10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Cineva ştie să vă domolească nervii, pentru că, atunci când depăşiţi măsura, uitaţi de diplomaţie şi de bunele maniere. Ori vă ţine o predică dură despre modul de a vă controla energia negativă, ori vă răspunde cu o armă şi mai puternică încât lăsaţi la o parte orice dorinţă de confruntare, dându-vă seama că nu sunteţi pregătit să-i faceţi faţă. Fiţi deci atent cu cine vă luaţi azi la trântă, ca nu cumva s-o păţiţi tot dumneavoastră.

Taur

Apelaţi la un specialist sau la o instituţie de la care aşteptaţi un răspuns, dar replica este dură, ca un refuz de natură legală, ca o solicitare respinsă. Birocraţia vă pune beţe în roate astfel încât toate demersurile pe care le desfăşuraţi astăzi în relaţie cu diversele firme cu care intraţi în contact par să fie sortite eşecului. Eventualele întrevederi profesionale – examen, concurs, interviu de angajare, raport către superiori – conţin o doză majoră de eşec.

Gemeni

Sunteţi sensibil, dulce, tandru şi, dacă aţi fi azi în compania persoanei iubite, aceasta ar avea numai de câştigat de pe urma dorinţei dumneavoastră de afecţiune. Aţi putea cunoaşte pe cineva în anturajul dumneavoastră faţă de care veţi descoperi că nutriţi sentimente intense – dragoste, atracţie, prietenie.

 

Rac

Norocul dumneavoastră vine de la prieteni, pentru că v-ar putea apărea în cale o persoană care se va dovedi salvarea dumneavoastră. Ori vă oferă o informaţie foarte importantă, ce rezolvă cu succes o problemă personală, ori, dacă e vorba de o cunoştinţă nouă, se va dovedi, în timp, a fi un prieten de nădejde, pe care vă veţi putea baza întotdeauna. Mai mult, poate vă apare în cale chiar jumătatea mult căutată!

Leu

Visele de iubire cresc în intensitate, pentru că vi s-au aprins călcâiele după cineva şi sunteţi zăpăcit de pasiune. Parcă v-aţi îndrăgostit lulea de cineva, o persoană care întruneşte toate speranţele dumneavoastră de dragoste, având chiar curajul de a spune că este exact ceea ce aţi visat. Fiţi prudent şi nu vă avântaţi prea tare, pentru că ar putea fi doar un foc de paie şi ceea ce credeaţi că este perfect, să fie doar o iluzie.

Fecioară

O vorbă dură vă poate deranja mai mult decât ar fi fost intenţia iniţială, pentru că sunteţi prea sensibil la critici sau discuţii în contradictoriu. Şi dumneavoastră puteţi spune „vreo două“ altora, chiar cu riscul de a supăra major un coleg, care nu s-ar fi aşteptat la asemenea replici. Schimbul de cuvinte este aspru, încât cineva tot va avea de suferit de aici.

Balanţă

Sunteţi stresat şi parcă nimic nu iese aşa cum aţi fi dorit, ori pentru că aceia cu care ar fi trebuit să faceţi echipă nu răspund solicitărilor dumneavoastră, devenind mai mult o povară decât un ajutor, ori pentru că nu sunteţi suficient de bine stimulat pentru a merge mai departe. Nu daţi randamentul dorit, şi când vedeţi că rezultatele sunt sub aşteptări, vă pierdeţi cheful şi interesul pentru a continua ce aţi început. O pauză n-ar strica!

Scorpion

Aveţi nevoie de dovezi concrete de iubire din partea celui drag. Nu vă ajung vorbele frumoase şi atenţia. Aţi vrea să se implice mai mult în viaţa dumneavoastră, să preia sarcini în numele dumneavoastră, să vă facă diverse servicii, să muncească pentru dumneavoastră. Dacă deja se întâmplă acest lucru, şi veţi răspunde cu tandreţe şi sensibilitate, mulţumiţi-i la tot ce face pentru dumneavoastră.

Săgetător

Deschideţi bine ochii la persoanele cu care intraţi în contact, pentru că printre ei se pot afla oameni cu intenţii negative, nesincere, gata să vă păcălească. Dumneavoastră sunteţi foarte corect, dar sunteţi totuşi influenţabil şi uşor de minţit, încât aţi putea pica mult prea uşor în plasa profitorilor. Nu vă lăsaţi linguşit, staţi cu ochii pe tot ce consideraţi că aveţi de valoare şi nu vă deschideţi sufletul sau portofelul în faţa oricui. Riscul unei infracţiuni e mare!

Capricorn

Plecaţi la drum lung, poate chiar peste hotare, sau daţi startul unui proiect de anvergură, ce vă entuziasmează la maximum şi de la care aveţi şi pretenţii imense. Merită să credeţi în reuşita acestei noi căi deschise, pentru că poate aduce faimă, succes, laude, şi poate chiar o viaţă mai bună. Credeţi în visele dumneavoastră, oricât de îndrăzneţe ar fi, pentru că aveţi energia necesară pentru a le împlini repede.

Vărsător

Apelaţi exact la persoana de care aveţi nevoie pentru a rezolva cu succes o problemă. Aveţi de ce să fiţi mândru de cunoştinţele sau prietenii dumneavoastră, astăzi, pentru că unul dintre ei joacă un rol decisiv în ceea ce vă preocupă, intervenind la momentul potrivit.

Peşti

Duceţi dorul unui prieten şi ţineţi legătura pe toate căile. În alte situaţii, e posibil să vă revedeţi prieteni sosiţi de la o oarecare depărtare sau să primiţi veşti interesante de la ei. Contactul cu lumea este facilitat, având ocazia ori de a intra în legătură cu persoane de departe, ori de a vă mări cercul de cunoştinţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU