0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Magazin Îngheţată cu gust de vin

Îngheţată cu gust de vin

-

În timpul verii, o îngheţată delicioasă este cel mai bun remediu împotriva căldurii după o baie pe cinste în piscină. În materie de îngheţată, cofetarii se întrec an de an în lansarea unor sortimente şi combinaţii cât mai ciudate pentru a reuşi să satisfacă exigenţele şi gusturile celor mai pretenţioşi clienţi. Dacă sunteţi iubitori de îngheţată şi credeţi că aţi testat toate sortimentele existente, ar fi cazul să vă mai gândiţi. După îngheţata de ceai verde şi cea cu aromă de gumă de mestecat, recent a fost lansată îngheţata cu gust de vin: Wine Ice Cream. Ideea aparţine unei firme producătoare de îngheţată din Statele Unite ale Americii, Mercer’s Dairy. Reţeta este un secret al producătorului. Pentru moment, îngheţata cu gust de vin este disponibilă în trei sortimente: Red Raspberry Chardonnay, Peachy White Zinfandel şi Ala Port. Ea nu doar are gustul uneia dintre cele mai populare băuturi din lume, dar aceasta este chiar unul dintre ingredientele sale, lucru care face ca îngheţata cu vin să fie dedicată adulţilor. Cei care doresc să guste noul produs trebuie să prezinte cartea de identitate pentru a demonstra că sunt majori.

ȘTIRI VIDEO GdS

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.