25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Deşi lucrurile păreau să evolueze foarte bine într-o direcţie promiţătoare, azi aveţi un impediment ce vă ţine pe loc. Vă cam pierdeţi curajul, precum şi motivaţia care vă făcea să mergeţi mai departe.

 

Taur

Trebuie să plecaţi dintr-un mediu în care vă simţeaţi foarte bine: de acasă, de la un anumit loc de muncă, dintr-un grup de prieteni. Sentimentul pe care îl aveţi este apăsător, pentru că v-aţi obişnuit cu acel mediu în care eraţi apreciat şi lucrurile mergeau foarte bine.

 

Gemeni

Ideile dumneavoastră moderne, îndrăzneţe nu sunt acceptate de persoanele mai conservatoare, chiar dacă fac parte din aceeaşi generaţie. Trebuie să acceptaţi că oamenii sunt diferiţi şi trebuie să fiţi mai flexibil în discuţii, pentru a analiza şi alte puncte de vedere.

 

Rac

Trebuie să toleraţi ordine, reguli, limite impuse şi toată libertatea dumneavoastră de manifestare este redusă la zero. Cel mai mult vă apasă timpul, care are o influenţă covârşitoare asupra dumneavoastră, pentru că sunteţi strâns cu uşa de apropierea unui eveniment.

 

Leu

Dacă vă preocupă moştenirile sau alte bunuri ori drepturi ce vi se cuvin de undeva din trecut – acte de proprietate de la bunici, un teren revendicat – azi lucrurile pot cunoaşte o evoluţie pozitivă. Vin veşti bune în acest sens.

Fecioară

Intraţi în contact cu persoane mai tinere, nervoase, agitate, care vă supără cu modul lor agresiv de a comunica. Veţi încerca să le vorbiţi calm şi răbdător, dar vă vor lua tare şi vor încerca să vă zăpăcească un pic cu graba lor.

Balanţă

Gesturile de afecţiune sunt mult mai intense azi, romantismul e în floare şi simţiţi nevoia să fiţi răsfăţat cu mângâieri şi vorbe dulci. Partenerul vă va oferi iubire cu aceeaşi intensitate şi poate fi una dintre cele mai tandre şi mai senzuale zile din această perioadă.

 

Scorpion

Ideile dumneavoastră sunt de succes, totul e să aveţi curajul să ieşiţi în faţă şi să spuneţi fără teamă ce ştiţi. Dacă toţi ceilalţi stau pe margine, nesiguri în a-şi exprima părerea, vorbiţi acum pentru a vă evidenţia.

Săgetător

Banii sunt la un nivel mai mult decât satisfăcător, astfel încât aţi putea ieşi la cumpărături ca să luaţi ceva pentru plăcerea proprie sau pentru confortul familiei. Mai mult vă preocupă imaginea dumneavoastră, de aceea veţi investi în acele detalii care vor crea o impresie foarte bună.

 

Capricorn

Banii de care dispuneţi vă conferă un sentiment de satisfacţie. Chiar dacă nu este neapărat o sumă mare, ştiţi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi.

 

Vărsător

Oboseala, lipsa unei motivaţii clare în activitatea pe care o susţineţi fac ca rezultatele să fie mult sub aşteptări. Vă asumaţi sarcinile care vă revin, dar fără tragere de inimă şi fără randament.

Peşti

Deşi porniţi o acţiune nouă cu entuziasm, pasivitatea pe care o vedeţi în jur vă face să vă gândiţi dacă nu cumva aţi ales o direcţie greşită. După primul hop, vă îndoiţi singur că e bine ce faceţi şi, pentru că nimeni nu vă susţine, alunecaţi încet-încet spre dezinteres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS