5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Staţi de vorbă cu cineva între patru ochi, aflând tot felul de lucruri intime, la care nu oricine are acces. Totuşi, aceste destăinuiri vă obligă, pentru că interlocutorul are pretenţia ca totul să rămână secret, dar nu vă puteţi ţine de cuvânt. Doriţi să spuneţi şi altcuiva ce aţi aflat, pentru că greutatea veştilor este insuportabilă. Vă simţiţi influenţat psihic de informaţiile pe care le deţineţi şi acum dumneavoastră sunteţi cel care are nevoie de o discuţie.

Taur

Rezistaţi ispitei de a răspunde dur unui rival care vă va ataca azi cu vorbe grele. Dacă nu vă băgaţi singur în bucluc, turnând gaz pe foc, totul va trece de la sine, dar există mare risc de scandal, de răzbunare, şi totul de la impulsul de a face rău. Nu contează că el uită de diplomaţie şi bunătate şi sare la bătaie, fiţi dumneavoastră cel care stă deoparte şi nu răspundeţi la provocări.

Gemeni

Vă simţiţi bine sub aripa protectoare a unei persoane în vârstă, care vă simpatizează şi vă apreciază valoarea. Aţi putea fi numit – oficial sau nu – urmaşul de drept al acelei persoane cu experienţă, cel care îi calcă pe urme. Aveţi multe de învăţat de la această persoană, iar într-o zi şi dumneavoastră veţi transmite mai departe tot ce acum dobândiţi sub directa sa îndrumare.

Rac

Vă apropiaţi de rezultatul unui efort depus multă vreme, dar încă aveţi un ultim hop de trecut. După aceea vă veţi bucura pe deplin de roadele muncii dumneavoastră, indiferent că acestea se măsoară în bani sau într-un sentiment de linişte şi relaxare că s-a terminat cu bine ori aveţi satisfacţia muncii împlinite. Este garanţia unui drum de durată pentru care aţi făcut totul şi care v-a dus pe un teren sigur.

Leu

Iubirea vă dă aripi şi vă simţiţi în al nouălea cer, ca un adolescent aflat la prima întâlnire. Iubiţi din nou şi vă manifestaţi liber, fără teama de a fi înţeles greşit. Poate se înfiripă o nouă idilă şi tracul este firesc în astfel de momente, dar, ca la orice început, sunteţi neatent, aerian şi faceţi tot felul de gafe amuzante, dar pe care celălalt le înţelege, pentru că sunt situaţii prin care trece orice îndrăgostit.

Fecioara

Un rival v-a pus beţe în roate, iar acum suferiţi urmările. Nu trebuie să vă răzbunaţi după ce descoperiţi cine e vinovatul, ci doar să ieşiţi din mediul acelei persoane cu influenţă nefastă, fără a mai analiza cele întâmplate. Totuşi, vă este foarte greu să nu-i purtaţi pică, pentru că intervenţia sa v-a făcut să pierdeţi timp, energie sau chiar un avantaj în faţa altora.

Balanţă

Problemele financiare vă supără, nu neapărat că aţi fi dumneavoastră direct afectat, ci pentru că nimeriţi numai în medii în care se pune problema banilor pe un ton negativ. Prietenii se tot plâng că n-au bani, rudele suferă de unele lipsuri, pe stradă vă apar în cale săraci care cer milă, deci la tot pasul cineva vă aduce aminte că viaţa e grea, iar banii sunt puţini. Nu puteţi ajuta pe toată lumea, deci fiţi atent la ceea ce aveţi.

Scorpion

Drumurile vă duc azi în medii în care vă simţiţi bine, în care interacţionaţi cu persoane vesele, pozitive, zâmbitoare. Dacă plecaţi în călătorie, la destinaţie vă aşteaptă o bucurie, pentru că sunteţi primit cu braţele deschise şi sunteţi răsfăţat de gesturi de afecţiune. Poate plecaţi spre altă localitate, unde vă veţi întâlni cu prieteni familişti, cu copii, iar revederea poate fi impresionantă şi plină de viaţă.

Săgetător

Cineva se îndoieşte de capacitatea dumneavoastră de a atinge un anumit scop şi, când vedeţi felul distant în care vă tratează, începeţi să vă pierdeţi şi dumneavoastră încrederea că puteţi ajunge la ce v-aţi propus. Poate nu vă mai concentraţi la fel de serios asupra muncii şi daţi satisfacţie, într-un final, criticului dumneavoastră, renunţând la orice efort. Mai bine nu vă mai consumaţi energia cu acţiuni adiacente şi pedalaţi doar într-un sens.

Capricorn

Vă înţelegeţi bine cu un coleg mult mai tânăr, pe care aţi fi tentat să-l trataţi ca pe un copil neştiutor, dar nu vă pripiţi în judecăţi de valoare. Exact cel care vă inspiră superficialitate şi lipsă de experienţă vă poate arăta o cale mai modernă de a rezolva problema. Descoperiţi că ideile bune pot apărea şi de la cine vă aşteptaţi mai puţin, totul e să fiţi deschis la minte şi să acceptaţi şi viziuni diferite de ale dumneavoastră.

Vărsător

Nu sunteţi de acord cu persoana iubită şi aveţi tendinţa de a-i răspunde de fiecare dată cu ton ridicat, fără să merite asemenea replici. Dacă nu sunteţi atent la ce spuneţi, aţi putea declanşa certuri periculoase, ce pot tensiona inutil relaţia. Aşezaţi dragostea pe primul plan şi fiţi mai tolerant cu ceea ce nu agreaţi, pentru că amândoi aveţi opinii proprii, ce sunt deseori contrare.

Peşti

Pentru un ban în plus sunteţi capabil de eforturi suplimentare, chiar dacă ar însemna să rămâneţi peste program sau să mai mergeţi la al doilea serviciu. Apare prilejul de a obţine un onorariu pentru un serviciu prestat în beneficiul unui client, dar, după o zi de muncă, va fi greu să vă adunaţi forţele pentru alte sarcini. Dar o veţi face şi pe asta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS