24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aveţi la dispoziţie un termen-limită pentru a rezolva o problema personală şi primul pas în acest sens ar fi să luaţi legătura cu o persoană de care depinde soluţionarea acestei situaţii. Numai împreună, printr-un dialog sincer şi apropiat, puteţi duce totul cu bine la capăt în timp util, deci fiţi deschis spre cooperare.

Taur

Reuşiţi să vă manifestaţi personalitatea din plin, deoarece vă confruntaţi cu situaţii pe care le gestionaţi foarte bine, croite exact pe şablonul trăsăturilor dumneavoastră de caracter. Vă descurcaţi de minune, atrageţi atenţia şi admiraţia celor din jur pentru felul în care găsiţi soluţii practice la orice problemă.

Gemeni

Atmosfera este relaxată la serviciu, nu vă mai împinge nimeni de la spate, vă puteţi ocupa de sarcinile de pe agenda de lucru în ritmul propriu, calm şi bine. Vă puneţi în valoare talentele – poate chiar şi simţul artistic – şi lucraţi cu plăcere, mulţumit de rezultate.

Rac

O voce interioară vă spune că ar fi bine să puneţi punct unei situaţii care nu vă mai oferă nici o satisfacţie, dar vă este teamă să luaţi decizii atât de tranşante. Nu aţi vrea să regretaţi mâine că v-aţi pripit şi aţi părăsit jocul, ci mai speraţi la o rezolvare pozitivă.

Leu

Staţi de vorbă cu cineva drag, în care aveţi încredere deplină. Iubirea vă face să credeţi orice v-ar spune, chiar dacă latura dumneavoastră raţională vă atrage atenţia că nu tot ceea ce vă promite este realizabil.

Fecioară

Sunteţi cuprins de o energie ieşită din comun, capabilă de gesturi de eroism sau de afirmare. Vreţi să atrageţi atenţia asupra dumneavoastră, motivat de un vis măreţ, pe care vreţi neapărat să-l atingeţi cât mai repede.

Balanţă

Cu un ajutor de sus, reuşiţi să vă vedeţi un scop atins mult mai uşor. Desigur, nu e numai meritul celui care v-a susţinut în aceste demersuri dificile, pentru că efortul vă aparţine şi tot greul a stat pe umerii dumneavoastră, dar a jucat şi el un rol important în drumul parcurs până la reuşită.

Scorpion

Rutina vă scoate din sărite şi, pentru că aveţi aceleaşi treburi în program, le trataţi cu indiferenţă, în grabă, fără să vă concentraţi. Această atitudine uşuratică poate lăsa urme, pentru că, având impresia că ştiţi prea bine ce aveţi de făcut, aţi putea scăpa din vedere unele aspecte.

Săgetător

Încercaţi să vă eschivaţi de unele sarcini de care sunteţi cam plictisit. Sunt treburi de rutină, care nu vă sunt pe plac, ce necesită concentrare, răbdare pe termen lung şi mult efort. Nu aveţi chef de nici una dintre aceste activităţi, de aceea căutaţi scuze să amânaţi totul pe altădată, dar nu prea vă merge.

Capricorn

Un rival vă ţine pe loc şi nu mai aveţi curajul să mergeţi mai departe, de teamă să nu suferiţi consecinţe negative. Este o situaţie riscantă, generată de o persoană cu intenţii necinstite faţă de dumneavoastră, de aceea cel mai bine ar fi să nu ripostaţi şi să staţi în expectativă.

Vărsător

Banii de care dispuneţi devin subiect de discuţie în familie, pentru că vreţi să-i investiţi în ceva important şi nu aveţi curajul să luaţi decizia singur. Vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă ca să vedeţi cum este primită propunerea dumneavoastră.

Peşti

Vă scapă printre degete o şansă deosebită din cauza indeciziei dumneavoastră caracteristice. Prea staţi şi analizaţi dacă e bine, dacă e oportun, dacă merită şi, tot stând şi căutând nod în papură, ocazia va dispărea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS