9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nici o supărare nu ţine toată ziua, deci, chiar dacă ajungeţi într-un impas, se va găsi imediat soluţia cea mai bună. Tristeţile vin şi trec, veştile rele sunt compensate de cele bune, ca atare, nu are rost să vă îngrijoraţi când ceva merge altfel decât v-aţi aşteptat, pentru că apar aspecte bune să echilibreze balanţa. Un mic eşec este urmat de o reuşită, astfel încât veţi şi uita, până la finalul zilei, că a mers ceva prost.

Taur

Aveţi doi colegi cu păreri diferite, iar dumneavoastră sunteţi la mijloc. Ori jucaţi rolul de arbitru care trebuie să împace două tabere adverse, ori trebuie să luaţi o decizie şi nu ştiţi pe care dintre cei doi să-l ascultaţi. Se pare că amândoi au argumente ce merită luate în seamă, dar, pentru că direcţiile propuse par să fie opuse, ar fi bine să luaţi decizia singur. Puteţi prelua informaţii şi de la unul, şi de la celălalt.

Gemeni

Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră într-un mediu unde daţi numai peste persoane pesimiste. Pentru că nu vreţi să vă influenţeze şi pe dumneavoastră, încercaţi să staţi cât mai departe de ele. Dacă atmosfera se strică acolo unde intraţi dumneavoastră, plecaţi unde vedeţi cu ochii. Energiile din jur nu vă priesc: prietenii se plâng de probleme, şeful vă strică ziua şi nici acasă nu vă înţelegeţi cu nimeni.

Rac

Aveţi nevoie să vă sfătuiţi cu o persoană mai experimentată decât dumneavoastră, cum ar fi un profesor, un specialist sau un frate mai mare, deoarece simţiţi că nu deţineţi informaţiile sau cunoştinţele necesare pentru a rezolva o problemă. Este un moment bun de a vă afirma la serviciu, dar, pentru că există concurenţi puternici în preajmă, aveţi tendinţa să-i lăsaţi pe aceştia să o ia înainte. Nu-i lăsaţi, pentru că aveţi şi dumneavoastră un cuvânt de spus.

Leu

Sufletul dumneavoastră fuge mereu undeva în trecut, într-o perioadă când eraţi mai fericit, ocrotit, înconjurat de persoane dragi. Nu v-aţi desprins, poate, de vremea copilăriei, de o fostă iubire, de un loc unde aţi trăit momente superbe şi aveţi tendinţa să vă refugiaţi în amintiri, pentru a retrăi emoţiile plăcute de atunci. Totul e să nu vă cramponaţi prea mult de trecut, regretând permanent vremurile acelea frumoase.

Fecioară

Entuziasmul cu care aţi pornit ziua păleşte la primul hop, deoarece apare în calea dumneavoastră o persoană cu autoritate sau cu o agresivitate ce vă face să vă pierdeţi cheful şi curajul. Începeţi să vă găsiţi singur defecte, să vă îndoiţi că faceţi bine ceea ce aţi început şi parcă nimic nu mai e la fel de interesant ca atunci când aţi pornit prima oară. Aţi avea nevoie de un nou stimulent care să vă readucă în circuit.

Balanţă

Ar fi trebuit să fiţi actorul principal al unui eveniment deosebit, în care v-aţi pus mari speranţe, dar lucrurile nu ies atât de bine pe cât aţi visat. Apar piedici neprevăzute sau optimismul dumneavoastră dispare şi ceea ce ar fi trebuit să se desfăşoare la vârf se petrece undeva la un nivel mediocru, cât să nu spuneţi că n-aţi încercat. Călătoriile sunt amânate, succesele întârzie, întâlnirile nu mai au loc, deci e mult sub ceea ce v-aţi planificat.

Scorpion

Vă este dor de cineva drag plecat în altă parte şi simţiţi nevoia să reduceţi distanţa pe toate căile pe care le aveţi la dispoziţie. În situaţii mai disperate, sunteţi în stare să urcaţi în primul tren şi să vă duceţi până acolo unde vă cheamă inima, pentru că dorul devine insuportabil. Iubiţi pe cineva din alt oraş şi vă chinuieşte faptul că nu puteţi fi alături. Poate este vorba de o separare temporară în cuplu, voită sau impusă de împrejurări.

Săgetător

Simţiţi nevoia să discutaţi cu persoane mature despre problemele amoroase care vă încearcă. O discuţie cu părinţii sau cu un prieten mai experimentat în chestiuni sentimentale vă poate oferi un răspuns care aduce linişte în inima dumneavoastră. Vreţi mai multă seriozitate din partea persoanei iubite şi nu o poate demonstra decât prin fapte mature, bine închegate, şi nu prin vorbe. Vreţi să vă arate că vă iubeşte prin ceea ce face pentru dumneavoastră.

Capricorn

Un frate mai mic sau un coleg mai tânăr vă cere ajutorul, pentru că are încredere în viziunea dumneavoastră matură asupra lucrurilor. Pentru că nu sunteţi direct implicat, puteţi înţelege mai bine ceea ce-l frământă şi-i puteţi oferi un sfat foarte bun. Poate fi vorba şi de un împrumut în bani, deci puteţi juca un rol salvator în chestiuni cât se poate de stringente. Nu veţi sta pe gânduri şi vă veţi oferi ajutorul la nevoie.

Vărsător

Aveţi mult de lucru, agenda e plină de sarcini, numai că nu sunt activităţi care vă fac plăcere, sunt simple obligaţii de serviciu, unele fiind mult sub nivelul dumneavoastră. Le veţi privi mai degrabă ca pe nişte sacrificii, situaţii de compromis, care vă umilesc într-o oarecare măsură, dar nu aveţi voie să comentaţi. Dacă şeful vă pune să faceţi asta, nu veţi sta pe gânduri şi veţi pune umărul la treabă, dar satisfacţia muncii este scăzută.

Peşti

Sunteţi visător, dar nu trebuie să vă refugiaţi, în visele dumneavoastră, altfel trezirea la realitate poate fi dură. Atenţie la tendinţa de a vă face iluzii din orice, pentru că una se petrece cu adevărat şi alta vi se pare dumneavoastră, de aceea e bine să aveţi alături pe cineva care să vă mai tragă de mânecă. Mama sau un prieten intim încearcă să vă spună cum stau lucrurile, dar nu prea ascultaţi, pentru că visul este mult mai frumos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS