HOROSCOP

Autori


Berbec

Vă face plăcere să relaţionaţi cu lumea, sunteţi mai apropiat de oameni şi vă câştigaţi noi admiratori şi prieteni. E posibil ca una dintre noile cunoştinţe pe care aveţi acum şansa să o primiţi în cercul dumneavoastră de prieteni să fie o persoană atrăgătoare, plăcută, faţă de care simţiţi şi anumite afinităţi la nivel sentimental. Flirtaţi, cuceriţi inima oricui, dar nu se poate spune că sunt relaţii de durată, ci doar de moment.

Taur

Atmosfera este foarte animată în mediul dumneavoastră apropiat, fie la serviciu, fie acasă, datorită unei persoane care agită un pic spiritele, dar într-o manieră pozitivă. Vă vin musafiri care vă umplu casa de veselie sau apare la birou un prieten care va reuşi să-i cucerească şi pe colegii dumneavoastră. Se resimte o schimbare de comportament în ceea ce priveşte persoanele care vă sunt alături, fiind mult mai implicat în destinele lor.

Gemeni

Sunteţi vesel, pus pe şotii, astfel încât nu prea reuşiţi să vă concentraţi la o treabă serioasă. Faceţi câte puţin din toate, dar fără a ajunge la rezultate importante. Pe dumneavoastră vă mulţumeşte ceea ce faceţi, pentru că vă place varietatea şi lucraţi şi pe mai multe fronturi simultan, dar trebuie să recunoaşteţi că nu sunt proiecte de vârf, ci fleacuri care vă permit să vă distraţi puţin.

Rac

Colegii se îndoiesc de capacitatea dumneavoastră de a rezolva o problemă şi, când vedeţi că ei strâmbă din nas atunci când faceţi promisiuni şi încercaţi să fiţi convingător, parcă începeţi şi dumneavoastră să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii. Dacă aţi avea măcar un aliat care să vă împingă de la spate şi să vă stimuleze, aţi fi capabil de multe, dar suspiciunile şi criticile celor din jur nu vă ajută deloc, ci vă taie elanul.

Leu

Tandreţe, romantism, intimitate, de aşa ceva aveţi nevoie pentru o zi fericită. Persoana iubită vă răsfaţă cu gesturi de afecţiune, dar uitaţi să i le oferiţi înapoi, pentru că aveţi tendinţa de a aşeza doar propriile dorinţe în prim-plan. Noroc că vă iubeşte atât de mult încât se mulţumeşte şi cu puţin din partea dumneavoastră. Dacă eraţi în căutarea iubirii, fiţi atent la şansele care apar, pentru că de undeva vine şi aceasta!

Fecioară

Ca să vă faceţi dreptate, sunteţi în stare să mergeţi până în pânzele albe. Nu puteţi accepta felul injust în care aţi fost tratat şi nici verdictul primit, prin care aveţi ceva de pierdut, de aceea vă adunaţi forţele pentru o luptă dură pentru adevăr. Căutaţi martori, dovezi, documente, probe şi urmaţi căile cele mai corecte pentru a ajunge la un final pozitiv în favoarea dumneavoastră. Dacă sunteţi convins că vi se cuvine, luptaţi să obţineţi acel drept.


Balanţă

O zi de milioane, în care numai lucruri bune ar trebui să se întâmple. Norocul poate apărea de unde nici nu speraţi, dar, pentru a-l întâlni, nu trebuie să staţi închis în carapacea dumneavoastră, ci să ieşiţi în lume. Cu cât este mai larg spaţiul în care vă desfăşuraţi, cu atât veţi avea mai multe ocazii de a trăi evenimente deosebite, ca atare, pentru a întâlni norocul ce vă este prezis astăzi, trebuie să deschideţi poarta larg către lume.

Scorpion

Aveţi nevoie de un sfat legat de viaţa sentimentală, de aceea trebuie să vă deschideţi, mai întâi, sufletul printr-o confesiune între patru ochi, pentru ca persoana de lângă dumneavoastră să înţeleagă problema care vă frământă. Nu ştiţi cum să vă purtaţi cu o persoană care vă atrage şi vreţi să aflaţi de la cineva cu mai mult succes la sexul opus ce să faceţi. Nu trebuie să urmaţi întocmai îndrumările celuilalt, pentru că nu orice sfat poate fi aplicat cu succes în orice situaţie.

Săgetător

Nu vi se permite să ajungeţi la ce v-aţi propus. Apar prea multe obstacole pe parcurs, iar singura soluţie ar fi să vă lăsaţi păgubaş dacă vedeţi că nu mai merge nimic. Totul pare ţinut pe loc şi nu se găseşte nici o cale de a urni „căruţa“. Un drum se încheie aici, spre dezamăgirea dumneavoastră, dar nu toate planurile pot fi duse la capăt, aşa cum aţi dori. Unele dintre ele sunt oprite pe parcurs de factori care chiar nu depind de dumneavoastră.

Capricorn

Vă îngrijorează viitorul unei acţiuni – ori pesimismul vă face să priviţi etapele următoare numai în lumini sumbre, ori unele greşeli din trecut afectează ceea ce urmează să se întâmple. Nici nu dormiţi noaptea cu gândul la ceea ce va fi în curând, dar, în loc să vă faceţi atâtea probleme, mai bine aţi pregăti terenul pentru evenimentele care se aproprie, ca toate să se desfăşoare ca la carte. Grijile nu ajută la nimic!

Vărsător

Lucrul în echipă merge greoi, deşi altă dată aţi cooperat foarte bine cu colegii. De data aceasta, există persoane în grup care se opun direcţiei comune şi încearcă să-şi impună propriile opinii, ceea ce strică buna înţelegere de până acum. Preluaţi pe umerii dumneavoastră prea multe sarcini, doar ca să demonstraţi că sunteţi un coechipier de nădejde, dar asta nu înseamnă că trebuie să lucraţi şi pentru alţii.

Peşti

Un prieten v-a dezamăgit pentru că şi-a permis să vă critice şi să vă vorbească pe un ton nepotrivit, iar acum suferiţi pentru felul cum s-a comportat. Nu aveţi forţa de a-i cere socoteală, pentru a înţelege, cât de cât, ce l-a determinat să vă trateze aşa. Aveţi tendinţa de a spune că nu aveţi noroc la prieteni, de a-i băga pe toţi în aceeaşi oală, spunând că toţi prietenii vă decepţionează. Nu generalizaţi!Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 1 februarie 2008

Actualitate

» Dolj: Accident mortal în apropiere de Radovan
» Ultimele teste naţionale
» Caragiale n-a murit!
» Cablu de tensiune, rupt cu excavatorul
» Legea CNSAS, neconstituţională
» Gorun, plângere penală împotriva premierului

Local

» Ziua zero pentru staţia de epurare a Craiovei
» Scurte ştiri
» Două accidente mortale
» Încep înscrierile pentru elevii din clasa I
» Alocaţiile se vor achita prin card sau mandat poştal
» Bătrân dispărut, găsit mort pe câmp
» Calitatea aerului din Râmnic – monitorizată
» DGASPC reclamă asistenţii sociali din primării
» Amenzi pentru munca la negru
» Mii de dosare nesoluţionate de procurori
» Nereguli în trafic
» Handbaliste de la CSS Drobeta Turnu Severin, bătute
» Transportatorii rutieri ameninţă cu greva generală
» Copiatul face ravagii în facultăţi

Dolj

» Viaţă de funcţionar

Gorj

» Cotizaţii de peste 300.000 de lei, plătite de CJ Gorj
» Călinoiu locuieşte într-o vilă de lux
» Călinoiu locuieşte într-o vilă de lux
» Directorii din minerit, solidari cu liberalul Morega

Sport

» Eugeniu Ştefănescu, condus pe ultimul drum
» Scurte ştiri
» Coreea de Sud a câştigat grupa Asiei
» Arbitri croaţi la Nürnberg
» Andrei Pavel apreciază echipa Franţei
» Vali Năstase a ajuns în Liga a treia
» Debut după 24 de ore
» Stângaciu, în topul mondial al portarilor
» Auxerre a prins gustul românilor
» Vâlcea, învinsă de Rova Roşiori
» Jose Moreira, ultima achiziţie
» Atacul, slăbiciunea pandurilor
» Egali cu Zalaegerszeg

Bani & Afaceri

» Seminţele din care au crescut dolarii
» Creditele în euro se pot transforma în lei

Magazin

» Agenda evenimentelor
» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică
» Apariţii editoriale
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită

Opinii

» Legea care a amuţit tribuna
» Romeo, Julieta şi cuvântătoarele

Top