13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCertăreaţa Lindsay Lohan

Certăreaţa Lindsay Lohan

De la răutăţi schimbate cu Paris Hilton şi până la scandaluri cu mama sa, „domnia certurilor“ tinerei actriţe Lindsay Lohan pare să nu se sfârşească.

În luna mai 2006, Paris Hilton a acuzat-o pe Lindsay Lohan că s-a folosit de prietenia dintre ele pentru a-şi face publicitate. Scandalul dintre cele două a luat amploare când iubitul de atunci al lui Paris Hilton, Brandon Davis, după o noapte de petrecere a criticat-o pe Lindsay Lohan în faţa presei spunând despre aceasta: „Cine e şi Lohan asta? Câştigă şi ea 7 milioane de dolari, ceea ce nu înseamnă absolut nimic. Este o sărăntoacă şi trăieşte într-o cameră de motel din New York“.

 

Rivale în dragoste

 

În februarie 2006 Hollywood-ul a fost „bântuit“ de zvonuri potrivit cărora Lindsay Lohan s-ar fi încăierat cu Jessica Simpson. Se pare că acestea s-au certat după ce presa de scandal scrisese că Jessica Simpson a petrecut o noapte pasională cu Adam Levine, solistul de la Maroon 5, cu care Lohan se întâlnise de câteva ori. Simpson a negat aceste acuzaţii, susţinând că nu ar încerca niciodată să fure bărbatul altei femei şi că nu a vrut să se implice într-o relaţie imediat după despărţirea de soţul ei de atunci. La doar două luni după acest incidente, cele două dive s-au certat din nou, de data aceasta mărul discordiei fiind Brett Ratner.

Şi ca să nu se limiteze la scandaluri doar cu rivale de-ale ei, fie în amor, fie în carieră, Lindsay Lohan s-a gândit că o ceartă în familie ar fi o bună manevră de publicitate. La petrecerea organizată pentru Dina Lohan, actriţa a început un scandal violent cu aceasta, conflict ce s-a încheiat cu o înjurătură zdravănă adresată mamei sale şi cu o plecare furtunoasă a actriţei. Se pare însă că temperamentul coleric al lui Lindsay Lohan este moştenire chiar de la mama ei: criticată de Donald Trump pentru felul în care şi-a educat fiica, Dina Lohan i-a răspuns acestuia pe un ton înţepat şi ironic: „Tocmai dumneata îmi dai mie lecţii? Fratele dumitale a murit din cauza alcoolismului, iar dumneata deţii compania Trump Vodka… Nu ştiu de ce comentezi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS