22.6 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRochii elegante pentru ocazii deosebite

Rochii elegante pentru ocazii deosebite

O ţinută elegantă pentru o seară deosebită este tot ce vă trebuie pentru a străluci.

Rochiile de seară au cucerit întotdeauna prin eleganţă şi rafinament, aşa că este destul de greu să rezistaţi tentaţiei de a achiziţiona un astfel de exemplar. În plus, în curând, cea mai bună prietenă a dumneavoastră se căsătoreşte. Nu vreţi să-i faceţi concurenţă, dar visaţi să fiţi o domnişoară de onoare elegantă, care să stârnească admiraţia nuntaşilor. Aşa că porniţi cu încredere într-o excursie prin magazinele craiovene de profil.

Eleganţă şi bun-gust

În vitrina unui magazin, o rochie vă atrage atenţia, aşa că intraţi. Printre rochiile de mireasă, într-un colţ special amenajat, se află câteva rochii de seară. Modele variate, culori care vă încânt. O rochie din tafta neagră, trei sferturi, la 171,5 lei, pare ţinuta potrivită. Totuşi, negrul nu este cea mai indicată nuanţă pentru o ţinută de domnişoară de onoare. Vă mai uitaţi şi la alte modele. Un corset de ocazie, cu fustă, la 420 de lei, e destul de elegant, însă prea pretenţios. Vecin de umeraş, un compleu cu accesorii florale, realizate manual, la 380 de lei. Destul de interesant este şi sacoul cu fustă, din bracard, la 248 de lei, dar şi cel din jaquard, la 380 de lei. Combinaţiile inedite de materiale, dantelă cu satin, reunite pe un corset cu fustă, la preţul de 435 de lei, fac din piesa de vestimentaţie una care cu siguranţă vă va scoate din anonimat. La fel de interesant pare a fi şi costumul, pantalon şi corset, cu tăietură sub bust, care reuneşte crepul şi voalul, la un preţ de 360 de lei. Ceva mai ieftină este o rochiţă din lurex, la 160 de lei. Pe un umeraş învecinat, alt costum, corset şi fustă, din tafta satinată, cu aceleaşi aplicaţii florale realizate manual, costând 650 de lei, pare a fi piesa de vestimentaţie potrivită. Concurente de seamă îi sunt rochiţa din saten strech, culoarea oului de raţă, la 280 de lei, dar şi corsetul şi fusta care îmbină taftaua cu dantela, la 380 de lei.

Un pic altfel

Dacă vreţi să fiţi sufletul petrecerii, puteţi alege o ţinută lila din satin, cu paiete. Versatilitatea şi fineţea texturii, spatele gol şi culoarea vor atrage privirile tuturor bărbaţilor şi invidia femeilor. Puteţi străluci, de asemenea, într-o fustă midi, din catifea şi voal, cu un corset din catifea care să vă marcheze talia. În plus, combinaţia de verde cu mov este foarte interesantă, iar preţul, doar 250 de lei. O rochie lungă din mătase roşie, transparentă, vă va creşte puterea de seducţie. Corsetul negru cu buline albe şi flori mov vă va scoate în evidenţă linia taliei. La această ţinută, al cărei preţ nu depăşeşte 350 de lei, puteţi asorta o pereche de pantofi roşii din satin (170 de lei). O rochie-gogoşar, în carouri alb-negru, ar fi şi ea potrivită. Preţul său – 450 de lei. Pentru a da o pată de culoare îi puteţi prinde în talie o fundă mare, roşie. Pantofii din acelaşi material cu rochia, la 260 de lei, vor întregi ţinuta. Croiala clasică, accesorizată de o mulţime de paiete, poate fi reţeta succesului vestimentar. E greu de făcut o alegere, dar cea mai interesantă rămâne rochiţa din saten strech, prin simplitatea şi eleganţa ei fiind ideală pentru o domnişoară de onoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU