8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCumpărături cu buget redus

Cumpărături cu buget redus

Pentru multe femei, creaţiile originale ale designerilor vestimentari rămân un vis greu de împlinit. Câteva mici secrete vă pot ajuta însă să vă bucuraţi de obiecte vestimentare în tendinţe şi de o calitate superioară, asemănătoare cu cele după care tânjiţi când le priviţi în vitrinele magazinelor de lux.

Magazinele au o perioadă în care fac reduceri la aproape toate produsele. Urmăriţi-le şi aveţi astfel ocazia să vă reînnoiţi garderoba. Discount-uri se fac de obicei în preajma sărbătorilor şi în week-end-uri.
Dacă aveţi un magazin preferat, pe care îl vizitaţi cu regularitate, împrieteniţi-vă cu personalul şi familiarizaţi-vă cu politica internă a firmei. Aveţi astfel posibilitatea să aflaţi din surse proprii şi în timp real când încep reducerile acolo. În plus, majoritatea magazinelor îşi răsplătesc clienţii fideli, oferindu-le diferite avantaje. Unele oferă carduri de fidelitate, cu ajutorul cărora cumpărătorii beneficiază de reduceri la produsele care depăşesc o anumită sumă, şi, o dată pe an, de ziua lor de naştere, îşi pot achiziţiona articole vestimentare cu un anumit discount. Altele practică aşa-numitele „happy hours“, un interval orar în care cumpărătorii îşi pot procura orice produse la preţ redus. În alte magazine, ofertele tentante atrag clienţii: plătiţi două articole şi al treilea este la jumătate de preţ sau la cumpărăturile care depăşesc o sumă stabilită primiţi un cadou.

Colecţia trecută, la fel de actuală

Alt truc pe care trebuie să-l ştiţi este că magazinele practică reduceri mari la colecţia din sezonul trecut. Cu alte cuvinte, obiectele vestimentare care în sezonul anterior aveau un preţ nu tocmai pe măsura posibilităţilor dumneavoastră, anul acesta sunt la jumătate de preţ. Acest lucru nu înseamnă că hainele respective s-au demodat sau că au ieşit din tendinţe, ci doar că, o dată cu apariţia pe rafturi a noii colecţii, articolele rămase sunt mutate undeva în spatele magazinului sau într-un coş special, deasupra căruia scrie mare „Reduceri“.
Majoritatea persoanelor fac greşeala de a achiziţiona cât mai multe produse doar pentru că acestea sunt ieftine. De multe ori, ni se întâmplă să intrăm în cabina de probă cu braţele pline de haine şi, dacă ne vin bine, le cumpărăm fără să stăm pe gânduri. O dată ce ajungem acasă şi le probăm din nou, constatăm că nu ne plac foarte mult sau că nu avem cu ce să le asortăm. Nu am realizat nimic pentru că ne umplem şifonierele cu haine care nu sunt pe gustul nostru şi, când vrem să ne îmbrăcăm, constatăm că nu avem cu ce.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS