11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu sunteţi mulţumit de direcţia în care merg proiectele începute, deşi aţi pornit sub auspicii bune. Sunteţi decepţionat de rezultatele ce se întrevăd la orizont, dar aveţi timp să interveniţi prompt, astfel încât să ajungeţi la ce v-aţi propus.

Taur

Aţi avut prea mare încredere în cineva care nu a jucat corect şi acum încep să iasă la iveală adevăratele sale intenţii şi fapte. Suferiţi, dar nu pentru că aţi pierdut ceva anume, ci pentru că v-aţi bazat pe promisiunile sale, care nu au fost susţinute de nimic palpabil şi sigur.

Gemeni

Apar multe ocazii de a călători, de a pleca de acasă, destinaţii se găsesc în orice clipă. Nimic nu vă face mai mare plăcere acum decât să umblaţi unde vedeţi cu ochii. Luaţi maşina şi ieşiţi din oraş sau vă treziţi cu musafiri neaşteptaţi.

Rac

Există o bună înţelegere în cuplu, vă ascultaţi şi vă susţineţi unul pe altul cu inima deschisă, formând un tandem perfect. Dacă dumnevoastră nu puteţi face ceva anume, partenerul va prelua imediat sarcina şi o va duce la îndeplinire.

Leu

Cineva intervine în treburile dumneavoastră şi strică totul. Vă pune beţe în roate din răutate, din invidie, dorind să vă denigreze, numai că veţi interveni să salvaţi situaţia înainte ca urmările să devină prea grave.

Fecioară

Atmosfera familială se tensionează din cauza unor neînţelegeri între părinţi şi copii sau între fraţi. Se ridică tonul, se aduc reproşuri, dar nu sunt dialoguri periculoase, ci animozităţi inerente în orice cămin.

Balanţă

Puneţi punct unei acţiuni pentru că nu vă mai oferă satisfacţii şi pentru că v-a venit altă idee pe care vreţi să o puneţi imediat în practică. Nu vă veţi putea concentra la noul plan decât după ce o veţi termina definitiv cu trecutul, ca atare faceţi tot posibilul să vă eliberaţi de ceea ce v-a captat atenţia până acum.

Scorpion

Nu vă simţiţi bine într-un mediu ostil, unde vi se pare că sunteţi tratat incorect şi judecat pe nedrept. Veţi prefera să staţi deoparte, fără să atrageţi atenţia asupra dumneavoastră. Sunteţi obligat să respectaţi reguli stricte: de timp, de comportament, de acţiune, deci libertatea dumneavoastră este redusă la minimum, ceea ce vă deranjează foarte mult.

Săgetător

Piedicile acestei zile sunt de-a dreptul frustrante şi aveţi tendinţa de a face din ţânţar armăsar la orice fleac. Şi ce dacă trebuie să mai şi aşteptaţi? Şi ce dacă trebuie să vă ocupaţi şi de altceva decât aveaţi în plan? Şi acestea trebuie făcute, ca atare nu priviţi orice schimbare în program ca un sacrificiu.

Capricorn

Simţiţi nevoia unor schimbări de atitudine, de atmosferă, de comunicare în cuplu şi în familie şi vă întrebaţi ce să aduceţi nou în aceste medii? Primul gând care vă vine în minte e legat de spaţiul în care locuiţi, de aceea veţi propune celor dragi să schimbaţi mobila, să renovaţi, poate chiar să vă mutaţi în altă casă.

Vărsător

Luaţi legătura cu persoane importante, pe care le admiraţi sau de care depinde cariera dumneavoastră. Aşteptaţi de la ei un verdict, un răspuns, o veste care poate certifica o anumită situaţie, cum ar fi un rezultat la un examen, o diplomă recunoscută, o funcţie obţinută.

Peşti

Sunteţi ţinut pe loc de nişte chestiuni financiare, ca şi cum nu puteţi trece la o etapă superioară în planurile dumneavoastră până nu vă achitaţi datoriile. Aţi uitat de o factură care acum se cere plătită de urgenţă sau o sumă de bani ce nu mai ajungea la dumneavoastră, blocată pe undeva, în sfârşit intră în posesia dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS