Acasă Magazin Penelope Cruz, o doamnă conservatoare

Penelope Cruz, o doamnă conservatoare

-

Pentru actriţa Penelope Cruz barurile de noapte sunt o adevărată oroare. După cum informează site-ul actualitedestar.com, actriţa a declarat recent că petrecerea unei seri într-un club de noapte este un lucru pe care, dacă ar fi posibil, nu l-ar face niciodată. Pentru actriţa spaniolă, modalitatea cea mai plăcută de a petrece o seară este în familie sau alături de prieteni buni. „Stilul meu de viaţă la Los Angeles este asemănător cu cel din Spania. Îmi place să organizez cine între prieteni. Nu suport viaţa de noapte şi locurile unde nu reuşeşti nici măcar să vorbeşti din cauza zgomotului şi a paparazzilor care sunt peste tot. Asta nu înseamnă că nu îmi place să ascult muzică, însă prefer să o fac la mine acasă. Îmi place să am alături prietenii şi familia. Doar de asta am nevoie pentru a mă simţi bine“, a dezvăluit actriţa spaniolă.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.