Acasă Magazin Ia te uita!

Ia te uita!

-

Kanal D – ora 20.30

Vânătoarea de spioni
(Last Run) 
Regia:
Anthony Hickox
În rolurile principale: Armand Assante, Jürgen Prochnow, Ornella Muti
Acţiune – 2001

Uniunea Sovietică – înainte de căderea Cortinei de Fier. Frank Banne (Armand Assante) şi membrii echipei sale de elită sunt în misiune de „extragere“ a unui spion sovietic. Spre surpriza lor, sunt atacaţi pe neaşteptate şi unul dintre agenţi e împuşcat mortal de legendarul asasin Kerlov. Pierderea e cu atât mai cumplită cu cât agentul ucis e chiar Tina, iubita lui Banner.
Europa – în prezent. Au trecut mulţi ani de la căderea Cortinei de Fier şi de la moartea Tinei. Banner, care a renunţat la activitatea de agent, e abordat de un fost coleg, Riley Caplin, care-i propune o nouă misiune: salvarea unui fost cap al KGB-ului şi fost inamic, Andrus Bukarin, (Jurgen Prochnow) de mafia rusă care-l vânează pentru secretele întunecate ale Rusiei comuniste. Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 5,6.
 

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.