11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Atmosfera la locul de muncă este destinsă, veselă, ca după Sărbători, dar deja trebuie să vă concentraţi asupra responsabilităţilor profesionale ce vă revin. Sunt activităţi colective, la care îşi aduc contribuţia şi colegii de serviciu.

 Taur
Prietenii sunt şi azi foarte importanţi pentru că vă sunt alături pentru a petrece timpul liber împreună sau chiar pentru a pune bazele unei colaborări. Aţi putea primi un telefon important sau un mesaj care va juca un rol-cheie în soluţionarea unor probleme.

 Gemeni
Este o zi obositoare, în care vă treziţi cu o mulţime de sarcini sau greutăţi cărora nu ştiţi cum să le mai faceţi faţă. În loc să vă adunaţi forţele pentru a răzbi peste toate aceste responsabilităţi apărute din senin, aveţi tendinţa de a vă certa cu lumea, de a refuza sarcinile şi de a fugi de responsabilitate.

 Rac
Ori intraţi în posesia unei sume deosebite, poate chiar în valută, ori auziţi veşti excelente despre viitoarele modificări legate de bugetul propriu.

Leu
Aveţi în preajmă persoane foarte diferite şi cu fiecare trebuie să comunicaţi altfel. Unii sunt rigizi şi oficiali, deci trebuie să îmbrăcaţi haina omului serios, apelând la formalităţile de rigoare, dar alţii sunt veseli şi amicali şi vă puteţi permite să glumiţi în compania lor.

 Fecioară
Este o zi cam tristă, în care ceva lipseşte pentru a vă simţi în largul dumneavoastră. Poate vă aflaţi într-o companie uşor ostilă, rece, bătrânească şi abia aşteptaţi să scăpaţi, sau starea de sănătate va creează neplăceri, ceea ce vă strică tot cheful.

 Balanţă
Prudenţa este mama înţelepciunii azi, deci evitaţi să vă aventuraţi în afaceri care vă ridică semne de întrebare. Există un risc ce vă vizează personal, dar puteţi scăpa fără nici un fel de consecinţă negativă dacă nu vă băgaţi singur în gura lupului.

Scorpion
Banalitatea acestei zile vă deranjează pentru că aţi aşteptat altceva în program şi nu se petrece. Nu vă place să pierdeţi timp preţios cu lucruri mărunte.

 Săgetător
Relaţia cu lumea vă aduce numai bucurii, deci staţi cât mai mult în compania prietenilor care vă sunt cu adevărat aproape. Aţi putea cunoaşte azi pe cineva care va juca un rol foarte bun de acum încolo, devenind un colaborator de nădejde sau un prieten de suflet.

 Capricorn
Viitorul arată foarte bine privit din acest unghi. Sunteţi la începutul unui drum nou, care duce spre un ţel pe care îl consideraţi foarte important, probabil în carieră.

 Vărsător
Relaţia cu autorităţile şi instituţiile statului merge anevoios. Nu bateţi, de fapt, la uşa cui trebuie, întrucât cei la care apelaţi nu sunt persoanele care vă pot rezolva problema.

 Peşti
Prezenţa unei personalităţi puternice, căreia nu-i puteţi face faţă aşa cum aţi dori, naşte o stare emoţională greu de controlat. Nici nu puteţi deschide gura în faţa sa, de parcă vă este teamă să nu lăsaţi o impresie proastă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS