12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi o remarcabilă forţă pozitivă la începutul săptămânii şi vreţi să faceţi lucrurile să meargă de minune. Care arii ale vieţii au nevoie să avanseze? Abordaţi-le acum pentru că miercuri energia dumneavoastră se schimbă puţin – sunteţi visător(oare), gândiţi mai mult în termeni abstracţi. Puteţi fi chiar indecis(ă) într-o situaţie anume sau în ceea ce priveşte pe cineva. Lăsaţi-vă sentimentele libere şi scăpaţi de senzaţia de frustare pentru că vineri sau în week-end poate apărea o nouă oportunitate romantică.

Taur

Ceva cu totul diferit vă poate ieşi în cale la începutul săptămânii, persoană, o idee sau o oportunitate. Aruncaţi o privire şi puteţi vedea ceva minunat. Miercuri vă aflaţi în compania familiei şi a prietenilor. Reuniunea unui grup de oameni apropiaţi poate fi o idee minunată! De vineri şi în week-end încercaţi să vă încredeţi în sentimente, puneţi-vă o dorinţă. Vi se poate îndeplini.

Gemeni

Abilitatea dumneavoastră de a stabili preconcepţii vă poate ajuta la începutul săptămânii. Curiozitatea dumneavoastră – despre o situaţie, altă persoană sau chiar despre dumneavoastră – poate fi răsplătită din plin acum. Munca sau alt angajament vă poate scoate din sărite miercuri, dar vreţi să descoperiţi care este problema adevărată. Un mentor, un partener sau un prieten vă poate ajuta să vă schimbaţi perspectiva. De vineri şi în week-end este indicat să căutaţi multiple puncte de vedere. Cu cât ştiţi mai mult, cu atât viziunea dumneavoastră se dezvoltă.

 

Rac

Cineva se poate purta rece cu dumneavoastră la începutul săptămânii! Dar înainte de a vă supăra, gândiţi-vă că poate nu este la fel de expresiv(ă) ca dumneavoastră. Ocupaţi-vă de lucrurile personale pentru că sunt favorizate miercuri. Acultaţi-vă instinctele. De vineri şi în timpul week-end-ului, ceea ce pare a fi un instinct poate fi de fapt o reacţie ultrasensibilă. Evitaţi presupunerile – vă pot cauza probleme.

Leu

Concentraţi-vă energia spre o arie apropiată la începutul săptămânii – cum ar fi serviciul. Concentraţi-vă mai mult pe explorarea unor perspective, necunoscute.

O persoană anume s-ar putea să nu vă fie pe plac miercuri, dar fiţi prietenos(oasă) – poate fi ceva mai mult decât pare la prima vedere. Apoi, de vineri şi în week-end, distracţia este pe primul plan. Cu cât încercaţi să faceţi mai multe lucruri şi să întâlniţi mai mulţi oameni, cu atât veţi fi mai fericit(ă).

Fecioară

Renovările şi inovaţiile sunt favorizate în toate aspectele vieţii dumneavoastră la începutul săptămânii, aşa că faceţi câteva schimbări. Miercuri vă reevaluaţi proiectele existente, relaţiile şi aşa mai departe. De vineri şi în week-end, astrele favorizează partea financiară – este momentul să vă număraţi banii!

Balanţă

Începeţi munca binedispus(ă) la începutul săptămânii. Aveţi o putere intelectuală minunată şi energie în departamentul dragostei! Miercuri aveţi foarte mult timp la dispoziţie pentru a lucra la proiectele începute mai de mult, dar nu este momentul oportun pentru a face schimbări sau pentru a lua decizii majore. De vineri şi în week-end vă confruntaţi cu o dilemă. Vă veţi simţi mai bine după ce o veţ rezolva.

Scorpion

Dacă viaţa este mai puţin armonioasă la începutul săptămânii, nu uitaţi că şi dumneavoastră sunteţi responsabil. Nu disperaţi, este doar pentru o perioadă scurtă de timp. Miercuri, apare posibilitatea unei întâlniri intime. Dacă sunteţi cuplat(ă) aveţi grijă să se întâmple cu perechea dumneavoastră! De vineri şi în week-end artele sunt favorizate – vizionaţi o piesă de teatru.

 

Săgetător

Sunteţi nedumerit(ă) la începutul săptămânii, dar astrele vă ajută şi vă oferă o surprinzătoare cale. Miercuri, energia dumneavoastră este la un nivel scăzut. Faceţi câteva exerciţii în loc să beţi cafea – vă veţi simţi şi mai relaxat(ă).
De vineri şi în week-end este timpul pentru jocuri distractive cu prietenii. Nu este exclusă o întâlnire romantică!

Capricorn

Ce-ar fi să începeţi ceva nou sau să încercaţi un stil diferit la începutul săptămânii? Fie că este vorba despre serviciu sau casă, o gândire diferită este mult mai apreciată (şi chiar distractivă). Miercuri sunteţi afundat(ă) într-o acţiune creativă sau într-una personală (sau amândouă!). Vă oferă multe satisfacţii, dar nu uitaţi să luaţi o pauză. De vineri şi în week-end, provocarea dumneavoastră este să echilibraţi anumite lucruri opuse – serviciul şi distracţia sau responsabilitatea şi îndrăzneala.

 

Vărsător

Încercaţi să schimbaţi lucrurile în favoarea dumneavoastră la începutul săptămânii. Lăsaţi-i pe cei din jur să facă parte din plan – le va face plăcere (şi foarte probabil vă vor îndrăgi şi pe dumneavoastră!). Miercuri, anumite datorii mondene vă cer atenţia; poate fi vorba despre chestiuni financiare sau diverse numere. De vineri şi în week-end, astrele favorizează conexiunile cu ceilalţi. Profitaţi de asta, vă puteţi face prieteni adevăraţi.

Peşti

Luni sau marţi simţiţi că aveţi deja nevoie de o pauză (şi săptămâna doar a început!). Stabiliţi anumite limite; nu vă lăsaţi acaparat(ă) de stres. Miercuri, viaţa pare mult mai uşoară (şi dragostea, de asemenea). Este un timp minunat pentru a începe sau pentru a continua ceva creativ, ceva ce va schimba lumea dumneavoastră. De vineri şi în week-end sunteţi cu totul absorbit(ă) de ceva sau de cineva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS