9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Când e vorba de dreptate, de ceea ce vi se cuvine, de descoperirea adevărului în care credeţi, găsiţi rezerve fantastice pentru a lupta cu cei care vi se opun.

 

Taur

Sunteţi lăudat, apreciat, răsfăţat cu vorbe bune şi vă simţiţi bine într-o astfel de atmosferă stimulativă. Când ceilalţi au astfel de aprecieri la adresa dumneavoastră, parcă deveniţi mai încrezător, mai stăpân pe situaţie, lăsând la o parte orice urmă de timiditate.

 

Gemeni

De ce aţi fugit nu aţi scăpat, deci evenimentul pe care nu l-aţi aşteptat deloc şi care speraţi că nici nu se va întâmpla vă strică puţin planurile. Nu trebuia să respingeţi complet ideea că totuşi se va întâmpla odată şi odată, pentru că acum nu ştiţi cum să reacţionaţi.

 

Rac

Ca să vă duceţi cu bine la capăt un plan pe care tocmai l-aţi început, trebuie să vă înarmaţi cu multă energie, pentru că vor apărea atât piedici, cât şi oponenţi la ideile dumneavoastră. Trebuie să vă luptaţi să vă impuneţi punctul de vedere în faţa celor care au ceva de comentat şi de criticat.

 

Leu

Este mare agitaţie în preajma dumneavoastră, aveţi legături cu oameni foarte diferiţi. Tineri şi bătrâni, femei şi bărbaţi, toţi vor câte ceva de la dumneavoastră, de aceea va trebui să vă adaptaţi la stilul de comunicare.

Fecioară

Mintea vă merge brici astăzi, vă vin idei strălucite, soluţii practice la orice problemă, deci sunteţi un om de bază în orice activitate de la serviciu. De deciziile dumneavoastră depind mai multe persoane, tocmai de aceea nu lăsaţi nimic la voia întâmplării.

Balanţă

Vă simţiţi bine în mediul în care vă aflaţi astăzi, fie că e vorba de locul de muncă, de căminul personal sau de o locaţie nouă în care intraţi acum pentru prima dată. Sunteţi primit cu braţele deschise, compania dumneavoastră este apreciată, deci vă bucuraţi de popularitate.

 

Scorpion

Sunteţi cam obosit şi nu daţi randament la serviciu, probabil vă adaptaţi destul de greu ritmului normal de lucru, după o perioadă de relaxare şi detaşare.

Săgetător

Un impas trecător vă cam strică planurile, întrucât ceea ce aveaţi în program pentru astăzi nu mai poate fi dus la capăt. Trebuie să daţi altcuiva prioritate, unei urgenţe deloc plăcute, dar abandonaţi propriile treburi pentru a-i fi altcuiva de ajutor, la greu.

 

Capricorn

Sunteţi abia la începutul unui proiect nou şi deja vă pierdeţi interesul de a-l continua. Începeţi să vă îndoiţi că aţi ales calea cea bună, dar nu trebuie să abandonaţi, ci să mergeţi mai departe.

 

Vărsător

O gafă aparent nevinovată poate avea efecte mai grave decât aţi putea crede, deci rezistaţi ispitei de a vă juca azi cu lucrurile riscante, pentru că puteţi pica în propria capcană.

Peşti

Deşi porniţi cu multă energie într-o direcţie nouă, ceva vă ţine şi nu vă lasă să vă bucuraţi. Intuiţia vă spune să mai aşteptaţi, deci să vă exprimaţi opinia abia după ce veţi fi primit primele efecte ale deciziilor dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS