21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Proviziile dumneavoastră nelimitate de entuziasm şi energie pot fi insufieciente la începutul săptămânii. Acordaţi-vă timp să vă reîncărcaţi şi alegeţi cu atenţie direcţia spre care se îndreaptă eforturile dumneavoastră. De miercuri până vineri, energia este pe drum şi sunteţi gata să spuneţi exact ce se întâmplă în inima şi în mintea dumneavoastră. Pasiunea dumneavoastră poate lua pe cineva – şi chiar pe dumneavoastră – prin surprindere acum. Să vă menţineţi relaţiile în echilibru necesită atenţia dumneavoastră în acest week-end. Sunteţi gata să faceţi compromisuri? Cât de mult sunteţi dispus să daţi? Fie că este vorba de familie, prieteni sau de o legătură romantică, tot ceea ce faceţi este pus sub semnul întrebării.

Taur

Dacă vedeţi ceva (sau pe cineva) ce vreţi, instinctul dumneavoastră la începutul săptămânii este să faceţi orice pentru a-l obţine. Deşi pasiunea dumneavoastră este admirabilă, abţineţi-vă să vă implicaţi atât de mult. De miercuri până vineri, se iveşte o oportunitate diferită – una care vă schimbă modul de a privi lucurile, speranţele şi visele. În week-end, dacă vă împărtăşiţi ideile cuiva care are aceeaşi concepţie ca şi dumneavoastră, se va naşte o legătură puternică. Învăţaţi mai mult despre dumneavoastră şi despre ceilalţi şi simţiţi interconexiunile vieţii.

Gemeni

Implicaţi-vă în ceva ce vă fascinează la începutul săptămânii. Astrele vă măresc puterea de observare şi de înţelegere, aşa că fie că este vorba de o problemă la serviciu sau ceva în plan personal, puteţi să vă extindeţi cunoştinţele exponenţial. De miercuri până vineri, schimbarea şi îmbunătăţirea sunt peste tot, în special în relaţii. Ştergeţi acele limite ale comunicării şi deschideţi-vă inima şi mintea. În week-end, vă aşteaptă o provocare.

Rac

Partea dumneavoastră sensibilă poate fi mai puţin vizibilă la începutul săptămânii. Lăsaţi-i pe cei din jur să afle despre sentimentele şi nevoile dumneavoastră, mai ales dacă acele sentimente vă dor. De miercuri şi în week-end, fiţi proactiv în a crea o energie bună. Acum este momentul potrivit să găsiţi o soluţie – gândiţi-vă la un bun parteneriat sau la un compromis – cu cineva anume. Dacă aveţi un plan activ pentru week-end, ar fi bine să-l reprogramaţi. Meritaţi un pic de odihnă şi de relaxare.

Leu

La începutul săptămânii, stelele vă oferă oportunitatea de a vă implica în anumite lucruri într-un mod productiv şi plăcut. De miercuri până vineri, carisma dumneavoastră este mult mai bine evidenţiată şi, dacă împărtăşiţi ceea ce gândiţi, lucrurile vor merge într-o direcţie bună! În week-end, ascultaţi perspectivele celor din jur. Veţi învăţa unele lucruri foarte interesante în felul acesta.

Fecioară

Păstraţi-vă scepticismul natural la un nivel sănătos la începutul săptămânii. Sigur, puteţi pune întrebări, dar nu vă pripiţi să trageţi concluzii înainte de a primi răspunsurile. De miercuri până vineri, lucrurile vă iau prin surprindere. Faceţi nişte investigaţii suplimentare pentru a descoperi posibilităţile de rezolvare. În week-end, stelele vă trimit puteri „extra“ de atracţie. Ce veţi face cu ele?

Balanţă

Fie că împărţiţi o opinie sau doar un sandviş, faceţi un efort să-i implicaţi şi pe ceilalţi în ceea ce faceţi dumneavoastră la începutul săptămânii. Universul vă va răspunde cu generozitate şi recunoştinţă. De miercuri până vineri, intelectul şi sentimentele dumneavoastră operează într-un mod strălucitor. Cercetaţi bine o situaţie (la serviciu, personală sau amândouă) şi găsiţi opţiunile pe care nu le-aţi văzut până acum. Sunteţi cumva sentimental în week-end? Trimiteţi o scrisoare drăguţă sau poate o fotografie, ori o poezie unui prieten vechi, sau vizionaţi un film cu unul nou.

Scorpion

Dacă oamenii vă urmăresc fiecare mişcare la începutul săptămânii poate fi doar pentru că arătaţi bine, indiferent de ceea ce faceţi. De miercuri până vineri, o mică schimbare în concepţia dumneavoastră este binevenită, dar aveţi grijă să nu faceţi transformări radicale. În week-end, este timpul să vă distraţi. Bonus: cei din jur vă îndrăgesc.

 

Săgetător

Începeţi zilele de luni şi marţi cu o mică mediataţie, yoga, un antrenament sau o plimbare liniştită. De miercuri până vineri sunteţi din nou în forma dumneavoastră veselă. Cei din jur vă văd potenţialul. Pentru o întâlnire minunată sau doar pentru distracţie cu prietenii în week-end, ieşiţi la un concert sau plimbaţi-vă prin parc. Ieşirile cu buget redus sunt cele mai indicate în acest moment.

Capricorn

Un prieten, un partener sau chiar şeful dumneavoastră vă oferă o mână de ajutor atunci când trebuie să faceţi o alegere la începutul săptămânii. Să acceptaţi ajutorul dovedeşte isteţimea dumneavoastră, nu slăbiciunea. De miercuri până vineri, este timpul să priviţi în viitor şi să stabiliţi ceea ce vreţi să faceţi şi cum să faceţi. Găsiţi paşii pe care să-i urmaţi acum şi mai târziu. În week-end, pregătiţi-vă pentru ceva romantic!

 

Vărsător

Aveţi senzaţia că, la începutul săptămânii, cineva sau ceva vă stă în cale. Reexaminaţi-vă calea pe care o urmaţi – de ce faceţi ceea ce faceţi şi modul dumneavoastră de acţiune. De miercuri până vineri puteţi să experimentaţi un nou mod de a privi lucrurile. Când vine week-end-ul, arătaţi cât de atent puteţi să fiţi. Ascultaţi cu grijă în loc să vă certaţi. Acordaţi-vă ceva timp şi pentru reîncărcarea bateriilor.

Peşti

La începutul săptămânii există şansa ca o energie bună să vă înconjoare. Acordaţi-vă puţină atenţie. De miercuri până vineri, vedeţi conexiuni şi posibilităţi acolo unde alţii nu văd. Prezentaţi-vă viziunea elocvent şi cei din jur vă vor îndrăgi. În week-end vreţi să lăsaţi pe altcineva să se ocupe de planurile dumneavoastră – alegeţi pe cineva asemănător dumneavoastră pentru a vă putea distra împreună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS