefic în dinamizarea proiectelor începute. Vă stimulează, vă motivează să depuneţi toate eforturile pentru a vă atinge mai repede scopul propus. Este şansa dumneavoastră de a arăta că puteţi să atingeţi un ţel, că ştiţi să urmaţi o strategie şi mai ales, că nu-i dezamăgiţi pe cei care au încredere în dumneavoastră.

Gemeni

Familia are un rol central în preocupările dumneavoastră, ori pentru că sunteţi îngrijorat de soarta unui membru al familiei şi faceţi tot posibilul să-i fiţi alături, ori pentru că ei vă alungă grijile şi vă readuc zâmbetul pe buze. Există o nevoie specială de a fi împreună, părinţi şi copii, frate şi soră, soţ şi soţie, formând un mediu în care fiecare se simte ocrotit.

Rac

V-aţi împotmolit pe parcursul unei acţiuni şi sunteţi nemulţumit, inclusiv de propria persoană. Aproape că vreţi să renunţaţi, pentru că rezultatele sunt sub aşteptări, cu riscul de a vă pierde interesul. Trebuie să vă înarmaţi cu răbdare şi să acceptaţi sprijinul care vi se oferă, chiar dacă orgoliul nu vă permite să recunoaşteţi că aţi avea nevoie de ajutor.

Leu

Sunteţi tras în mai multe părţi, dar reuşiţi să fiţi eficient în egală măsură. Dacă acum lucraţi la un proiect şi peste o clipă sunteţi solicitat în altă direcţie, reuşiţi să vă concentraţi imediat la noua sarcină, ca apoi să reveniţi fără probleme la ceea ce făceaţi anterior.

Fecioară

Trebuie să vă întoarceţi la începuturile şcolarizării sau specializării dumneavoastră, de parcă a rămas o lecţie neînvăţată sau aţi uitat cum se procedează într-o anumită situaţie cu care vă confruntaţi acum la serviciu. Puneţi din nou mâna pe carte sau cereţi sfatul unui profesor, care vă poate limpezi mintea.

Balanţă

Se apropie un eveniment care vă entuziasmează, vă inspiră un sentiment de eliberare, ca şi cum urmează să vă detaşaţi de o serie de griji din ultima perioadă. Totul e să nu priviţi acel moment cu superficialitate, ca şi cum ar fi o glumă, pentru că aţi putea greşi abordarea.

Scorpion

O neglijenţă de moment sau uşurinţa cu care trataţi o situaţie riscantă pot avea repercusiuni grave. Nu trataţi nimic cu indiferenţă, convins că nu se poate întâmpla nimic, dar nici cu superficialitate. Concentraţi-vă mai bine, deoarece există pericolul ca dintr-un fleac să se declanşeze o furtună sau să stricaţi tot ce aţi clădit până acum.

Săgetător

Aţi scăpat de o stare de nesiguranţă şi aveţi din nou curajul să visaţi. Sunteţi un idealist, făcând planuri de viitor, dar aveţi noroc, pentru că le puteţi duce la îndeplinire dacă deveniţi mai organizat. Visul dumneavoastră are toate şansele să se concretizeze, dar, pentru a vă concentra asupra lui, trebuie mai întâi să rezolvaţi acele sarcini care vă consumă energia.

Capricorn

Nu vă place cum sunteţi tratat de o persoană mai tânără, care a lăsat la o parte şi respectul, şi bunele maniere pentru a-şi impune punctul de vedere. Nu aveţi cu cine vorbi, pentru că respectiva persoană foloseşte tonul ridicat la orice argument pe care îl expuneţi. Nu este o atmosferă constructivă pentru dialoguri profesionale avantajoase.

Vărsător

Daţi piept cu o persoană, care are o influenţă negativă asupra dumneavoastră, motiv pentru care o priviţi cu frică. Vă simte slăbiciunea şi poate profita de ea, de aceea nu trebuie să lăsaţi garda jos nici o clipă. Vă poate face rău prin gesturi incorecte, prin bârfe şi denigrări.

Peşti

Sunteţi îndrumat greşit, într-o direcţie falsă, de aceea ar fi bine ca toate informaţiile care vă parvin să fie verificate din mai multe surse. E posibil ca persoana care vă arată calea sau vă dă un sfat aparent sincer şi bine intenţionat să vă deruteze, să profite de neatenţia dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS