9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Este şansa dumneavoastră de afirmare, un moment prielnic să ieşiţi în faţă, să arătaţi ce ştiţi, să atrageţi atenţia asupra dumneavoastră. Superiorii sau părinţii vă vor lăuda, lumea vă va admira, deci aveţi numai motive de mândrie. Succesul este de partea dumneavoastră în tot ce vă propuneţi, mai ales în activităţi în care este nevoie de ambiţie, de luptă pentru supremaţie, de forţa de a ieşi învingător.

Taur

Aveţi nevoie de linişte şi vă retrageţi din vacarmul cotidian într-un loc numai al dumneavoastră. Poate sănătatea vă obligă să staţi mai mult acasă. Aveţi de pregătit un examen sau un proiect profesional foarte important, ce necesită maximă concentrare. Biblioteca, spaţiile retrase, locurile îndepărtate de lume vă atrag mai mult.

Gemeni

Drumul pe care mergeaţi cu mult avânt, care vă entuziasma şi avea multe de oferit se termină brusc, prin intervenţia unui rival. Este invidios pe succesul dumneavoastră, pe ritmul în care evoluau proiectele dumneavoastră, de aceea face tot posibilul să vă pună beţe în roate cu răutate. Posibil chiar să-i reuşească, dacă nu vă puneţi ambiţia la treabă, luptând împotriva tentativelor sale de a vă opri. Vi se cere mai multă agresivitate şi perseverenţă!

Rac

Norocul pluteşte în aer şi vă alege chiar pe dumneavoastră pentru a vă oferi un eveniment de zile mari. Poate nici nu speraţi asemenea auspicii pozitive, aproape că refuzaţi să credeţi că vi se poate întâmpla ceva atât de bun chiar dumneavoastră, dar nu trebuie să staţi prea mult pe gânduri şi să profitaţi de marea şansă imediat. O călătorie nesperată, o veste neaşteptată, o întâlnire neprogramată vă pot aduce mari motive de satisfacţie. La finalul zilei vă veţi da seama cât de norocos puteţi fi uneori!

Leu

Vă plac disputele intelectuale, în care vă argumentaţi punctul de vedere cu informaţii bine documentate, acumulate prin studiu şi muncă. Nimeni nu vă poate învinge azi în conversaţii, dar vă place această atmosferă deoarece scoate ce-i mai bun din dumneavoastră. Mintea vă merge brici şi, pentru că sunteţi stimulat intelectual de colegi la fel de inteligenţi, nu vă daţi înapoi de la un război al părerilor.

Fecioară

Faceţi echipă bună cu un grup de colegi şi vă stimulaţi unii pe alţii pentru a ajunge mai repede la scopul propus. Nu există nici rivalitate, nici invidie, ci vâsliţi cu toţii în aceeaşi direcţie, deoarece scopul final vă interesează pe toţi în egală măsură. Ce rost ar avea să vă puneţi piedici unii altora, când fiecare are de câştigat din ceea ce veţi obţine? Vă implicaţi alături de ei trup şi suflet, încurajat de rezultatele bune ce se întrevăd la orizont.

Balanţă

Umorul şi ironia nasc semne de întrebare asupra unor colaboratori care nu vă cunosc suficient de bine ca să înţeleagă când glumiţi şi când sunteţi serios. Pentru că vă văd distrat şi pus pe şotii, vor considera că îi luaţi peste picior, când, de fapt, intenţiile dumneavoastră nu au nimic negativ la origine. Pur şi simplu, sunteţi vesel şi bine dispus, dar atitudinea aceasta poate fi interpretată greşit.

Scorpion

V-au copleşit emoţiile şi gândurile negative, care nu vă caracterizează. Trebuie să luaţi taurul de coarne întrucât nu are rost să vă temeţi, să fugiţi de realitate, să vă tremure mâinile în faţa unei încercări, când, de fapt, aveţi toate resursele de a depăşi impasul. Trebuie să vă impuneţi o schimbare radicală de atitudine în faţa provocărilor şi să ţineţi sub control slăbiciunile.

Săgetător

Dragostea şi prietenia merg mână în mână şi formaţi un cuplu perfect alături de cel drag. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, gândurile şi emoţiile sunt transmise cu uşurinţă şi vă înţelegeţi de minune. Nu depindeţi nici unul prea mult de celălalt ca să transformaţi iubirea într-o fixaţie, ci vă respectaţi unul altuia libertatea, spaţiul intim, preocupările şi nevoile personale.

Capricorn

Banii pe care i-aţi adunat până acum au un scop care vă încântă atât pe dumneavoastră, cât şi pe cei dragi. Vreţi să investiţi în căminul dumneavoastră, în confortul familial, dar nu puteţi lua decizii de unul singur, chiar dacă banii vă aparţin. Vă sfătuiţi cu familia, iar propunerile sunt îmbrăţişate cu bucurie de ceilalţi. Mergeţi împreună prin magazine pentru a alege mobilă nouă sau poate chiar altă locuinţă!

Vărsător

Se apropie un eveniment important, ce naşte un sentiment aparte în sufletul dumneavoastră. Acest lucru vă dă curaj, vă mobilizează toate forţele, vă entuziasmează la maximum. Poate fi o şansă rară de afirmare, un vis împlinit, un vârf atins, un premiu câştigat, o ocazie de a întâlni o persoană importantă, de aceea acordaţi multă atenţie acestui moment, pregătind totul perfect înainte

Peşti

Intraţi în contact cu tineri nervoşi, agitaţi, puşi pe harţă şi, pentru că sunteţi genul de om care fuge de astfel de confruntări agresive, veţi prefera să vă retrageţi din calea lor. Vor avea impresia că v-au învins, că v-au dat deoparte, dar nu e deloc o dovadă de slăbiciune din partea dumneavoastră, ci doar de prudenţă, pentru că nu vreţi să interacţionaţi cu astfel de oameni. Lăsaţi-i să se răcorească şi apoi staţi de vorbă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS