12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSutienul, un accesoriu indispensabil

Sutienul, un accesoriu indispensabil

Ultimele statistici efectuate arată că 80 la sută dintre femei poartă sutiene care nu li se potrivesc, căci, se pare, nu este suficientă o singură „probă“ pentru a cunoaşte numărul corect.

 

Cindy Johnson, proprietară a lanţului de magazine de lenjerie intimă SOL şi expertă în astfel de articole, le explică tuturor clientelor de ce este atât de important să facă în fiecare an o probă de sutien şi să schimbe întreaga „colecţie“ de lenjerie intimă dacă este nevoie.

De asemenea, Johnson are sfaturi pentru femeile de toate vârstele, oferindu-le acestora cele mai bune trucuri pentru alegerea sutienului potrivit. „Tinerele sunt în general cele care aleg să lase la vedere ceva mai mult din sutien şi nu o dată am văzut fete de 20 de ani care îşi expun bretelele sutienelor pe sub maiourile pe care le poartă.

Doamnele şi domnişoarele care vor să lase sutienul vizibil trebuie să ţină cont de faptul că unul nepotrivit ca mărime atrage atenţia şi, din păcate, nu în mod plăcut. Prin urmare, este absolut necesar ca sutienul pe care îl purtaţi să fie măsura dumneavoastră şi să «se aşeze» bine pe sâni, astfel încât bustul dumneavoastră să fie bine pus în evidenţă, indiferent de bluza pe care o purtaţi“, a spus experta. Iar dacă alegeţi să lăsaţi la vedere bretelele sutienului, ideal este ca acestea să fie colorate, pentru a atrage atenţia.

După 30 de ani, corpul femeilor suferă anumite transformări, cauzate de sarcină, de trecerea timpului, dar şi de fluctuaţiile de greutate. În aceste transformări, nu se modifică doar numărul de la sutien, ci şi forma sânilor, prin urmare, se impune schimbarea sa. Este esenţial ca în fiecare an să faceţi o probă, pentru că în acest fel veţi fi sigure că purtaţi măsura potrivită. Chiar dacă nu mai sunteţi adolescente, la 30 de ani nu trebuie să vă limitaţi la lenjerie în culori neutre. Fiţi îndrăzneţe! Lenjeria cu imprimeuri sau cea din dantelă poate fi purtată pe sub orice fel de haine, în special în sezonul rece.

 

Pentru doamnele trecute de 40 de ani

 

Încrederea în propriile forţe pe care femeile o regăsesc după vârsta de 40 de ani le dă acestora „puterea“ de a-şi cumpăra o rochie sau o bluză superelegantă, dar deseori se întâmplă ca doamnele să nu ştie exact ce fel de lenjerie să poarte pe sub aceste obiecte vestimentare. Regula de aur este să poarte sutien în orice situaţie. Indiferent dacă aveţi un bust generos sau nu, cele mai recente modele de sutien, dar şi tehnologiile folosite la fabricarea acestora vă pot ajuta să arătaţi perfect chiar şi în hainele cu croială mai „dificilă“. Cu ajutorul recentelor inovaţii, veţi arăta excepţional în orice rochie, iar vestea cea bună este că aceste sutiene „revoluţionare“ nu sunt exagerat de scumpe. O dată cu trecerea timpului, fiecare femeie încearcă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi păstra un aspect plăcut. Primul pas pe care orice doamnă trebuie să îl facă în această direcţie este acela de a-şi alege o lenjerie intimă potrivită conformaţiei sale. Culoarea şi modelul lenjeriei sunt aspectele care completează sau, dimpotrivă, strică o ţinută.

De aceea, dacă purtaţi haine albe, alegeţi lenjerie de culoare crem, cât mai apropiată de nuanţa pielii, astfel încât să fie cât mai puţin vizibilă. Există multe modele de sutiene care au bretele detaşabile, ceea ce vă permite să le adaptaţi în funcţie de ţinuta pe care o purtaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII