24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Este o zi perfectă să schimbaţi ceva în cuplu. Tot ce nu a mai mers, eventualele gafe comise unul faţă de altul – vorbe aruncate în vânt, reproşuri nemeritate şi dezinteres arătat în cele mai dificile momente – pot fi reparate dacă profitaţi de simbolistica acestei zile. Fie că sunteţi sau nu un fan al zilei îndrăgostiţilor, partenerul ar fi încântat să primească un semn de afecţiune.

Taur

Este timpul să priviţi înapoi la relaţia dumneavoastră de dragoste, aşa cum era odinioară, ca să reparaţi neînţelegerile ce au rămas nerezolvate. Unul trebuie să-şi calce pe mândrie şi să-şi ceară scuze, ca să restabiliţi armonia de care

v-aţi bucurat cândva.

Gemeni

Aţi făcut cândva o greşeală în cuplu şi acum ies la iveală urmările acelui moment pe care aţi fi vrut să-l uitaţi, să-l ştergeţi din memorie. Dar partenerul nu a putut trece peste el şi încă mai aşteaptă de la dumneavoastră explicaţii şi dovezi că sunteţi un om de încredere. Ar fi bine să recunoaşteţi că aţi greşit şi să reparaţi situaţia.

Rac

Sunteţi complet cucerit de persoana iubită, atras în mrejele sale, încât lăsaţi la o parte toată tăria de caracter sau vârsta pe care o aveţi şi vă comportaţi ca un mieluşel, lăsându-vă la cheremul celui pe care îl adoraţi. Poate fi o zi a îndrăgostiţilor pasională, plină de declaraţii, de angajamente serioase de viitor, de logodne ad-hoc şi cereri în căsătorie de-a dreptul ameţitoare, de cele mai frumoase dovezi de dragoste din ultimii ani.

Leu

Formaţi un cuplu ideal împreună, ieşiţi undeva, socializaţi cu persoane care vă seamănă, cupluri fericite care vor şi ele să sărbătoreasca această zi. Vă reînnodaţi jurămintele de iubire, faceţi planuri de viitor, luaţi decizii în doi sau, cu ceva noroc, concepeţi chiar azi un copil! De altfel, relaţia de cuplu este foarte puternic legată de prezenţa copiilor, reuşind să vă împărtăşiţi perfect iubirea şi în doi, între parteneri, cât şi faţă de cei mici din familie!

Fecioară

Nu prea vă plac locurile publice, colectivităţile mari de lume, ci tot ce doriţi este puţină linişte în deplină intimitate. Aveţi impresia că nimeni nu vă place şi nimeni nu vă iubeşte, dar exageraţi cu această fugă de lume. Cum să se apropie cel care vă iubeşte de dumneavoastră dacă impuneţi asemenea distanţă?

Balanţă

Nu întotdeauna dragostea oferă cele mai frumoase momente, ci îşi arată şi latura întunecată. Aflaţi lucruri care nu vă plac despre partener, descoperiţi adevăruri care dor sau care răcesc relaţia. Nu mai sunteţi la fel de deschişi unul faţă de altul, s-a infiltrat o teamă ciudată că partenerul ascunde ceva sau joacă pe două fronturi.

Scorpion

Împreună, faceţi planuri măreţe de viitor, visaţi împreună la vremuri mai bune pentru cuplu, dar până veţi ajunge la îndeplinirea acestor dorinţe este încă o cale lungă. Nu trebuie să vă criticaţi unul altuia visele, ci să le combinaţi în aşa fel încât să contribuiţi reciproc la materializarea dorinţelor celuilalt.

Săgetător

Aţi ajuns la un final de drum şi trebuie să schimbaţi macazul. Nimeni nu vă este cu adevărat aproape în momente decisive decât cel drag. Puneţi punct unei etape şi porniţi cu sufletul deschis spre alta, dar împreună, ca un cuplu bine format. Dacă nu vă este cineva alături, azi lucrurile par să se modifice pe nepregătite şi vă treziţi în faţa unei şanse de iubire la care nu v-aţi fi aşteptat niciodată!

Capricorn

Aţi aşteptat mult timp un răspuns, o soluţie, un anumit moment pe care l-aţi considerat oaza de linişte pe care aţi tot visat-o. Acum este mai aproape decât credeţi şi totul revine încet la normal. Aţi finalizat o problemă care v-a îngrijorat şi v-a pus pe jar o perioadă lungă şi vă regăsiţi calmul după care tânjiţi.

Vărsător

Un sentiment de gelozie vi s-a infiltrat în inimă şi-l priviţi pe cel drag cu suspiciune şi spirit critic. Este o părere greşită! Dacă partenerul nu are timp să participe mai activ în viaţa dumneavoastră nu înseamnă că fuge sau are ceva de ascuns, deci lăsaţi la o parte aceste emoţii negative şi fiţi mai înţelegător cu el.

Peşti

Nu vă puteţi detaşa de o suferinţă din trecut care are încă un efect covârşitor asupra dumneavoastră. Aţi iubit – dar aţi fost trădat, vi s-a dăruit iubire – dar aţi profitat, iar acum, într-o zi a îndrăgostiţilor când atâtea cupluri celebrează amorul, dumneavoastră vă măcinaţi şi treceţi în revistă eşecurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS