20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Agenda de lucru este arhiplină, astfel încât nu ştiţi de ce să vă apucaţi mai întâi. Mai rău este că şi dispoziţia dumneavoastră este redusă şi nu prea aveţi chef să vă ocupaţi de activităţile dificile care vă aşteaptă. Ar fi bine să profitaţi de energia de la prima oră, încă de dimineaţă, pentru că numai aşa veţi da randament maxim.

Taur

Grijile care nu vă lăsau în pace dispar ca prin minune, ca şi cum nici n-ar fi existat. Probabil aţi găsit soluţia cea mai bună de a duce problema mai repede la capăt, iar acum răsuflaţi uşurat că tot ce a fost mai greu a trecut. Poate fi vorba de o liniştire a apelor, de o împăcare în cuplu, de vindecarea unei boli, de repararea unei situaţii tensionate în viaţa personală, deci ceea ce vă provoca un sentiment profund de panică şi nesiguranţă nu vă mai deranjează.

Gemeni

Luaţi legătura cu specialişti în diverse domenii, cu profesori sau cu persoane cu funcţie, cu superiori sau directori, de la care aşteptaţi răspunsuri sau soluţii necesare pentru continuarea proiectelor dumneavoastră profesionale. Aţi putea primi o veste de la un reprezentant al unei instituţii de care depinde cariera dumneavoastră, iar ceea ce urmează să aflaţi induce un sentiment de linişte, de împlinire, ca şi cum valoarea vă este confirmată şi recunoscută.

Rac

Ar trebui să plecaţi la drum, dar călătoriile implică o oarecare doză de stres deoarece nu sunteţi lăsat să ajungeţi la destinaţia propusă. Puteţi întârzia din cauza unor piedici neprevăzute sau chiar schimbaţi direcţia pe parcurs, pentru a vă ocupa de cu totul alt scop, la solicitarea unui coleg. Este posibil ca unele probleme de sănătate să vă oblige să amânaţi deplasările, pentru că nu sunteţi în formă optimă pentru a conduce maşina sau a pleca la distanţă de casă.

Leu

Vă aflaţi într-un mediu ostil, cu persoane nervoase, agitate, violente în limbaj, care generează un sentiment neplăcut. Aveţi în jur colegi cu probleme, care se plâng prea mult de necazurile lor şi tensionează atmosfera. Ca să nu vă stricaţi ziua, ar trebui să vă faceţi că nu auziţi toate aceste lucruri, ca atare, nu răspundeţi la provocările celor nervoşi şi nu încercaţi să-i consolaţi pe cei trişti pentru că va fi un proces extenuant pentru dumneavoastră.

Fecioară

Toţi nervii acumulaţi peste zi dispar ca prin minune când vă întoarceţi acasă, deci lăsaţi toate problemele la uşă după ce aţi terminat ziua de lucru. Intraţi în mediul în care vă simţiţi bine cu sufletul deschis, fără stresul de peste zi, cauzat de conflicte inutile cu colaboratorii. Aţi fost implicat într-o situaţie competiţională la locul de muncă, dar spre seară lucrurile revin la normal datorită calmului cu care vă primesc cei dragi acasă.

Balanţă

Viitorul vă entuziasmează la maximum şi abia aşteptaţi să ajungeţi mai repede la scopurile pe care vi le-aţi propus. Sunteţi susţinut în ceea ce vreţi să faceţi, optimismul creşte cu fiecare pas pe care îl faceţi înainte şi cunoaşteti persoanele cele mai potrivite care vor juca un rol pozitiv în atingerea ţelului dumneavoastră.

Scorpion

Deveniţi un pic cam obsedat de problema banilor nu pentru că nu aţi avea cu ce să vă faceţi cumpărăturile curente, ci pentru că trebuie să-i acumulaţi, să-i ţineţi pentru „zile negre“. Este timpul să vă gândiţi şi la conturi de economii, la asigurări de viaţă, la pensii private şi, dacă nu începeţi să luaţi măsuri de pe acum pentru a limita cheltuielile, nu veţi aduna acea suma consistentă în viitor, aşa cum v-aţi propus.

Săgetător

O zi fericită, cu multe motive de bucurie, cu veşti excelente de la cei dragi. Aţi putea trăi un eveniment de top, cum ar fi un mare succes la serviciu sau un ceva cu totul special pentru inima dumneavoastră. Din partea celui drag sau a copiilor pot veni surprize dintre cele mai plăcute, de aceea ziua are un aer festiv, de sărbătoare, de real extaz!

Capricorn

Aveţi de partea dumneavoastră un colaborator bine documentat, un cunoscător al legilor, care vă va da sfaturi bune pentru a vă vedea un scop atins pe căi legale. Ţineţi cont de ceea ce vă spune pentru că are acces la alte informaţii decât dumneavoastră şi ştie exact ce aveţi voie să faceţi şi ce nu pentru a ajunge la capătul acţiunilor începute. Nu este neapărat un îndrumător, ci un consilier cu experienţă, care trasează nişte reguli de comportament ce se cer respectate.

Vărsător

Sunteţi cucerit de o persoană atrăgătoare, frumoasă, plină de şarm. Iubirea vă ia minţile şi sunteţi un visător tandru. Se vede că iubiţi intens, că sunteţi cuprins de pasiune, atins de Cupidon… Sunteţi conştient că vă trece tot acest foc de început şi după aceea veţi privi mult mai relaxat iubirea, dar, deocamdată, vă place sentimentul de dragoste oarbă, nebună, când totul arată perfect.

Peşti

Cineva v-a rănit profund şi acum îl ţineţi la distanţă, ca şi cum v-ar fi devenit inamic peste noapte. Nu trebuie să fiţi ostil, a fost o greşeală, o vorbă aruncată fără să gândească, pe care acum o regretă. Acceptaţi-i scuzele, tentativele de a se apropia din nou şi de a va intra în graţii, deci nu trebuie să păstraţi supărarea pentru mult timp întrucât celălalt chiar şi-a dat seama de greşeală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS